For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Ris kokk

Ris kokk

Sjekk ut vårt utvalg av riskokere for restauranter, din løsning for å enkelt tilberede perfekt ris for hver måltid i din virksomhet! Med en riskoker kan du skape jevnt tilberedt og deilig ris med minimal innsats, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy på restaurantkjøkkenet. La oss finne ut noen viktige punkter å vurdere når du velger en riskoker og hvordan du bruker den på best mulig måte.

Sortering:
Artikler per side:
2 artikler
Riskoker, 6/13 l, 1,95kW / 230V / 1fase
Lagervare
Riskoker, 5,4 / 11 L
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 4 591,25 nok 6 937,50 nok
2 artikler

Hvor stor riskoker trenger man?

En mindre riskoker er vanligvis en enhet med en kapasitet på opp til omtrent 5 liter eller som kan tilberede opp til omtrent 10–20 porsjoner ris om gangen. 
Disse mindre enhetene er ideelle for mindre restauranter, kafeer eller hjemmebruk hvor det er behov for mindre mengder ris ved hver anledning. De tilbyr ofte et kompakt design og passer for kjøkkenmiljøer med begrenset plass. Deres mindre størrelse gjør dem også enklere å håndtere for mindre personale og er perfekte for å tilberede mindre mengder ris regelmessig.
På den andre siden kan en større riskoker være en enhet med en kapasitet på over 5 liter eller som kan tilberede mer enn 20 porsjoner ris om gangen. 
Disse større enhetene er mer egnet for større restauranter, buffeer, cateringfirmaer eller institusjoner hvor behovet for risproduksjon er betydelig høyere. De kan håndtere store volumer ris effektivt og møte høy etterspørsel i travle perioder. 

Hvordan vet man at risen er klar i en riskoker?

Riskokere er designet for å tilberede ris til perfeksjon hver gang med minimal overvåking. Når risen er klar, vil riskokeren vanligvis bytte til et varmholdingsmodus eller en indikatorlampe viser at risen er ferdig. 
Det er viktig å følge produsentens instruksjoner for å sikre at risen er tilberedt korrekt og for å unngå overkoking.

Hvor mye vann skal man ha til ris i riskoker?

Mengden vann som kreves for å tilberede ris i en riskoker kan variere avhengig av risens type og konsistens samt riskokerens modell og innstillinger. 
Generelt sett er en vanlig retningslinje å bruke en del ris til to deler vann. Det er imidlertid viktig å følge de spesifikke instruksjonene som følger med din riskoker for best resultat.

Hva bør jeg tenke på ved kjøp av en riskoker?

Når du velger en riskoker, bør du vurdere faktorer som størrelse og kapasitet, funksjoner og innstillinger, byggekvalitet og produsentens rykte. 
Det er også viktig å sammenligne ulike modeller og lese anmeldelser for å få en ide om ytelse og pålitelighet. 
Ved å gjøre grundige vurderinger kan du velge en riskoker som passer perfekt for din restaurant og leverer jevnt tilberedt og deilig ris hver gang!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter