Lukk
Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030
Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Bankettstoler / Feststoler

Bankettstoler / Feststoler

Bankettstoler / Feststoler

Vi kan tilby et bredt sortiment av ulike typer bankettstoler og stoler til fest, såkalte feststoler. Vi har mange flere produkter å tilby enn det som vises her. Kontakt oss gjerne om du ikke finner det du ser etter. Samtlige av våre bankettstoler og feststoler er stabelbare og selges i store volum. Siden vi tilbyr prisgaranti, kan du alltid være sikker på at du får riktig pris på møblene dine. Til våre stoler har vi også tilbehør som stofftrekk og stolvogner for enklere håndtering. Kjøpsguide Bankettstoler / Feststoler >> 

Sortering:
Artikler per side:
11 artikler
Bankettstol, 4 farger, stabelbar
LAGERVARE
1 2 3 4 5
S Contract
fra 340 nok Rek. pris: 525 nok
 • Blått stoff/ gråmelert ramme
 • Rødt stoff / gråmelert ramme
 • Svart kunstskinn
 • Svart stoff / gråmelert ramme
Klappstol Alex, to farger, nedfellbar
LAGERVARE
-30%
1 2 3 4 5
SKAFAB
195 nok Rek. pris: 280 nok
Stol Style, 4 farger, stabelbar
LAGERVARE
1 2 3 4 5
ELJ
fra 585 nok Rek. pris: 910 nok
 • Svart melert stoff / krom
 • Svart melert stoff / svart ramme
 • Svart melert stoff / sølvramme
 • Svart Vinyl / Svart ramme
Bankettstol Premium, 3 farger, stabelbar
LAGERVARE
-25%
1 2 3 4 5
S Contract
760 nok Rek. pris: 1 012 nok
Stol Smart, 5 farger, nedfellbar
LAGERVARE
1 2 3 4 5
ELJ
fra 220 nok Rek. pris: 375 nok
 • Svart / Sølv
Bankettstol stål, 2 farger, stablebar
LAGERVARE
-21%
1 2 3 4 5
Design Studio
373 nok Rek. pris: 473 nok
 • Blått stoff/ gråmelert ramme
 • Svart stoff / gråmelert ramme
Bankettstol Class, 2 farger , stabelbar
LAGERVARE
1 2 3 4 5
ELJ
fra 680 nok Rek. pris: 955 nok
Bankettstol Alu, 3 farger, stablebar
LAGERVARE
-21%
1 2 3 4 5
Design Studio
597 nok Rek. pris: 756 nok
Stol Buffalo, 3 farger på understell, sammenleggbar
LAGERVARE
1 2 3 4 5
ELJ
fra 280 nok Rek. pris: 400 nok
 • Krom
Sammenleggbar stol Ark, 3 farger
LAGERVARE
1 2 3 4 5
ELJ
fra 410 nok Rek. pris: 515 nok
11 artikler

 

 

Kjøpsguide Bankettstoler/feststoler

Har du et festlokale du skal innrede, kommer du til å ha behov for å kjøpe feststoler eller bankettstoler. Feststoler eller bankettstoler finnes i mange ulike utførelser, og avhengig av hva slags forventninger du har til festlokaleet ditt, må stolene ha litt ulike egenskaper.

Bankettstoler skal føles luksuriøse, mens feststoler kan være litt enklere i modellen. Viktig for begge er likevel at de er komfortable, ettersom gjestene trolig kommer til å sitte ganske lenge. Velg stoler som passer godt sammen med bordene du har tenkt å matche dem med, både utseendemessig og i sittehøyde. Vær nøye med at møblementet til festlokalet er flyttbart. Ingen tilstelning er den andre lik. Bordene og stolene kommer trolig til å bli flyttet før hvert arrangement, og selv underveis i selve tilstelningene, for eksempel for å gjøre plass til et dansegulv. Derfor bør du velge en stol som er stabelbar eller kan foldes sammen.

 

Å tenke på når du kjøper bankettstoler/feststoler

 Bankettstoler / feststoler

Design som passer

Du bør ha i tankene at du trolig kommer til å leie ut festlokalet ditt eller arrangere tilstelninger for mennesker med svært ulik smak når det gjelder stoler, så velg stoler som kan kombineres med annen innredning på mange ulike måter, eller som kan dekkes med et stoltrekk , for eksempel til bryllup. Trolig kommer du til å avholde ulike arrangementer med ulike former for møblering, noe som er lurt å tenke på når du velger ut stolene dine. Kommer du ofte til å møblere med langbord, eller kommer det til å være små øyer med mindre bord? Passer stolene til dette?

Stolens materiale

Du må tenke gjennom hvilket materiale du vil at stolen din skal ha. Stoler med trekk gir vanligvis en mer luksuriøs følelse, men også en bedre sittekomfort, noe som er ønskelig i disse sammenhengene. Stoler trukket med stoff er imidlertid vanskeligere å holde rene, og de tørker svært langsomt dersom det søles ut et glass med væske på dem i løpet av kvelden. Trekk i skinn beskytter godt mot væske og er også enklere å holde rene ved at du lett kan tørke av dem. De gir også et mer elegant inntrykk. Velger du en stol som er trukket med stoff, bør du impregnere stoffet før bruk, ettersom det beskytter stoffet. Ha også i tankene at mørkt stoff holder seg penere lenger enn lyst stoff.

Stabelbar stol eller klappstol

Stolene til festlokalet ditt må være fleksible, og vi tør påstå at det nesten er obligatorisk å ha stoler som enten er stabelbare eller som kan foldes sammen. Du kommer trolig til å trenge ulikt antall stoler til hvert arrangement, og derfor bør du kunne lagre et større antall stoler enn det som brukes i hvert tilfelle. Du vil ikke ha stoler fremme unødvendig, som tar plass fra et eventuelt dansegulv eller lignende. Om det er bankettstoler du er ute etter, er stabelbare stoler å anbefale, ettersom disse pleier å ha et mer luksuriøst utseende enn klappstoler, mens feststoler kan være litt enklere.

Det er likevel verdt å tenke på at en klappstol ofte veier mindre enn en stabelbar stol, pluss at stabelbare stoler tar større plass ved oppbevaring enn dem som kan foldes sammen. Så om oppbevaringsplassen din er svært begrenset, bør du overveie klappstol i stedet for stabelbare stoler, til tross for at det er bankettstoler du er ute etter.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans