For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Bartilbehør

Skjenkekorker, flaskeåpnere og målebegre – du finner alle typer bartilbehør hos oss. For at en bar skal fungere godt, må den være utstyrt med nok bartilbehør. I tillegg til en mengde med glass og drinkskjeer trenger man også shakere, kjølere og jusflasker, for å nevne noe. Derfor har vi samlet alle typer bartilbehør til restaurantkjøkken som du kan tenkes å få behov for. Du finner også andre smarte produkter til baren her. Hva med for eksempel en barmatte å sette frem drinkene på, eller praktiske fargemarkører til jusflasker og isknuser? Du får alltid mengderabatt når du handler hos oss på www.azdesign.no! Kjøpsguide bar tilbehor >>

Sortering:
Artikler per side:
21 artikler
Kaffemåle, 7 g, rustfritt stål
Lagervare
Kremsifon, 0,5 L, svart aluminium
Lagervare
Patron for kremlås, 10 stk
Lagervare
Vinkjøler, Ø22 cm, rustfritt stål
Lagervare
Speed Shaker, 0,5L, rustfritt
Lagervare
Kremsifon 1,0 L, rustfritt stål
Lagervare
Skjenkekork, kromad, 12-pakning, rustfritt stål
Lagervare
Juiceflaske 1,0 L, plast
Lagervare
BBM
fra 115 nok 173,75 nok
Fargemerking for Juiceflaske, 5 sett
Lagervare
21 artikler

 

Kjøpsguide – Bartilbehør

For å kunne invitere gjestene dine på de deiligste og mest fristende drinkene er det selvfølgelig viktig at du har tilgang til det beste bartilbehøret. Drinker som inneholder jus, melk, egg eller krem får en ekstra herlig og skummende konsistens når de ristes godt i en shaker, mens en skikkelig god martini absolutt bør røres i stedet for å ristes – uansett hva Mr. Bond sier. Deretter trenger du selvfølgelig også mål, kjøler og skjenkekorker for nøye tilpassede smaker og elegant og sølefri servering. Forvirret? Ta det med ro. Fortsett å lese denne guiden, så får du raskt oversikt over hvilket bartilbehør du trenger til restauranten eller baren din.

Shakers

Et av de viktigste cocktailredskapene for å kunne tilberede gode drinker er helt klart shakeren. I den kan du enkelt blande de ulike ingrediensene, uten å risikere å søle, og de er ofte laget av rustfritt stål for å tilby ekstra god slitestyrke. Hvis du dessuten legger til is i shakeren, kan du raskt og enkelt kjøle ned drikken og servere den kald og god til gjestene dine. AZ Design tilbyr cocktailshakers i forskjellige størrelser, slik at du kan bestille en modell som passer perfekt til akkurat din virksomhet.

Mål

For å kunne blande en velbalansert drink er det nødvendig at de ulike ingrediensene utfyller hverandre godt. De skal selvsagt også tilsettes i riktig mengde for at drinken ikke skal bli for sur, søt, bitter eller sterk. Da trenger du et pålitelig mål som hjelper deg med å måle opp alkoholen og de ulike ingrediensene, slik at du kan servere de gode drinkene som gjestene dine forventer. Med et målebeger kan du enkelt blande sammen alle typer drinker, og hos oss finner du modeller av god kvalitet i både gjennomskinnelig plast og robust rustfritt stål.

Skjenkekorker

En annen ting som kan være lurt å legge til i bartilbehøret, er en såkalt skjenkekork. Den setter du på flasken når du vil servere gjestene dine for eksempel whisky eller rom uten å risikere å søle, men også når du skal blande drinker og vil få en kontrollert væskeflyt.

Flaskeåpner

Selvfølgelig trenger du som jobber i restaurant eller bar også en rekke ulike flaskeåpnere – helt nødvendig når du skal trekke opp en vinflaske eller servere øl og sider fra flasker med kork. Hos AZ Design kan du bestille både flaskeåpnere, korketrekkere med hevarm og barkniver med hele fire funksjoner, slik at du alltid kan være klar for å åpne de fleste typer flasker. Vi tilbyr også smarte modeller som du kan feste på veggen så ingen lenger må lete etter flaskeåpneren!

Annet smart tilbehør

I tillegg til det bartilbehøret vi allerede har nevnt, finner du en rekke andre funksjonelle produkter til restauranten eller baren i nettbutikken vår. Velg blant barkniver, ringeklokker, jusflasker, isknusere og barmatter i både en- og flerpakning. Helt enkelt alt du kan komme til å trenge for å gjøre virksomheten din enda mer komplett!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter