For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Lenestoler

Lenestoler

Vi tilbyr mange ulike typer lenestoler til restaurant-, kafé- og offentlige miljøer. Alt fra moderne, trendy stofflenestoler til klassiske restaurantlenestoler i ulike materialer og stoff. Sittemøbler for restaurant- og kafémiljø stiller ekstra høye krav med tanke på slitasje og kvalitet. Kontakt gjerne vår kundeservice om du trenger hjelp med å finne en lenestol som du ønsker deg. Vi har lang erfaring med restaurant- og kaféinnredning og hjelper deg gjerne på veien. Vi tilbyr rentefri avbetaling og prisgaranti. Kjøpsguide lenestoler >>

Karmstol Maya, kunstskinn
BM Sweden
fra 3 712,50 nok 5 000 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Lenestol Lausanne Svart stoff
Lagervare
Lenestol Öland i tekstil, 4 farger
Lagervare
MG Furniture
fra 4 775 nok 5 187,50 nok
-43%
Stol PL-0071B, valgfri farge stoff/ben
Paged
fra 5 237,50 nok 6 212,50 nok
TUK 2, valgfri farge stoff/understell
Paged
fra 5 312,50 nok 6 312,50 nok
TUK 1, valgfri farge stoff/understell
Paged
fra 5 487,50 nok 6 500 nok
Lenestol Öland i fløyel, forskjellige design
Lagervare
Lenestol Öland i kunstleder, 4 farger
Lagervare
Lenestol Amsterdam kryssfot, 4 farger
Lagervare
Lenestol Paris, stoff/krom, 2 farger
Lagervare
Loungelenestol Amsterdam, 4 farger
Lagervare
Stol Amsterdam med hjul, 4 farger
Lagervare
Loungestol Flora
BM Sweden
fra 6 987,50 nok 9 400 nok
  • Lys brun
Lenestol Monaco, 4 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 6 962,50 nok 8 450 nok
Lenestol Marka, valgfri farge trekk/stativ
et al.
fra 7 062,50 nok 10 662,50 nok
Lenestol Agatha, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 9 962,50 nok 15 037,50 nok
Matador, valgfri farge på trekk/stativ
inoff.
fra 11 350 nok 13 787,50 nok
Lenestolen Kyk, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 100 nok 19 787,50 nok
Lenestol Myra, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 412,50 nok 20 262,50 nok
Lenestol Lyon, 2 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 15 537,50 nok 18 975 nok
50 artikler

Lenestoler kjøpsguide

Om du skulle spørre gjestene dine hvilke typer møbler de helst kunne tenke seg å sitte i, ville nok de fleste svare lenestol. Lenestoler i restaurantmiljøer gjør at det skapes en helt ny atmosfære sammenlignet med vanlige restaurantstoler. Innredning som man har hatt i x antall år, kan etter vært føles kjedelige, og man vil fornye seg og kjøpe nye og stilige møbler. Da kan svinglenestoler i mindre format være et alternativ. Å innrede en mindre del av restauranten/lokalet med lenestoler og mindre restaurantbord er veldig ettertraktet. Den delen kan da brukes til f.eks. en kaffekopp. Det gjør også at gjestene kan bevege litt på seg rett etter måltidet. De kan sette seg i et avslappende miljø med herlige lenestoler og snakke fritt med hverandre. Dette gjør at gjestene får en hjemmekoselig følelse. Det er viktig å tenke på at både maten og miljøet henger sammen, og det gjelder å trekke til seg kunder og prøve å få mange til å bli stamgjester. Lenestoler kan bli en del av restaurantmøblene og kan skape en rolig og harmonisk stemning.

 

Våre Sittemøbler

Sittemøbler som skal brukes i restaurantmiljøer, må tilfredsstille ekstra høye krav når det gjelder slitasje og brannsikkerhet. Flere av våre lenestoler inngår også i en serie, slik at man kan matche med stoler og barstoler. Siden vi samarbeider med alle ledende stoffleverandører, kan vi tilby et stort utvalg av stoff, skinn og kunstskinn til restaurantlenestoler. Vi har mange sittemøbler fra det italienske varemerket Pedrali. Disse er av høy kvalitet og med tidløst design. Finner du ikke en lenestol blant våre varemerker, kan vi naturligvis skreddersy lenestoler til restauranten din. Ved større innredningsprosjekter kan vi bidra med å utforme en 3D-tegning av hele restauranten og møblere lenestolene. På den måten blir det lettere for kunden å få en helhetsoppfatning. Benytt deg gjerne av vår imøtekommende kundeservice, så får du all den hjelpen du trenger til å finne restaurantmøblene dine.

Materialer

Kjøp av lenestoler til en restaurant er ikke helt det samme som å kjøpe lenestoler til hjemmet. Møbler Lenestoler til restaurant-, kafé- og offentlige miljøersom brukes i offentlige miljøer, må tåle mye tøffere slitasje siden de brukes daglig, og om man vil at de skal holde i mange år, må de også være laget i slitesterke materialer og ha en slitesterk konstruksjon. Sortimentet vi tilbyr, er kun fra møbelprodusenter som fokuserer på stoler og øvrige sittemøbler for restaurantmiljøer. Det vil si at de skal tåle røff slitasje. Understellene er hovedsakelig produsert i metall, som gjør at de egner seg for offentlige miljøer. De lenestolene som er stoppet og trukket med kunstskinn, krever ikke noe ekstra vedlikehold. De som er produsert i stoff og skinn, trenger imidlertid noe større innsats når det gjelder vedlikehold.

 

Vedlikehold

Alle trekk i kunstskinn er kjent for å være det mest praktiske når det kommer til rengjøring. Hvis man støvsuger regelmessig og tørker av med en fuktig klut, kan man enkelt klare å holde lenestolen fin. Også lenestoler som er produsert i skinn, er både fine og holdbare. De krever imidlertid at man regelmessig, cirka 1 gang i kvartalet, tar seg tid til å behandle læret med lærkrem for å holde det mykt og elastisk, og for å beskytte det mot solbleking. Hvis skinnet blir skittent, rengjøres det enklest med et godt rengjøringsmiddel fra Leather Master. De stofftrukne lenestolene blir impregnert med spray ved produksjon for å kunne stå imot flekker bedre og for å forenkle rengjøringen. Ved å støvsuge lenestolene regelmessig og fjerne flekker så fort som mulig vil man kunne holde lenestolen like god som ny i mye lengre tid!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter