For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Barstoler / Barstoler i plast

Barstoler i plast

Vi har et utvalg av barstoler i plast for restaurant- og kafémiljø. Mange av våre plastbarstoler kan brukes i både innendørs- og utendørsmiljøer. Våre mest populære barmøbler kommer fra det italienske varemerket Pedrali, som kjennetegnes av høy kvalitet og fint design. Ved større bestillinger for restaurant, kafé eller hotellmiljø tilbyr vi mengderabatter. Finner du ikke en barstol du leter etter, kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg best mulig på veien. Vårt utvalg øker stadig, så vi har alltid mer å tilby enn det som ligger ute i nettbutikken. Kjøpsguide barstoler i plast>>

Sortering:
Artikler per side:
13 artikler
Maya barstol, stabelbar, 4 farger
Lagervare
Barstol Bora Lido
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
Barstol Bora Lido Mini
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
Barstol Riva Faro
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
 • Antrasitt
 • Mosegrønn
 • Taupe
 • Hvit
 • Rød
 • Lyseblå
Barstol Riva Faro Mini
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
Barstol Volt 677
Pedrali
fra 1 812,50 nok
 • Antrasitt
 • Blå
 • Grå
 • Grønn
 • Gul
 • Oransje
 • Svart
Barstol Shell, 4 farger, stabelbar
Lagervare
13 artikler

 

 

Kjøpsguide barstoler i plast

Barstoler i plast er funksjonelle, og de kjennetegnes ofte av et moderne, innovativt design. Barstoler i tre har ofte et mer klassisk design. Gjestenes øyne trekkes lett mot fint designede barstoler i plast. En barstol passer perfekt i baren ved et barbord, men den kan også brukes andre steder der det er ønskelig med en høyere sitteplass. En justerbar barstol er perfekt dersom to personer med ulike kroppslengder vil føre en samtale. Stolene kan justerer for at de skal kunne snakke bekvemt sammen og samtidig se hverandre i øynene.

En barstol i plast kan benyttes i både inne- og utemiljøer. Ved kommersiell bruk benyttes ofte en modell som ikke er blant typene hev- og senkbare barstoler, og som har et støtt understell med fire ben. Denne typen barstoler er stabile og robuste. Barstoler i plast er ganske ufølsomme for slitasje og er et godt valg om du vil skape et moderne, trendy miljø.

Barstoler i plast for restaurant- og kafémiljø

Viktig å tenke på når du kjøper barstoler i plast

Lokalets utforming

Tenk gjennom hvordan lokalet er utformet før du kjøper barstolene. Lag en skisse over lokalet slik at du kan se hvor mange stoler du kan plassere uten at det blir for trangt. Hvis du plasserer ut stolene for spredt, kan det gi en litt tom følelse i rommet. Om det arrangeres et event med dans, er det også viktig at barstolene ikke opptar for stor plass i lokalet.

Hvilken sittehøyde

Sittehøyden er normalt 75 cm for barstoler, mens en restaurantstol ofte har en sittehøyde på 45 cm. Sittehøyden er måleet fra gulvet og opp til oversiden av setet. Feil høyde eller sittehøyde gjør at det er ubehagelig å sitte på barstolen. Tenk på å måle avstanden mellom setet på barstolen og bordplatens overkant. En avstand på omtrent 30–35 cm anbefales. Den optimale avstanden kan variere avhengig av bordets eller bardiskens konstruksjon, men dette er omtrent det målet du bør etterstrebe. En fotstøtte gjør at det er lett for gjestene å nyte barstolens komfort. Fotstøtten på en barstol eller et barbord bør være i samme høyde som bena på en vanlig stol.

Hvilket materiale

Hvilken målgruppe du har, bestemmer i stor grad hvilket materiale som egner seg på barstoler. Ditt valg av innredning og materiale setter stemningen i lokalet. Barstoler i plast og metall gir en mer moderne og røff følelse sammenlignet med den mer hjemmekoselige atmosfæren som forbindes med barstoler i tre.

Hvilken farge

Valget av fargen på barstolene bør matche og friske opp den eksisterende innredningen. Velg mørkere og diskrete farger for å skape en atmosfære som er mer koselig og rustikk. Lysere farger skaper en lettere atmosfære.

Rengjøring

Barstoler i plast er lette å rengjøre, og slette overflater uten dekorasjoner samler ikke støv og smuss. Om du velger et stoff på barstolene, anbefales mørkere farger. Spray nye stolseter med impregneringsspray, så er det lettere å vaske bort eventuelle flekker. Sølte drikkevarer er lettere å tørke bort dersom stolene er trukket med kunstskinn. Bruk litt såpevann for å rengjøre barstolene. Ta deretter bare litt rent vann og tørk av stolene med en klut. Bruk aldri etsende eller kjemiske rengjøringsmidler.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter