For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Bord / Nedfellbare bord

Nedfellbare bord

Med nedfellbare partybord / nedfellbare bord går det både raskt og enkelt å ommøblere - fra et lite til et større event/arrangement. Disse partybordene tar også lite plass ved oppbevaring. Samtlige nedfellbare bord som vi tilbyr, har prisgaranti og rask levering. Kontakt oss om du har noen spørsmål angående våre bord for event/party. Kjøpsguide nedfellbare partybord >>

Party klappbord – 3 størrelser
Lagervare
Design Studio
fra 987,50 nok 1 200 nok
-23%
Sammenleggbart bord Bistro
Lagervare
Design Studio
fra 1 262,50 nok 1 525 nok
Sammenleggbart ståbord Hamlet
Lagervare
Klappbord XL Bord – New classic, 3 størrelser
Lagervare
Examen - 42 varianter
Lagervare
Design Studio
fra 1 600 nok 1 937,50 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
-23%
Sammenleggbart bord Chopin
Lagervare
Design Studio
fra 1 625 nok 1 962,50 nok
Slagbord Zown New 90x90 cm
Lagervare
S Contract
fra 1 737,50 nok 2 237,50 nok
Konferansebord Starko
Lagervare
Design Studio
fra 1 875 nok 2 275 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
Flere varianter
Fellbart bord Planet, 4 størrelser
Lagervare
Klappbord Café rundt, 2 farger
Lagervare
Barbord Flip - 42 varianter
Lagervare
20 artikler

 

 

Nedfellbare konferanse- og partybord kjøpsguide

Ved kjøp av konferansebord er det viktig at bordene kan brukes til flere formål. Lokalet skal kanskje brukes til både festmåltider og utdanningsdager, og selv om lokalet er det samme, kan man skape ulike miljøer. Begynn med å måle lokalet for deretter å skissere det ned. Bordene plasseres så i det oppskissede lokalet for å få et overblikk. Å møblere lokalet for både konferanser og fester gjør at man kan se hvordan det kan se ut.

 

Nedfellbare partybord / nedfellbare bord Dersom valget er et rektangulært bord med mange formål, er plasseringen av bena viktig å tenke på. Ved plassering av stoler vil man ikke ha ben i veien. Bordhøyden er viktig å ha kontroll på for at gjestene skal føle seg komfortable når de sitter ned. Dersom konferansebordet skal fungere ved måltider, er det bra med et bredere bord. 80 cm er et godt mål for å kunne gjennomføre måltider. Å ha en ekstra desimeter til gode er alltid bra for å kunne få plasser til kuverter på begge sider.

 

Bordet Bankett er et perfekt party- og bankettbord. Den myke platen gjør at det er stille ved oppdekking av bordet. Dessuten er det elegant og perfekt ved store fester. Blowmould-bordet er rundt og tåler slitasje inne og ute. Dessuten er bordet prisgunstig!

 

Eksamen er et nedfellbart bord som kan brukes for én person, for eksempel som skrivebord i en eksamenssal eller til møblering i et klasserom. Du kan til og med sette sammen flere bord og få enda flere bruksområder.

 

Originalbordet, som er rektangulært og nedfellbart, har ben som felles inn mot platen og gjør at det tar utrolig lite plass. Bordet kan velges med metall- eller treben. Bordet tåler mye og er letthåndterlig. Den fine platen, som er laget i lakkert masonitt, heter Renting. I tillegg finnes også Gastro, som er produsert i høytrykkslaminert bok. Gastro har et eksklusivt utseende med en liten prisforskjell fra Renting. Bordet trenger ingen bordduk, men ser flott ut uten duk.

 

Kjøp av bordvogner gjør at man kan ha orden på bordene, men også at det blir effektivt når man skal ta frem og fjerne bordene. Bordvogner gjør at man kan oppbevare bordene enkelt og kjøre dem raskt frem ved bruk.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter