For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Konferansebord / Nedfellbare bord

Nedfellbare bord

I en verden hvor plass blir stadig mer verdifull, tilbyr disse bordene den perfekte løsningen. De kombinerer fleksibilitet, design og praktisk for å dekke en rekke behov. Enten du organiserer et middagsarrangement eller en stor konferanse, tilbyr bordene våre en kombinasjon av robust design og smidig håndtering. Utforsk vårt utvalg nå for å finne det sammenleggbare bordet som passer dine behov og ønsker.

La oss hjelpe deg med å finne det sammenleggbare bordet!

Konferansebord Starko
Lagervare
Design Studio
fra 1 875 nok 2 275 nok
 • Bjørk
 • Bøk
 • Eik
Flere varianter
Dinner Style, sammenleggbar bord
Lagervare
Design Studio
fra 2 000 nok 2 437,50 nok
 • Bjørk
 • Bok
 • Eik
 • Urban Oak
Flere varianter
Kongress Style, sammenleggbar bord
Lagervare
Design Studio
fra 1 875 nok 2 275 nok
 • Bjørk
 • Bok
 • Eik
 • Urban Oak
Flere varianter
Sammenleggbart bord Bistro
Lagervare
Design Studio
fra 1 262,50 nok 1 525 nok
Fellbart bord Planet, 4 størrelser
Lagervare
Klappbord XL Bord – New classic, 3 størrelser
Lagervare
Slagbord Zown New 90x90 cm
Lagervare
S Contract
fra 1 737,50 nok 2 237,50 nok
Sammenleggbart ståbord Hamlet
Lagervare
Sammenleggbart bord Chopin
Lagervare
Design Studio
fra 1 625 nok 1 962,50 nok
Party klappbord – 3 størrelser
Lagervare
Design Studio
fra 987,50 nok 1 200 nok
-23%
Examen - 42 varianter
Lagervare
Design Studio
fra 1 600 nok 1 937,50 nok
 • Bjørk
 • Bøk
 • Eik
-23%
Barbord Flip - 42 varianter
Lagervare
Klappbord Café rundt, 2 farger
Lagervare
23 artikler

Sammenleggbare bord: Fleksibilitet møter funksjon

I en verden i stadig endring blir fleksibilitet i miljøet vårt mer verdifullt enn noen gang. Det er her sammenleggbare bord kommer inn i bildet. Disse multifunksjonelle møblene kombinerer bekvemmelighet, holdbarhet og stil, noe som gjør dem til en uunnværlig ressurs for både hjem og offentlige omgivelser.

 

Hvorfor velge sammenleggbare bord?

Fleksibilitet

Den mest fremtredende fordelen med et sammenleggbart bord er dets tilpasningsevne. Planlegger du en midlertidig utstilling, et seminar eller bare en familiefest i hagen? Sammenleggbare bord kan enkelt settes opp der de trengs og deretter pakkes bort med minimal innsats.

Spare plass

For de med begrenset plass tilbyr sammenleggbare bord en optimal løsning. Når de ikke er i bruk, kan de enkelt foldes sammen og oppbevares på minimal plass, noe som gjør dem perfekte for små hjem, kontormiljøer eller arrangement.

Bærekraft

Til tross for den lette konstruksjonen er dagens sammenleggbare bord robuste og tåler hverdagsslitasje. Mange er laget av slitesterke materialer som rustfritt stål, hardplast eller forsterket aluminium.

Design og estetikk

Moderne design betyr ikke at du må gå på akkord med stilen. Det finnes en rekke stilige og moderne sammenleggbare bord på markedet.

Økonomi

Sammenlignet med faste bord, gir sammenleggbare alternativer ofte et kostnadseffektivt valg, spesielt når man vurderer deres allsidighet og holdbarhet.


Fordelen med sammenleggbare bord: Ting du bør vurdere ved kjøp

Sammenleggbare bord, kjent for sin praktiske og fleksibilitet, har blitt uunnværlige i mange hjem og kommersielle rom. Men med det store utvalget på markedet, hvordan sikrer du at du gjør det beste valget? Her er noen viktige aspekter å vurdere når du kjøper et sammenleggbart bord:

Hensikt

Først av alt, tenk på hvorfor du trenger bordet. Er det til utendørs arrangementer, innendørs sammenkomster, arbeidsrelaterte behov eller noe annet? Ditt formål vil veilede ditt valg av materiale, størrelse og design.

Materiale

Sammenleggbare bord finnes i ulike materialer som plast, metall, tre eller en kombinasjon av disse. Mens plastbord generelt er lette og værbestandige, tilbyr trebord en estetisk appell, men kan være tyngre.

Størrelse og form

Hvor mange personer forventer du at bordet skal inneholde? Vil et rundt, firkantet eller rektangulært bord passe best? Vurder plass og behov når du velger dimensjoner.

Spare plass

En av hovedgrunnene til at folk velger sammenleggbare bord er plasseffektiviteten deres. Sjekk hvor kompakt bordet er sammenslått og hvor enkelt det kan oppbevares. Kanskje det også er en tilhørende tralle som bordene kan stables på?

 

Værbestandighet

Hvis bordet er beregnet for utendørs bruk, bør det være værbestandig mot regn, sol og andre klimatiske forhold.

Justerbarhet

Noen sammenleggbare bord kommer med justerbar høyde, noe som kan være spesielt nyttig hvis bordet skal brukes til ulike formål.

Estetikk

Selv om funksjonalitet er nøkkelen, vil du at bordet ditt skal se bra ut. Finnes det en farge eller design som passer din plass og din personlige stil?

 

Å velge riktig sammenleggbart bord krever en kombinasjon av tanke og forskning. Ved å vurdere de ovennevnte aspektene kan du sikre at kjøpet ikke bare oppfyller dine umiddelbare behov, men også gir verdi i lang tid fremover.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter