For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Loungemøbler

Loungemøbler

Vi tilbyr et bredt sortiment av loungemøbler til hotell, restaurant og kafémiljø. Ved større innkjøp må du gjerne kontakte oss for tilbud og hjelp om det er ønskelig. Vi tilbyr også avbetaling gjennom Wasa Kredit, noe som er vanlig ved større innkjøp. Alt vi tilbyr innenfor denne kategorien, er ikke lagt ut i nettbutikken, så kontakt oss gjerne dersom du ikke finner det du ser etter. Kjøpsguide loungemøbler >>

Bordplate light valnøtt, 6 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Bordplate svart, 6 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Design Studio
fra 437,50 nok 600 nok
Flere varianter
Bordplate new wenge, laminat, 5 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Bordplate hvit, 5 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Bordplate kompakt laminat
StableTable
fra 1 375 nok 1 975 nok
Flere varianter
Karmstol Maya, kunstskinn
BM Sweden
fra 3 712,50 nok 5 000 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Loungestol Flora
BM Sweden
fra 6 987,50 nok 9 400 nok
  • Lys brun
Loungestol Net Relax
Nardi
fra 1 675 nok 2 150 nok
Bord Step
Nardi
fra 1 187,50 nok 1 525 nok
Bord Spritz
Nardi
fra 1 187,50 nok 1 525 nok
Bordplate rustfri
Lagervare
S Contract
fra 637,50 nok 877,50 nok
Flere varianter
Matador, valgfri farge på trekk/stativ
inoff.
fra 10 846,25 nok 14 687,50 nok
Lenestol Lyon, 2 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 15 537,50 nok 18 975 nok
Loungelenestol Amsterdam, 4 farger
Lagervare
Lenestol Lausanne Svart stoff
Lagervare
iQseat
Götessons
14 037,50 nok 16 112,50 nok
Bordstativ Classic 3
Lagervare
StableTable
fra 2 475 nok 3 550 nok
Lenestol Myra, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 412,50 nok 20 262,50 nok
Sofa Barcelona, 2 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 23 675 nok 31 527,50 nok
108 artikler

 

 

Kjøpsguide loungemøbler  

Den siste tiden har loungemøbler blitt utrolig populære utemøbler – både for restauranter, kafeer eller til en hotellobby. Unikt design kombineres ofte med uslåelig komfort, noe som gir det beste fra to verdener. I denne kjøpsguiden gir vi deg tips til hvilke ulike loungemøbler som trengs for å skape et godt grunnlag. Med riktig kombinasjon kan du enkelt lage en stue – utendørs.

loungemøbler

Loungebord

Loungebord finnes i ulike størrelser med alt fra brede og høye varianter til lavere bord med en konstruksjon som i stedet ligner fotpaller. Det viktigste er at bordet matcher sofaer og lenestoler. Det enkleste er derfor å kjøpe en hel møbelgruppe, ettersom møblene i gruppen hører sammen. Tenk også over hvem som skal bruke bordene. Med loungebord har småbarnsfamilier en mulighet til å bruke møbler som også passer til de yngre barna, siden det finnes lave modeller. Takket være designrikdommen når det gjelder disse bordene, finnes det noe som passer for praktisk talt alle virksomheter.

Når det gjelder materiale, er flettede bord veldig populært, både på grunn av stilen og enkelheten de utstråler. Kurvmaterialet veier ikke særlig mye, noe som gjør dem lette å flytte, og dessuten er det slitesterkt og lett å holde rent. Som regel er det inkludert en bordplate i for eksempel glass, ettersom kurvmaterialet ikke er slett. Loungebord i tre finnes også, selv om det ikke er like vanlig. I prinsippet er funksjonene de samme som for andre bord, men med den forskjellen at de følger loungetrenden med kantede former og lavere høyde.

Loungesofaer, stoler og sitteunderlag

Til bordene selges ofte sofaer, loungelenestol og sitteunderlag i matchende sett. Hvis muligheten for å kombinere selv er til stede, er det en rekke faktorer å ta hensyn til. Ettersom loungebord i mange tilfeller har en veldig lav høyde og mindre overflate enn vanlige kjøkkenbord, bør høyden på sofaer og stoler måles i forkant. Sørg for at sittemøblene matcher bordet rent størrelsesmessig, slik at det er mulig å bruke dem på en komfortabel måte.

Mange loungesofaer finnes i ulike modeller der du kan velge mellom divansofaer, hjørnesofaer, lenestoler eller tradisjonelle treseters sofaer. Velg etter smak og plass, ettersom det i stor grad er et plasspørsmål. I mange tilfeller tilbys modulmodeller der du selv bestemmer hvordan sofaen skal designes og så bygges sammen. På den måten kan du maksimere plassen og utnytte den på beste måte.

Når det kommer til sitteputer og ryggstø, må de ofte kjøpes separat. Har du mulighet til å bære alt inn hver dag, er utvalget enormt når det gjelder materialer, stil og design. Er det en fare for at putene må stå ute, bør du i stedet se etter mer slitesterke alternativer. Polyester eller kunstskinn fungerer veldig bra hvis du vil at puter og trekk skal holde seg pene og hele i flere sesonger.

Smarte møbler for ulike anledninger

Fordelen med loungemøbler er at de passer overalt. Bortsett fra å ha fått en naturlig plass på nordiske altaner, er de svært anvendelige på uteserveringer på kafeer og restauranter. Ettersom møblene er robuste, tåler de belastende utemiljøer og den slitasjen som alltid oppstår når de brukes i stor grad. Samtidig fungerer loungemøbler utmerket innendørs, og i mange hjem har de til og med erstattet tradisjonelle spisestuegrupper. Våg derfor å eksperimentere, og se ikke nødvendigvis på dem som kun utemøbler. Videre har mange bord og sittemøbler smarte oppbevaringsløsninger der sittedelen eller bordplaten også fungerer som lokk. Disse er avtakbare og skjuler et smart oppbevaringsrom i møbelet der du kan oppbevare sitteputer og puter.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter