For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Kleshengere

Kleshengere

Hos oss kan du finne den kleshengeren som passer deg best, ut fra farge, utseende og funksjon. Kjøpsguide kleshengere>>

Sortering:
Artikler per side:
6 artikler
Klesstativ Z i rustfritt stål
Lagervare
Design Studio
fra 3 337,50 nok 3 862,50 nok
Klädhängare PL-P1042
Paged
fra 4 437,50 nok 5 262,50 nok
Kleshenger P-8
Fameg
fra 4 675 nok 7 075 nok
Kleshenger P-0428
Fameg
fra 5 900 nok 8 912,50 nok
Kleshenger P-16/2204
Fameg
fra 6 200 nok 9 375 nok
6 artikler

 

 

Kjøpsguide kleshengere

Enten du er hjemme, på en kafé eller en restaurant, trenger du et sted å henge av deg yttertøyet. Bortsett fra kleshengernes praktiske egenskaper, er de nødvendige for å holde klærne tørre, i god stand og innenfor rekkevidde for deg eller gjestene dine. I denne kjøpsguiden forklarer vi hvilke ulike alternativer som finnes å velge mellom for at du skal finne den løsningen for klesoppheng som passer best til din virksomhet.

kleshengeren

Stativ eller henger

Det første du må bestemme deg for, er hvilken type klesoppheng som passer best for formålet. Den klassiske varianten består av en ramme og utstikkende armer der alt fra jakker til luer og regnfrakker kan henges opp. I hallen eller på kontoret fungerer disse utmerket, siden det sjelden henges opp mengder av klær samtidig. Fordelen med denne modellen er at den tar lite plass og dessuten gir en koselig følelse.

Den andre varianten er klesstativet. For kafeer eller større garderober er disse å anbefale. Uansett om det er tykke vinterjakker eller større selskaper som skal henge av seg tøyet, tåler klesstativer det uten problemer. Til forskjell fra kleshengere tar de betydelig større plass, noe som kan være en ulempe hvis plassen ellers er begrenset. Krokene som finnes til kleshengere finnes i både materiale med trekk, tre, plast og metall. For strøkne klær som skal bevare formen, anbefales kroker med trekk, ettersom den myke overflaten ikke skaper friksjon mot klærne. Ved lettere klesplagg fungerer billigere plastkroker eller trekroker (som ofte er svært robuste). Tenk likevel på at kleskroker som ikke er myke, risikerer å strekke armene på klærne ved vektbelastning, noe som spesielt bør vurderes når du har gjester eller kunder som henger av seg klærne.

Kleshengerens materiale

Hvilket materiale kleshengeren er laget av, er viktigere enn mange tror. Klær veier en hel del, og om vekten blir for høy, risikerer den å gå i stykker. Vil du unngå store kleshauger, bør du unngå plast – spesielt når det gjelder yttertøy. Kjøp heller en kleshenger i robust tre eller metall om du vil være på den sikre siden – de tåler de fleste tyngder.

Ved klesstativer gjelder samme tommelfingerregel, og i tillegg at stangen på stativet må være solid. Jo tykkere stang, desto flere kilo tåler den. Sørg også for at stativet er tilstrekkelig stabilt. For garderober finnes spesielle modeller som du skrur fast i veggen. Disse er de mest stabile du kan få kjøpt på markedet, og de fjerner fullstendig risikoen for at stativet skal velte.

Ytterligere et tips er å søke etter kleshengere med ”klips”. Med disse fester du klærne med en klemme, og dermed slipper du at klærne sklir av. Bruksområdet er begrenset til tynnere yttertøy, ettersom de ikke tåler store klær med høyere vekt, og de kan være passende på for eksempel en uteservering.

Våg å være kreativ

Kleshengere kommer med ulike design og farge. Behandlet tre med runde former og kurver skaper ofte en luksuriøs følelse, noe som er grunnen til at disse ofte finnes på kontorer eller offentlige miljøer. For et moderne og enkelt design anbefales kleshengere i aluminium. De er billigere og passer ofte bra i stilrene miljøer. For kreative sjeler tilbys også kleshengere i sterke farger som neon, sjokkrosa og oransje. Vil du gjøre innredningen morsommere, kan kleshengeren ligne på klesstilen og på den måten smelte inn på en smakfull måte. Forventer du at stil og farger endres ofte, bør du heller satse på nøytrale farger som grå, svart og hvit. Da spiller innredning eller klær mindre rolle, siden fargene matcher det meste.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter