For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Servering / Bestikk

Bestikk

Når du handler bestikk til restauranten, kafeen eller spisesalen, bør du velge funksjonelle og slitesterke varianter. Samtidig bør du sørge for at bestikket er godt å holde i, og at det passer sammen med innredningen i lokalet. Utforsk vårt store utvalg av restaurantbestikk. Her finner du alt fra gafler, kniver og skjeer til grillkniver og serverings- og dessertbestikk. Du handler enkelt og trygt online, og du har ulike betalingsalternativer å velge mellom. Vi tilbyr selvfølgelig alltid rask levering. Velkommen til å handle kvalitetsbestikk tilpasset profesjonelt bruk hos oss på www.azdesign.no! Kjøpsguide restaurantbestikk >>

Kaffeskje Admiral, 125 mm, rustfritt stål
Lagervare
Smørkniv Captain, 160 mm, rustfritt stål
Lagervare
Kaffeskje Captain, 120 mm, rustfritt stål
Lagervare
Matkniv Captain, 200 mm, tannet, rustfritt stål
Lagervare
Matgaffel Captain, 185 mm, rustfritt stål
Lagervare
Dessertskje Captain, 155 mm, rustfritt stål
Lagervare
Spiseskje Captain, 180 mm, rustfritt stål
Lagervare
Sausskje Opera, 190 mm, rustfritt stål
Lagervare
Bakegaffel Opera, 175 mm, rustfritt
Lagervare
Bestikkrus med hull, rustfritt stål
Lagervare
Bordskje Barock, 185 mm, rustfritt
Lagervare
Teskje Admiral, 153 mm, rustfritt stål
Lagervare
Bordsskje Admiral, 195 mm, rustfritt stål
Lagervare
Serviettkniv, 227 mm, rustfritt stål
Lagervare
Matgaffel Neapel, 205 mm, rostfritt stål
Lagervare
111 artikler

 

Kjøpsguide – Restaurantbestikk

Bestikk til restauranter kan virke som en detalj, men faktum er at denne typen produkter spiller en avgjørende rolle for gjestens helhetsinntrykk. Sørg for å skaffe bestikk til kafé og restaurant som matcher med resten av interiøret. Hvis du har et minimalistisk og stilrent interiør, passer det best med moderne og enkelt bestikk. Her finner du bestikk til spisesal av høy kvalitet med både forskjellig design og forskjellige funksjoner. I tillegg til vanlige gafler, kniver og skjeer kan du også bestille serveringsbestikk, sauseskjeer og dessertbestikk. Og det beste av alt? Du får mengderabatt når du handler hos oss, så pass på å bestille flere produkter av samme type!

Velg restaurantbestikk med riktig design

Detaljene er viktige for restaurantgjester. Vi snakker om alt fra belysning og musikk til restaurantbestikk, borddekking og det lille ekstra. Hvordan et bord er dekket, vil ha stor påvirkning på hvordan gjestene opplever helheten i restauranten. Virksomheter som satser på ekte linduker og stoffservietter, føles ofte mer luksuriøse enn restauranter som har spart på akkurat den slags detaljer. Her finner du pent restaurantbestikk med moderne og stilrent design, enkelt bestikk med rette linjer for en mer minimalistisk følelse samt tradisjonelle bestikksett med tyngre skaft. Vi tilbyr selvfølgelig også mer enn bare vanlige gafler, skjeer og kniver. Hos oss kan du for eksempel bestille spesialbestikk som serveringsgafler og serveringsskjeer. Sørg også for at du har nok sauseskjeer for å unngå søl (noe som kan gjøre gjesten irritert)!

Bestill mange – få mengderabatt

Når det kommer til produkter til borddekking i en restaurant, trenger man mange produkter i hver kategori. Bestikk bestilles ofte i hundretall – en fordel hvis du bestiller hos oss, ettersom vi gir kundene våre mengderabatt. Hvor stor rabatt du får, avhenger av hvilket produkt du kjøper. Du kan se på hvert enkelt produkt for å sjekke hvor mye du sparer på å kjøpe flere av samme produkt. Når du så skal velge ut restaurantbestikk til spisesal, restaurant og kafé, er kvaliteten aller viktigst. Bestikk, tallerkener og glass vaskes opp frekvent og fortløpende hver dag. Med andre ord er det viktig å satse på produkter som er motstandsdyktige mot riper, og som bevarer formen selv etter mange år. Våre bestikk til restaurant er laget av rustfritt stål og kan uten problemer vaskes og brukes i mange år.

Bestem dere for en stil

Det er viktig å bestemme seg for hvilken stil man vil ha, så man slipper å bestille nytt materiale til borddekkingen etter bare noen år. Det er ofte smartest å velge restaurantbestikk med stilrent design som passer inn i mange innredningsstiler. Dersom du vil tapetsere om eller bytte ut stilen i restauranten, er det jo fint om det gamle bestikket kan brukes også i det nye lokalet. Sørg for å bestille alle typer bestikk, fra vanlige gafler, skjeer og kniver til dessertbestikk, spesialbestikk til skalldyr og lignende. Husk at vi også tilbyr andre detaljer til dekkede bord, som fine duker, stoffservietter, serveringskurver og lysholdere som hever stemningen.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter