For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Sittepuffer

Sittepuffer

Vi tilbyr et bredt sortiment av sittepuffer for offentlige miljøer, Samtlige modeller kan velges i mange typer stoff, kunstskinn eller skinn. En sittepuff for restaurant og kafémiljø stiller ekstra høye krav når det gjelder holdbarhet og slitasje. Vi har kun stoff med høy slitestyrke og av god kvalitet. Kontakt gjerne vår kundeservice så får du hjelp på veien. Vår kundekrets består av arkitekter, interiørbutikker, restauranter, hotell og bedrifter. Vi kan hjelpe dere med å finne rett stoff, enten det er fløyel, kunstskinn eller skinn som passer perfekt for akkurat deres sittepuffer. Vi samarbeider med alle ledende stoffleverandører, noe som gjør at vi har et bredt sortiment stoff, kunstskinn, fløyel eller skinn å tilby. Vi kan også tilby kunden å få tilsendt stoffprøver hjem, slik at man i fred og ro kan se hvilket stoff og hvilken farge som passer best. Dette er naturligvis gratis. Kjøpsguide sittepuffer >>

Sortering:
Artikler per side:
7 artikler
7 artikler

 

 

Kjøpsguide Sittepuffer


Hvis du har en virksomhet der du har innredet med lenestoler og sofaer, er en sittepuff et godt supplement – det er en flott innredningsdetalj, og den gir flere sitteplasser. Våre sittepuffer for offentlige miljøer består av et bredt sortiment der alle modeller kan velges med ulike typer stoff, skinn og kunstskinn. Har du en restaurant eller kafévirksomhet, må sittepuffen være ekstra holdbar og ikke følsom for slitasje, samt at den må være lett å rengjøre.

Uansett om du har en restaurant, interiørforretning eller et hotell og vil ha sittepuffer i virksomheten din, bør du velge et materiale og en farge som forsterker øvrig interiør. Din innredning er forlengelsen av det du serverer eller de tjenestene du tilbyr.

I vårt brede sortiment av ulike stoff, skinn og luksuriøs fløyel kan du finne et materiale som fungerer i din virksomhet, uansett om du vil formidle komfort eller design.

Å tenke på når du kjøper sittepuffer

Sittepuffer for offentlige miljøer

 

Lokalets utforming

Hvordan ser lokalet du skal innrede ut? De runde sittepuffene i ulike størrelser kan utgjøre en egen sofagruppe i en lounge eller på en terrasse, og i et mindre lokale har du de kvadratiske og runde puffene som ikke tar opp så mye overflate, men som i stedet føles høyere å sitte på. For en mørk nattklubb kan det være viktigere med komfortable sitteplasser enn eksklusive fargeskalaer.

Design

Hvilket design du skal velge, avhenger i stor grad av hva du skal bruke puffene til, og hva som passer best i det miljøet de skal plasseres i. Kvadratisk eller rund sittepuff i skinn, en bred eller høy sittepuff i fløyel - avhengig av hva du vil formidle til gjestene dine. Sitt ned og koble av en liten stund, eller forbered deg på neste møte. Ulike budskap formidles med ulike typer puffer og ut fra hvilke farger og materialer du benytter. Våre puffer fra AZ Design er derfor nøye uttenkt og kan bestilles i alle tenkelige farger og materialer. Vi tilbyr også mengderabatt slik at du enkelt kan skape en variert gruppe med puffer eller spre puffene utover i lokalet på beste måte.

Valg av materiale

Materialet er viktig å ha i bakhodet før valg av sittepuffer, ettersom materialet formidler en følelse samtidig som det skal være funksjonelt. Vil møblene bli brukt på et diskotek, bør de være lette å rengjøre. Det blir lett søl og slitasje i slike miljøer, og nettopp derfor er puffene laget i slitesterke materialer som er svært praktiske på en restaurant og bar. Kunstskinn har høy kvalitet og er praktisk i et slikt miljø, mens stoff kanskje er å foretrekke i en hotellobby der det skal føles innbydende å slå seg ned.

Trenger du møbler som er enkle å flytte på og rengjøre? Puffer gjør at det blir enkelt å både møblere, ommøblere og sette bort og ta frem igjen ved behov. Siden materialene er tilpasset restaurant- og hotellmiljø, trenger du heller ikke å bekymre deg for tidkrevende rengjøring.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter