For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Lydabsorbenter

Lydabsorbenter

I et åpent kontorlandskap med mange mennesker blir lydnivået både støyende og forstyrrende. I slike miljøer er lyddemping en selvfølge for å slippe hodepine og unødvendig tretthet på slutten av dagen. Å forbedre lydnivået ved hjelp av lydabsorbenter er en god idé som lønner seg! På AZ Design har vi alt for stille kontorer. Vi har både bordskjermer og gulvskjermer blant lydabsorbentene våre. Skjermens funksjon skiller seg ut når det gjelder størrelse og plassering – fellesnevneren er at de alle bidrar til et stille kontor og et behagelig lydnivå. Kjøpsguide lydabsorbenter>>

Sound Off EcoSUND - Takabsorber
Götessons
fra 1 437,50 nok 1 650 nok
Bordskjerm Silencio Basic
Lagervare
ScreenIT A30 - Bordskjerm
Götessons
fra 2 287,50 nok 2 625 nok
Tiles Rå EcoSUND
Götessons
fra 475 nok 600 nok
ScreenIT Standard - Bordskjerm
Götessons
fra 2 150 nok 2 462,50 nok
Nivå EcoSUND - Veggabsorber
fra 1 287,50 nok 1 475 nok
Bordskjerm, Silent Express, 4 størrelser, 4 farger
Lagervare
Hang Over - Takabsorber
Götessons
fra 2 187,50 nok 2 512,50 nok
Plant Divider, 2 størrelser
Götessons
fra 12 250 nok 14 062,50 nok
Off The Grid
Götessons
fra 2 612,50 nok 3 000 nok
  • Messing
  • Sølv
ScreenIT A30 - Gulvskjermbås
Götessons
fra 16 450 nok 18 887,50 nok
Nivå EcoSUND - Takabsorber
Götessons
fra 1 162,50 nok 1 337,50 nok
Woodstock EcoSUND
Lagervare
Götessons
fra 9 450 nok 11 900 nok
Bordskjerm Silencio Premium
Lagervare
55 artikler

Kjøpsguide – Lydabsorbenter

De fleste ønsker seg et stille og støyfritt kontor, men virkeligheten ser ofte annerledes ut. For at man skal få et så effektivt og rolig kontormiljø som mulig, er det derfor viktig å benytte seg av riktig lyddemping. Har du noen gang tenkt over hvor mange forskjellige lyder du utsettes for i løpet av en arbeidsdag? Det kan være alt fra bråkete vifter og brummende datamaskiner til småprat og tastetrykking. Selv om lyd forekommer naturlig i alle typer miljøer, er det viktig å prøve å minimere støy på best mulig måte. Dersom støyen er for intens, kan miljøet rett og slett være skadelig på lang sikt. En slik arbeidsplass kommer med stor sannsynlighet til å ha ansatte som rammes av både sykemeldinger og andre problemer. Effektive og fornøyde medarbeidere krever rolige og hyggelige kontorer!

Ulike modeller

Det trenger ikke være vanskelig å velge riktige lydabsorbenter, men det kan være lurt å tenke over hvilke forutsetninger det er på akkurat din arbeidsplass. For å få en optimal lyddemping på arbeidsplassen, kan det derfor være bra å vite at det finnes forskjellige modeller å velge mellom. Vi hos AZ Design guider deg gjerne på veien mot et rolig og behagelig kontor.

Bordskjermer

Bordskjermer er en populær variant av lydabsorbenter. En bordskjerm eller bordavskiller plasseres for eksempel på skrivebordet, og gir både en avskjermende og lyddempende effekt. Bordskjermen er et utmerket alternativ på alle kontorer og arbeidsplasser. Ettersom den ikke krever noen gulvoverflate, er den også et perfekt alternativ hvis du har et rom med begrenset plass. En bordskjerm er en enkel måte å forvandle et åpent arbeidsmiljø til en privat arbeidsplass. Enkel montering gjør at du lett kan bytte plass på lydabsorbentene dine hvis du vil.

Gulvskjermer

I motsetning til bordskjermer, krever gulvskjermer litt mer overflate. Akkurat som navnet antyder, plasseres den lyddempende skjermen på gulvet, hvor den både fungerer som avskiller og gir kontoret ditt god lyddemping. Hvis du er på jakt etter en fleksibel avdeler som også generer et stille kontor, er gulvskjermen den perfekte kandidaten. Takket være at gulvskjermene våre har smarte og stabile fester som gjør at de står av seg selv, er det enkelt å flytte dem rundt i rommet. Slik kan du enkelt skape gode forutsetninger for støyfrie kontorer – hver eneste dag.

Fargevalg

Bordskjermene og gulvskjermene våre er så fine at de godt kan fremheves! Når du velger farge, kan det likevel være en fordel å gå for duse og stilrene farger, for at det skal være lett å integrere lydabsorbentene med den øvrige innredningen på kontoret. Stille kontorer kan med fordel også ha «rolige farger», slik at omgivelsene blir ekstra avslappende og rolige. Hos oss finner du mange ulike farger. Hvis du fortsatt har vanskelig for å bestemme deg, kan det være fint å vite at du kan bestille stoffprøver på www.azdesign.no – alt for at valget ditt av lydabsorbent skal bli så bra som mulig. Ved større bestillinger har du også muligheten til å velge flere farger. Hos oss får du både rask levering og støydemping av høy kvalitet!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter