For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Pizzaspader

Med en pizzaspade ved din side kan du sørge for at dine pizzaer løftes, flyttes og serveres med presisjon og eleganse. Sjekk ut vår samling av pizzaspader, din partner for en smidig og effektiv håndtering av pizzaer i ovnen.

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
Pizzaspade, metall
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 1 375 nok 1 675 nok
Pizzaspade, tre
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 2 337,50 nok 2 837,50 nok
3 artikler

Hva skal man ha for en pizzaspade?

Når det kommer til pizzaspader, er det viktig å velge en som er riktig størrelse for din ovn og din pizzabunn. En god pizzaspade bør være stor nok til å romme hele pizzaen samtidig som den er behagelig å bruke og håndtere. Du kan velge mellom spader med et tre- eller aluminiumsskaft, avhengig av dine preferanser og behov. Velg en spade som passer best for din ovn og dine pizzaer for å sikre en smidig og problemfri pizza-fjerning hver gang. Bredden på en pizzaspade kan variere avhengig av produsent og modell, men vanligvis er de mellom 25 og 35 centimeter brede. Det er viktig å velge en pizzaspade med en bredde som passer din ovn og pizzastørrelse for å sikre en smidig og enkel håndtering av pizzaen. En bredere spade kan være mer passende for store pizzaer eller for å håndtere flere mindre pizzaer samtidig, mens en smalere spade kan være mer passende for mindre ovner eller mindre pizzaer. Det er også viktig å vurdere dine personlige preferanser og behov når du velger bredden på din pizzaspade.

Hvordan sørger man for at pizzaen ikke fester seg til spaden?

For å hindre at pizzaen fester seg til spaden, er det viktig å forberede spaden ordentlig før du legger på pizzaen. En enkel teknikk er å drysse litt mel eller maismel på spaden før du legger på pizzaen. Dette skaper en barriere mellom deigen og spaden og reduserer risikoen for at pizzaen skal feste seg når den løftes. Sørg også for at deigen er godt hevet og har nok mel for å unngå at den fester seg når den håndteres.

Hvordan får man pizzaen av spaden?

For å fjerne pizzaen fra spaden med letthet er det viktig å handle raskt og forsiktig. Når pizzaen er ferdigstekt og klar til å tas ut av ovnen, skyv spaden under pizzaen så langt som mulig og trekk deretter raskt og jevnt ut den. Sørg for at pizzaen er ordentlig støttet på spaden for å unngå at den bretter seg eller løsner når den løftes. Med en stødig hånd og litt øvelse vil du snart kunne fjerne pizzaen fra spaden med presisjon og sikkerhet hver gang.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter