Lukk
(Salg kun til registrerte firma) Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030Hjem / Utemøbler / Sofaer

Sofaer

Sofa for utemiljø

Vi har mange ulike typer sofaer som tåler utendørsmiljø. Du kan velge mellom ulike design og materialer for utesofaen din. På restauranter og nattklubber er våre loungesofaer populære, siden de kan bygges sammen med moduler helt etter ønske. Alle våre sofaer ligger ikke ute på hjemmesiden, så hvis du ikke finner utemøblene du leter etter, kontakt da gjerne vår kundeservice for å få best mulig hjelp. Utemøbler stiller ekstra høye krav med tanke på slitasje fra vær og vind, og derfor er det viktig å kjøpe møbler av høy kvalitet. Vi tilbyr rentefri avbetaling og prisgaranti på din sofaKjøpsguide sofaer utemiljø >>

16 artikler
Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:
3-seters sofa Ninja, størrelse 212x88 cm, 3 farger
LAGERVARE
-26%
-34%
Mengderabatt
Brafab
8 945 nok Rek. pris: 12 156 nok
Hjørnedel loungeset Anton, 3 farger
LAGERVARE
-17%
Mengderabatt
Design Studio
2 475 nok Rek. pris: 2 999 nok
Paris 2-seters sofa, svart
LAGERVARE
-32%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Xirbi
1 600 nok Rek. pris: 2 338 nok
2-seters benk Arras grå
LAGERVARE
-29%
Mengderabatt
Brafab
6 390 nok Rek. pris: 9 041 nok
Sofa Odessa, tre farger, stabelbar
LAGERVARE
-22%
Mengderabatt
Brafab
2 210 nok Rek. pris: 2 830 nok

Dobbel sofa Anton for utemiljø, 3 farger
LAGERVARE
-4%
Mengderabatt
Design Studio
4 370 nok Rek. pris: 4 529 nok
Ninja Dagseng, grå
LAGERVARE
-19%
Mengderabatt
Brafab
9 885 nok Rek. pris: 12 199 nok
SOHO 3-seters sofa, tre farger
LAGERVARE
-21%
-34%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Brafab
fra 6 385 nok Rek. pris: 8 088 nok
Sofa Diritto ekte rotting
INNSPARING
-24%
Design Studio
6 330 nok Rek. pris: 8 355 nok
Sofagruppe Weldon, to farger
LAGERVARE
-30%
Mengderabatt
Brafab
12 150 nok Rek. pris: 17 241 nok

Sofa NET Størrelse: 116 x 70 cm
LAGERVARE
-32%
Mengderabatt
Brafab
2 125 nok Rek. pris: 3 115 nok
Sofa Plus Air Hvit
INNSPARING
1 2 3 4 5
Pedrali
5 245 nok Rek. pris: 5 138 nok
3-seters sofa Belfort, to farger
LAGERVARE
-24%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Brafab
6 895 nok Rek. pris: 9 041 nok
Sofa Montecarlo P ekte rotting
INNSPARING
-24%
Design Studio
6 330 nok Rek. pris: 8 355 nok
Lyon seksjonssofa, tre farger, fiberrotting
LAGERVARE
-34%
Mengderabatt
Xirbi
2 820 nok Rek. pris: 4 282 nok

Sofa Sorrento
INNSPARING
-39%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Global
2 820 nok Rek. pris: 4 638 nok

 

 

Kjøpsguide sofaer utemiljø


Leter du etter de rette møblene for å møblere utendørs? Det kan føles vanskelig å finne riktige møbler i jungelen av sofaer for utemiljø, ettersom det finnes mengder av designer, materialer og størrelser å velge i. Det er viktig å vite omtrent hva det er du er ute etter, og hvilke behov som skal oppfylles, for at du skal bli så fornøyd med ditt kjøp som mulig. Enkelte utemøbler egner seg bedre for uteserveringer, restauranter og kafeer, mens andre passer bedre til loungeavdelinger utendørs på nattklubber.


Det første du må ha tydelig for deg, er hvilket formål sofaene skal ha. Gjelder det uteserveringen eller terrassen på en restaurant, bør du velge et alternativ som egner seg for å brukes av mange mennesker som vanligvis kommer og går. Derfor kan det være smart å velge et alternativ som ikke innbyr til å sitte lenge, slik at nye gjester kan sette seg i en ledig sofa når de første gjestene har spist opp. Det er også viktig å ha målene på møblene i tankene, slik at sofaene kommer i høyde med bordene og gjør at gjestene får et behagelig måltid.

Gjelder det i stedet en kafé der mennesker gjerne sitter i lengre tid og snakker sammen, anbefales et mer komfortabelt alternativ. Da har heller ikke nivåforskjellen mellom sofaer og bord like stor betydning, siden mange velger å lene seg komfortabelt tilbake i sofaen med kaffekoppen sin.

Skal møblene plasseres utendørs i loungeavdelingen på en nattklubb, er det viktig med loungesofaer som mange personer får plass i. Nattklubber er vanligvis miljøer der gjestene liker å mingle og slå seg ned i grupper, noe som krever flere sitteplasser. Derfor anbefaler vi at du velger loungesofaer som kan lenkes sammen med moduler helt etter behov og ønske. Ved å gjøre det blir det også lett å ommøblere etter egen smak.

Viktig å tenke på ved kjøp av sofaer for utemiljø

Kjøpsguide for sofaer utendørsmiljø

Få et overblikk over uteplassen

Sørg for å ha et tydelig bilde av uteserveringens planløsning før du investerer i nye utemøbler. Du bør også ha tenkt litt over møbleringen, siden det er viktig at gjestene og de ansatte kan bevege seg fritt mellom sofaene, samtidig som møblementet skal oppmuntre til fellesskap og samtaler. Faktorer som inn- og utganger kan også ha betydning for hvordan møbleringen kan se ut. I enkelte tilfeller kan du måtte begrense antallet utemøbler til tross for at plassen er stor.

Tenk på materiale og design

Ettersom utemøblene i et restaurantmiljø er spesielt utsatt for å få flekker fra både mat og drikke, bør du også overveie et materiale som er enkelt å rengjøre. På kafeer der gjester gjerne blir værende lenger, kan du i stedet velge en sofa som er myk og herlig å sitte i. Også designet har en viktig rolle når du skal velge utemøblene dine. De må være funksjonelle og tilsvare gjestenes behov, samtidig som de bidrar til helhetsinntrykket og stilen på virksomheten din. Sørg derfor for å velge sofaer som matcher resten av atmosfæren på uteserveringen for å oppnå beste resultat. Endelig kan det også være bra å ta hensyn til at sofaene kanskje ikke brukes alle måneder i året. Velg da sofaer som enkelt kan settes inn og oppbevares på et sted der de ikke tar for mye plass.


LES HVA KUNDENE SKRIVER