+46 86602030

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Loungemøbler / Loungelenestoler

Loungelenestoler

Loungelenestoler / Loungestoler

Vi tilbyr et bredt sortiment av loungelenestoler til hotell, restaurant og kafémiljø. Ved større innkjøp må du gjerne kontakte oss for tilbud og hjelp om det er ønskelig. Vi tilbyr også avbetaling gjennom Wasa Kredit, noe som er vanlig ved større innkjøp. Alt vi tilbyr innenfor denne kategorien, er ikke lagt ut i nettbutikken, så kontakt oss gjerne dersom du ikke finner det du ser etter. Kjøpsguide loungelenestol >>

Sortering:
Artikler per side:
37 artikler
Karmstol Maya, kunstlær 4 farger
BM Sweden
fra 3 325 nok 4 412,50 nok
  • Lys brun
Loungestol Flora, 2 farger
BM Sweden
fra 6 450 nok 8 562,50 nok
  • Lys brun
Loungestol Net Relax
Nardi
fra 1 412,50 nok 2 300 nok
Matador, valgfri farge på trekk/stativ
inoff.
fra 10 846,25 nok 14 687,50 nok
Lenestol Lyon, 2 farger
Sarpsborg Metall
fra 15 537,50 nok 18 975 nok
Lenestol Myra, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 412,50 nok 20 262,50 nok
Lenestol Marka, valgfri farge trekk/stativ
et al.
fra 7 062,50 nok 10 662,50 nok
Stol PL-0071B, valgfri farge stoff/ben
Paged
fra 5 237,50 nok 6 212,50 nok
Loungestol Ninfea
Nardi
fra 1 825 nok 2 962,50 nok
Lenestolen Kyk, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 100 nok 19 787,50 nok
Lenestol Agatha, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 9 962,50 nok 15 037,50 nok
37 artikler

 

 

Kjøpsguide loungelenestoler

 

Når du står overfor et valg av sittemøbler til virksomheten din, er det mye å velge i, og det er en del ting du må tenke på. Loungelenestoler er et svært populært valg i mange ulike miljøer, for eksempel i en hotellobby, en kafé, et venterom eller et avslappende lesehjørne. Det er ytterst viktig at de ikke bare er fine og stemningsskapende, men også praktiske, lettstelte og fremfor alt gode å sitte i.

loungelenestoler

Loungelenestoler finnes i en mengde ulike utførelser, modeller, farger og sittehøyder, og det skal ikke være noen stor utfordring å finne en modell for virksomheten din. Uansett om du ser etter en variant av lenestol til for eksempel restaurant eller kafé, der det er viktig at lenestolen er ekstra lettstelt og kan tørkes av, eller en lenestol mer innrettet på sittekomfort, kan du i dag finne en egnet loungelenestol.

 

Å TENKE PÅ VED KJØP AV LOUNGELENESTOLER

 

ULIKE TREKK

Loungelenestoler finnes i flere ulike materialer og trekk. Om lenestolene hovedsakelig skal brukes på serveringssteder, bør du tenke på at det skal være lett å tørke av enkelte flekker med en våt klut, og da kan en stol i kunstskinn være å foretrekke. Det finnes også stoler med kraftigere stoff, og med en god impregnering som gir dem en finere følelse, men samme praktiske funksjon. Er det fare for flekker og du vil minimere risikoen for at de kan synes, kan du velte et mørkere stoff. Det finnes også loungelenestoler i plast tilpasset for utendørsbruk, og disse kan naturligvis også brukes innendørs eller på en glassveranda.

 

MILJØSKAPER

En lenestol med armlener og hel rygg gir ikke bare en uslåelig sittekomfort, men skaper også en mer hjemmekoselig følelse. Denne vil du kanskje oppnå hvis du driver hotell eller en lignende virksomhet der lenestolene hovedsakelig er et sted for hvile og koselige samtaler. Skal det også være servering, bør du tenke på at trekket er robust og lett å rengjøre.

 

En mer åpen lenestol gir et mer moderne og luftig miljø, og fremfor alt kan det være lettere å møblere med denne typen lenestol. I og med at designet er åpent, kan man sette flere stoler på mindre areal, noe som både kan gi en mer intim følelse for gjestene og en mulighet for å gi plass til flere.  

 

MODELLER

Hvis lokalet ditt er et venterom, eller om du satser på en litt mer bevegelig følelse, kan det være en fordel å satse på en lenestol med roterende understell. Det krever litt ekstra plass, men skaper liv i lokalet, siden den lett endrer form avhengig av hvilken retning stolen er vendt i. For en mer klubbaktig følelse finnes de klassiske clublenestolene som med fordel settes i små grupper for en intim og nær opplevelse.

 

Et populært alternativ til sofaer er helt åpne loungelenestoler som med fordel kan settes inntil hverandre for å skape følelsen av en sofa. Til slutt finnes det stabelbare karmstoler i plast, som er perfekte som ekstra reservestoler, og som fungerer bra både ute og inne og i de fleste sammenhenger. Lettplasserte og praktiske, og lette å stue bort når de ikke brukes.

 

KOMFORT

Naturligvis er en lenestol med stofftrekk det aller beste å sitte i til alle årets tider, så hvis ikke det er noen praktiske hindringer, er dette et godt valg. Lenestoler finnes i en mengde ulike sittehøyder, og i det tilfellet kan det være lurt å tenke på om du hovedsakelig har et yngre eller eldre publikum. Eldre gjester kan ha vansker med å komme seg opp av for lave modeller, mens yngre gjester synker helt nedi. Bland om mulig flere modeller for best mulig valgfrihet for kunden eller gjesten.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans