For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Varemerker / inoff.

Inoff

Møbler fra Inoff.

inoff möbler

Inoff er et Skåne-basert møbel- og innredningsfirma med hovedkontor i Bjärnum i nordre Skåne. Inoffs møbler er enkle, men smarte. De kjennetegnes av at de har et høyt designnivå samtidig som produktene deres er både praktisk utformede og har en lav pris i forhold til kvaliteten. De er med andre ord fine, komfortable og rimelige!

Inoff produserer møbler til innredning av de fleste offentlige miljø, som for eksempel sofaer, stoler, bord og lenestoler. Ofte med litt flere og sterkere farger enn vi er vant til i denne typen innredning – noe som er forfriskende. Bare fordi et lokale er offentlig, trenger det ikke det bety at det må innredes med sterile tremøbler, og dette er noe Inoff viser tydelig med sine fantastiske møbler.

Med Inoffs skarpe designsans, kan du enkelt skape et miljø hvor innredningen tar plass og gir rommet et løft, uansett om det er et venterom eller en bar som skal innredes. En annen god ting med Inoff er at de alltid har kvalitets- og miljøtanker i produktene sine. Firmaet er ISO-sertifisert på begge områdene, noe som betyr at eksterne revisorer undersøker hvordan de jobber med kvalitets- og miljøspørsmål. Du kan være sikker på at produktene du kjøper herfra er laget med tanke på jordens og rommets beste, og at de holder lenge selv ved flittig bruk.

Hvis du har noen spørsmål angående utvalget av de karaktersterke møblene fra Inoff, er du velkommen til å kontakte oss via kontaktskjemaet på hjemmesiden eller via telefon, så hjelper vi deg med å finne svar på spørsmålene dine.
Konferansebord Stand by, 5 størrelser, flere farger
Lagervare
Konferansebord Line, 5 størrelser, flere farger
Lagervare
Konferensebord Framie Meeting
Lagervare
inoff.
fra 13 850 nok 18 758,75 nok
15 varianter
Bordstativ Deluxe
Lagervare
inoff.
fra 887,50 nok 1 787,50 nok
Stol Knuff, 2 farger, stablebar
inoff.
fra 3 312,50 nok 4 485 nok
Stol med armlener Dot, 2 farger
inoff.
fra 4 208,75 nok 5 698,75 nok
Matador, valgfri farge på trekk/stativ
inoff.
fra 10 846,25 nok 14 687,50 nok
Konferansebord Yack, 3 størrelser
Lagervare
inoff.
fra 6 095 nok 8 253,75 nok
84 artikler
KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter