For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Utemøbler / Hammock

Hammock

Opplev ultimat avslapning og stil med vår premium Hengekøye. Perfekt for alle utemiljøer, tilbyr den en unik kombinasjon av komfort og holdbarhet. Med vår kundestøtte og over et tiårs ekspertise, er det et opplagt valg for den som søker kvalitet og luksus i sitt utendørsliv

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
Hengegynge Illora
Lagervare
Brafab
fra 6 337,50 nok 7 700 nok
1 artikkel

Velkommen til verden av hengekøyer! En hengekøye er ikke bare et møbel; det er en livsstil. Perfekt for de som setter pris på avslapning og design i harmoni med naturen.

Hvorfor velge en Hengekøye?

Komfort og avslapning

En hengekøye tilbyr en uovertruffen følelse av svevende komfort. La deg omsluttes i dens favn og opplev avslapning på et helt nytt nivå.

Design og stil

Våre hengekøyer er designet med både estetikk og funksjonalitet i tankene. De komplementerer alle utendørsmiljøer og tilfører et snev av eleganse.

Holdbarhet og kvalitet

Invester i en hengekøye som tåler tidens tann. Våre produkter er laget av materialer av høy kvalitet som garanterer langvarig bruk.

Ting å tenke på ved kjøp

Størrelse og plass

Sørg for at din hengekøye passer godt inn i det rommet du har tilgjengelig. Mål nøye og tenk på både lengde og bredde.

Materialvalg

Velg et materiale som ikke bare ser bra ut, men som også kan tåle utfordringene i ditt klima. Fra tre til metall, vi har det som passer dine behov.

Vanlige spørsmål

Hvordan rengjør jeg hengekøyen min?
For å rengjøre hengekøyen din, start med å fjerne løs smuss og blader med en myk børste eller klut. Vask deretter stoffet forsiktig med en mild såpeløsning og lunkent vann. Unngå sterke kjemikalier som kan skade materialet. Skyll grundig med rent vann og la hengekøyen tørke helt før du bruker den igjen eller lagrer den.

Hvordan installerer jeg hengekøyen min riktig?
For å installere hengekøyen din riktig, velg to stabile punkter som er sterke nok til å støtte vekten av hengekøyen pluss brukeren. Disse kan være trær, stolper eller spesielle hengekøyestativer. Bruk passende festemidler og sørg for at hengekøyen henger med en lett sving, ikke for strukket eller for løs. Følg alltid produsentens instruksjoner for sikker installasjon.

Hvilket materiale er best for mitt klima?
Hvis du bor i et område med mye fuktighet og regn, er syntetiske materialer som polyester eller nylon best fordi de tåler vær og vind og motstår mugg og råte. For tørrere klima kan bomull være et behagelig og mykt alternativ. Husk at uansett materiale, bør hengekøyen oppbevares innendørs eller under tak når den ikke er i bruk for å forlenge levetiden.

Hvordan lagrer jeg hengekøyen min om vinteren?
Før du lagrer hengekøyen din for vinteren, sørg for at den er helt tørr for å unngå mugg og råte. Rengjør den i henhold til ovenstående instruksjoner og la den tørke helt. Brett den deretter forsiktig sammen og oppbevar den på et tørt, kjølig sted innendørs, som et lager, en kjeller eller et garasje. Unngå å legge tunge gjenstander oppå hengekøyen under lagring for å unngå skader.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter