For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Ovner / Bakerovn

Bakerovn

En bakeovn er uunnværlig i kjøkkenene til både profesjonelle og hjemmebakere. Å forstå hvordan en bakeovn fungerer og hvilke faktorer man bør vurdere ved valg av ovn er avgjørende for å oppnå de beste resultatene på kjøkkenet. Med riktig kunnskap og riktig utstyr er mulighetene for skaping ubegrensede! Sjekk ut vårt utvalg av bakeriovner i forskjellige størrelser og prisklasser, slik at du finner det som passer perfekt til din virksomhet.

Sortering:
Artikler per side:
6 artikler
Bakerovn, Genius MT backmaster 6-11
Eloma
fra 184 487,50 nok
Flere varianter
Bakerovn, EB 30XL MT, med vanntank
Eloma
fra 149 700 nok
Flere varianter
Bakeovn, EB 30 MT
Eloma
fra 103 587,50 nok
Flere varianter
Bakerovn, EB 30 MT, med vanntank
Eloma
fra 111 150 nok
Flere varianter
Bakeovn EB 30XL MT
Eloma
fra 141 687,50 nok
Flere varianter
Bakerovn, Genius MT backmaster 10-11
Eloma
fra 251 162,50 nok
Flere varianter
6 artikler

Hvor varm blir en bakeovn?

Temperaturen i en bakeovn varierer avhengig av modell og funksjon. De fleste moderne bakeovner har en temperaturinnstilling mellom 50°C og 300°C. Noen modeller har også en grillfunksjon, som kan nå temperaturer på opptil 500°C. Det er viktig å bruke riktig temperatur for det du skal bake. Brød og kaker krever ofte temperaturer rundt 180°C. For å være sikker på at ovnen din når riktig temperatur, bør du bruke en ovnstermometer. Plasser termometeret i midten av ovnen og la det stå der i noen minutter før du setter inn det du skal bake.

Hvordan fungerer en bakeovn?

Bakeovner varmes opp av forskjellige elementer, som oftest er elektriske eller gassdrevne. Disse elementene varmer opp luften i ovnen, som igjen varmer opp det du baker. Noen bakeovner har en vifte som sirkulerer den varme luften, noe som gir en jevnere stekning. Andre modeller har en varmluftfunksjon, som bruker en vifte til å blåse varmluft rundt det du baker. Det finnes også bakeovner med dampfunksjon. Damp kan gi bakverk en mykere konsistens og en gyldenbrun farge.

Hva bør jeg tenke på?

For å få best mulig resultat når du baker, er det viktig å tenke på følgende: Forvarm ovnen: Sørg for at ovnen er ordentlig oppvarmet før du setter inn det du skal bake. Bruk riktig temperatur: Forskjellige bakverk krever forskjellige temperaturer. Les oppskriften nøye og bruk en ovnstermometer for å være sikker på at ovnen når riktig temperatur. Plasser stekebrettet på riktig sted: De fleste bakeovner har forskjellige varmesoner. Plasser stekebrettet i midten av ovnen for en jevn steking. Hold øye med bakverket: Ikke bak for lenge, ellers risikerer du at det blir tørt eller brent. Bruk en timer eller se regelmessig på bakverket gjennom ovnsdøren. La bakverket hvile: Når du har tatt bakverket ut av ovnen, la det hvile i noen minutter før du skjærer i det.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter