For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner

Restaurantmaskiner

Å drive en vellykket restaurant krever mer enn bare god mat og gjestfri service. Riktig kjøkkenutstyr og restaurantmaskiner spiller en avgjørende rolle for å optimalisere din kjøkkenvirksomhet, effektivisere prosesser og garantere en opplevelse utover det vanlige for dine kunder. Men med en jungel av restaurantmaskiner på markedet, hvordan vet du hvor du skal begynne?

Våre bestselgere i denne kategorien

Kombiovn, Multimax 10-11
Eloma
fra 191 587,50 nok
Flere varianter
Fritøs benk ECO 4/6
FriFri
fra 8 698,38 nok 9 119,26 nok
Flere varianter
Vitamix Ascent A2300i
Lagervare
Vitamix HOME
fra 9 875 nok 11 987,50 nok
Flere varianter
Skjæremaskin TG, Skråstilt blad
Lagervare
President
14 365,49 nok 15 121,56 nok
Isbitmaskin SL90
NTF
fra 26 095,11 nok 27 468,54 nok
Potetskreller benk PP5, 1-fase/3-fase
la Minerva
fra 39 010,88 nok 40 757,63 nok
Flere varianter
Iskremmaskin Stella
Lagervare
Musso
17 001,36 nok 17 762,61 nok
Vakuummaskin Mycra
Lavezzini
25 963,31 nok 27 125,85 nok
Kjøttkvern CGT70, benk
Lagervare
Pizzaovn enkel, extra power
Lagervare
Kombiovn VP CHEF
Stima
78 862,50 nok
Kjøleskap, Gemm Space K 500 P
Lagervare
Kjøleskap, Gemm Space K 700 P
Lagervare
Dobbel fryser, Gemm Space F 1400 P
Lagervare
301 artikler

Hva bør man tenke på ved valg av restaurantmaskin?

Før du dykker ned i spesifikke maskiner, er det noen viktige faktorer å ta hensyn til: Budsjett: Restaurantmaskiner kan variere sterkt i pris, avhengig av merke, funksjoner og kapasitet. Sett en realistisk budsjett og hold deg til den. Størrelse og kapasitet: Velg maskiner som er proporsjonale mot ditt kjøkken og gjestekapasitet. Å kjøpe en maskin som er for stor fører til unødvendige kostnader, mens en for liten maskin kan skape flaskehalser. Funksjoner: Vurder de funksjonene du absolutt trenger og de som kan være gode å ha. Noen funksjoner kan være dyre, men effektivisere arbeidet, mens andre kan være unødvendige for din meny. Holdbarhet og garanti: Invester i robuste maskiner fra velrenommerede merker som tilbyr lange garantier. Å unngå billigere, ukjente merker kan spare penger på kort sikt, men føre til dyre reparasjoner og driftsstopp over tid. Energieffektivitet: Velg energieffektive maskiner for å redusere din miljøpåvirkning og senke energikostnadene. Sikkerhet: Sørg for at maskinene oppfyller alle sikkerhetsstandarder og at personalet er opplært i korrekt bruk. Vedlikehold: Finn ut om maskinen krever regelmessig vedlikehold og hvor enkelt det er å få tak i reservedeler.

Hvilke restaurantmaskiner trenger man?

De spesifikke maskinene du trenger avhenger av din menytype, gjestekapasitet og kjøkkenoppsett. Men noen maskiner er grunnleggende for de fleste restauranter: Kjøle- og fryseutstyr: Å holde ingredienser ved riktig temperatur er avgjørende for matvaresikkerhet og optimal matlaging. Invester i kjøleskap, fryseskap og eventuelt en oppvaskmaskin for å effektivt håndtere dine råvarer. Matlagingsutstyr: Komfyrer, ovner, griller og frityrer er uunnværlige for å tilberede mat. Velg utstyr som passer din meny og matlagingsteknikker. Forberedelsesutstyr: Oppvaskmaskiner, miksere, matprosessorer, grønnsakskuttere og kjøttkverner kan spare tid og arbeidskraft på kjøkkenet. Serveringsutstyr: Varmeskap, tallerkenvarmere og kaffemaskiner sikrer at maten serveres varm og drikkevarer varme til dine gjester. Oppvaskutstyr: Oppvaskmaskiner og oppvaskbenker er nødvendige for hygienisk rengjøring av all kjøkkenutstyr og servise. I tillegg til disse grunnleggende maskinene kan du trenge spesialutstyr avhengig av din meny. For eksempel kan en pizzaovn være nødvendig for pizzaer, en pastamaskin for pasta og en iskremmaskin for iskrem. Husk at dette bare er en oversikt. Det er mange andre faktorer å ta hensyn til når du velger restaurantmaskiner. Det er alltid en god idé å rådføre seg med eksperter innen restaurantutstyr for å få skreddersydde anbefalinger basert på dine spesifikke behov.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter