+46 86602030
Hjem / Utemøbler / Utebord

Utebord

Bord for utemiljø og restaurantmiljø


Vi tilbyr mange ulike typer komplette bord for utendørsmiljøer. Du kan vanligvis velge ulike materialer og design på restaurantbordet ditt. De fleste av våre utebord er fra italienske varemerker som kjennetegnes av høy kvalitet, fint design til en fornuftig pris. Det er viktig å tenke på at møbler for utendørsmiljøer må tilfredsstille ekstra høye krav når det gjelder slitasje fra vær og vind. Som kunde har du også mulighet til å kombinere ditt unike utebord med valgfritt bordunderstell samt bordplate. Kjøp ditt bord her i dag med prisgaranti og rentefri avbetaling. Kjøpsguide utebord>>

 

 

Kjøpsguide Utebord

Hvis du har åpnet restaurant eller kafé med uteservering, trenger du utemøbler. Bordet er hjertet og det sentrale møbelet for mange spisesteder, og du bør tenke på at mat og drikke skal få plass. Et utebord bør oppfylle visse funksjoner for å fungere godt i utemiljøer. Når du kjøper et bord til utemiljø, bør du tenke på at det skal kunne stå stødig også på ujevnt underlag. Det skal være lett å tørke av etter en regnskur, og det skal være værbestandig så det ikke blekes. Hos oss på AZ Design kan du velge mellom flere ulike varianter av utebord. Samtlige bord er utformet for å tåle utendørsmiljøer, men du kan velge mellom ulike design, materialer, farger og størrelser. Om du har en mindre overflate, anbefaler vi at du satser på flere små bord, gjerne runde for å få plass til flere gjester. Større bord kan føles forlokkende, men kan hindre gjester fra å slå seg ned dersom det allerede er opptatt.

 

Å tenke på når du skal kjøpe et utebord

kjøpsguide for utebord

 

Virksomheten og dens formål

Det er alfa og omega å kjøpe et bord ut fra den virksomheten du driver. En restaurant som tar imot mange spisegjester, kan trenge en blanding av store og små bord, mens det for en kafé ofte holder med mange småbord som enkelt kan flyttes på. Husk også å matche bordene med utestoler som passer når det gjelder for eksempel høyde, bredde og design på møblene.

Størrelse på bord og uteservering

Hvor stor er uteserveringen der bordene skal plasseres? Hvor mange skal få plass til å spise der? Ulike virksomheter krever ulike bord, for eksempel når det gjelder uteserveringer. Her kan det være nødvendig med bord i ulike størrelser og former. For en større restaurant er mer robuste og avlange bord å foretrekke, mens de nette og runde bordene passer utmerket i mindre kafémiljøer. Prøv altså å ta utgangpunkt i uteserveringens og spisestedets størrelse når du velger hvilken størrelse bordet ditt skal ha. For mange bord kan få det til å se overfylt ut.

La designet gjenspeile foretakets konsept

Design og formgivning av både bord og stoler og øvrig innredning på et spisested er viktig. Det estetiske uttrykket setter preg på hele virksomheten og gir restauranten eller kafeen en spesifikk karakter. La ideen din av spisestedet gjenspeiles også i uteserveringsbordene dine. Plastmateriale gir en retrofølelse, mens robuste trematerialer gir en følelse av et hjemmekoselig og trivelig miljø.

Valg av materiale

Våre utendørsbord tåler ulike værforhold, men i ulik grad. Kommer uteserveringen din til å ha tak, eller befinner møblene seg under åpen himmel? Hvor lenge per dag vil de stå utendørs? Dette er smarte spørsmål å stille seg før du kjøper møblene dine. Plast tåler de aller fleste værforhold, og det samme gjør metall og aluminium. Hvor bra tåler trebord utemiljøer? Tre fungerer for det meste godt, men fargemessig kan det påvirkes litt mer av ulike værtyper. Tre kan også være litt vanskeligere å rengjøre enn for eksempel plast, og det krever mer jobb med impregnering eller maling for å bevare friskheten. Dette er smart å ha i bakhodet hvis du har tidsnød eller vil ha så lettstelte møbler som mulig.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans