For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Vakuummaskiner

Vakuummaskiner

Med en vakuummaskin kan du effektivt pakke og lagre en rekke forskjellige matvarer på en måte som bevarer deres friskhet og smak over lengre tid. La oss finne ut mer om hvordan du bruker disse praktiske enhetene og hvilke fordeler de kan tilby på kjøkkenet ditt!

Sortering:
Artikler per side:
9 artikler
Pumpe for vakuumbeholder PRO
Lagervare
Vacucraft
fra 1 550 nok 1 875 nok
Vakuumbeholder PRO
Lagervare
Vacucraft
fra 505 nok 613,75 nok
Vakuummaskin Fresh Black
Lavezzini
3 097,15 nok 3 235,83 nok
Vakuummaskin Boxer 80
Lavezzini
70 773,10 nok 73 942,04 nok
Vakuummaskin Mycra
Lavezzini
25 963,31 nok 27 125,85 nok
Vakuummaskin Optima
Lagervare
Lavezzini
35 057,06 nok 36 626,79 nok
Vakuummaskin Suprema
Lavezzini
46 391,30 nok 48 468,53 nok
Vakuummaskin Unica
Lagervare
Lavezzini
39 142,66 nok 40 895,33 nok
Vakuummaskin Universal
Lagervare
Lavezzini
29 653,54 nok 30 981,30 nok
9 artikler

Hva kan man ikke vakuumforpakke?

Noen matvarer er mindre egnet for vakuumforpakking på grunn av deres spesifikke egenskaper og sensitivitet for endringer i lagringsmiljøet. For eksempel er myke oster, fersk frukt og grønnsaker med høyt fuktighetsinnhold, som for eksempel salat, ikke ideelle for vakuumforpakking da det kan føre til tap av sprøhet. Matvarer som produserer gass under lagring, som for eksempel sopp og ferskt brød, kan også bli komprimerte eller deformerte i et vakuummiljø.

Hvor lenge varer vakuum?

Holdbarheten for vakuumforpakkede matvarer kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert type matvare, pakkeprosess og lagringsforhold. Generelt kan matvarer som er lagret i vakuumforpakninger holde seg ferske lenger enn matvarer som er lagret på andre måter. Det er ikke uvanlig at vakuumforpakkede matvarer holder seg bra i flere uker eller til og med måneder, noe som gjør dem til et utmerket alternativ for langtidsoppbevaring av mat.

Hvor lenge holder mat i vakuum?

Mat som er lagret i vakuumforpakninger har vanligvis en lengre holdbarhet sammenlignet med mat lagret på andre måter. Den nøyaktige holdbarheten varierer avhengig av typen mat og lagringsforholdene, men mange vakuumforpakkede matvarer kan holde seg ferske og smakfulle i flere uker eller til og med måneder. Dette gjør vakuumforpakning til et utmerket valg for å redusere matsvinn og lagre mat på en effektiv måte.

Kan man bruke vanlige plastposer til sous vide?

Vanlige plastposer er ikke optimale for bruk ved sous vide-tilberedning siden de ikke er designet for å håndtere de høye temperaturene som brukes i denne tilberedningsmetoden. For sous vide anbefales det å bruke vakuumforpakningsposer som er spesielt designet for høye temperaturer og som er konstruert for å motstå varme og holde maten trygg under tilberedningen. Dette sikrer at maten tilberedes jevnt og beholder sin kvalitet og smak.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter