Bisnode
 
0
0

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenkniver

Kjøkkenkniver

Kjøkkenkniver er kokkens absolutt mest brukte verktøy. Det er derfor viktig å investere i kvalitetskniver til restaurantkjøkkenet. Her finner du alt fra brødkniver og filetkniver til skrellere og kokkekniver. Vi har også et stort utvalg av japanske kokkekniver til restaurant. Disse gjør det enkelt å kutte, skjære, filetere og skrelle med presisjon. Knivene våre kommer blant annet fra den store leverandøren Exxent, som har gjort seg bemerket for sin høye kvalitet. Knivene blir produsert i Sverige og lages av Molybdenum Vanadium rustfritt stål – legeringen som øker knivens evne til å holde seg rustfri, og som gjør at den holder seg skarp lenger. Bestill kjøkkenknivene til restaurant på www.azdesign.no. Kjøpsguide kjokkenkniver >>

Knivsliper
Merxteam - Exxent
fra 442,50 nok 685 nok
Trancherset
Merxteam - Exxent
fra 502,50 nok 780 nok
Brødkniv Uptown, 23 cm, stål
BBM
fra 175 nok 262,50 nok
Kokkekniv Uptown 20 cm, Vanadium
BBM
fra 175 nok 262,50 nok
21 artikler

 

Kjøpsguide – Kjøkkenkniver

Et restaurantkjøkken er ikke komplett uten et ordentlig godt sett med kjøkkenkniver. Det er et akkurat like viktig verktøy for kokken som penselen er for maleren eller hammeren for snekkeren. Uten kjøkkenkniver vil du rett og slett ikke kunne lage alle de fantastiske matrettene dine! Det er altså veldig viktig å sørge for at du har kniver av god kvalitet, og som er tilpasset dine behov. Nedenfor får du en enkel guide med tips til hva som er greit å tenke på før du kjøper kniver.

Velg kniv etter bruksområde

Kjøkkenkniver er et samlenavn på alle kniver som er laget for å brukes i kjøkkenet som hjelp til å forberede og lage rettene dine. For at du skal kunne lage forskjellige typer mat, gjelder det derfor å ha et stort utvalg av kjøkkenkniver å velge mellom i restaurantkjøkkenet ditt. Jo flere råvarer du må kunne tilberede, desto flere forskjellige typer kniver må du ha for hånden. Hos oss på AZ Design finner du alt fra populære kokkekniver, presisjonssikre filetkniver og solide brødkniver til japanske kokkekniver av høy kvalitet og små, praktiske skrellekniver – alle designet for sin spesifikke råvare. For at du skal kunne jobbe så effektivt som mulig, gjelder det altså å velge riktig kniv til riktig bruksområde. Da vil den gjøre størst nytte, og dessuten vil den holde betydelig lenger.

Sats på høy kvalitet

Å kjøpe inn nye kjøkkenkniver til restauranten din vil være en god investering. Hvis du tar vare på dem på riktig måte, kommer de til å gjøre det både morsommere og lettere for deg å lage mat i mange år fremover. Da gjelder det imidlertid å satse på kniver av ordentlig god kvalitet, med skaft som er gode å holde i, og blader laget av slitesterke materialer med skikkelig skarp egg. På www.azdesign.no kan du bestille kjøkkenkniver til restaurantkjøkken fra blant annet det velrenommerte merket Exxent, som alltid leverer ordentlig høy kvalitet og lang holdbarhet. Knivene deres er designet i Sverige og er laget av rustfritt stål med Molybdenum Vanadium-legering for ekstra styrke, hardhet, slagseighet og slitasjemotstand. Eller hvorfor ikke kjenne på følelsen av å jobbe med en skikkelig luksuriøs japansk kjøkkenkniv? Japan er kjent for å lage gode kniver og tilbyr kokkekniver av aller beste kvalitet – perfekt både for proffer og kresne hobbykokker!

Invester i en knivsliper

Samtidig som du bestiller nye kjøkkenkniver til restaurantkjøkkenet ditt, er det en god idé å slå til med en skikkelig god knivsliper eller et praktisk slipestål. Det hjelper deg å holde knivene i god stand, og det gjør at du raskt og enkelt kan slipe eggen sylskarp igjen. Det viktigste med en kjøkkenkniv er jo tross alt at den er skarp, og ved å la slipestålet eller knivsliperen jobbe etter hver gang du har brukt kniven, vil den vare betydelig lenger! Velkommen til å bestille dine kjøkkenkniver og knivtilbehør hos oss på AZ Design og få dem raskt levert rett til arbeidsplassen din.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter