For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Bordplater

Bordplater

Alle møbler blir slitt med tiden. Bordplater brukes flittig, og derfor er det ofte disse som viser de første tegnene på slitasje når det gjelder bord. Heldigvis trenger ikke en ødelagt bordplate nødvendigvis å bety at du må bytte ut hele bordet. Det er et både kostnadseffektivt og miljøvennlig alternativ å erstatte den ødelagte overflaten med en ny bordplate. I nettbutikken vår finner du mange modeller. Vi vet at ulike bedrifter stiller ulike krav til bord til konferanser, så hos oss finner du både runde og rektangulære bordplater.  Kjøpsguide bordplater til konferansemiljø>>

Sortering:
Artikler per side:
7 artikler
Bordplate, bjørk, laminat 19 mm, 9 størrelser
Lagervare
Bordplate, lys eik, laminat 19 mm, 9 størrelser
Lagervare
Bordplate, grå, laminat 19 mm, 9 størrelser
Lagervare
Bordplate, svart, laminat 19 mm, 9 størrelser
Lagervare
AZ Design
fra 1 112,50 nok 1 687,50 nok
Flere varianter
Bordplate, hvit, laminat 19 mm, 9 størrelser
Lagervare
Rund bordplate, farge hvit, 4 størrelser
Lagervare
Design Studio
fra 1 762,50 nok 2 137,50 nok
Lagervare
7 artikler

Kjøpsguide – bordplater til konferansemiljø

Det er viktig at bord til konferanser gir et helhetlig og rent inntrykk. Ettersom man tilbringer en stor del av tiden sin rundt et bord i løpet av en konferanse, er det ikke spesielt innbydende hvis det er slitt eller ødelagt. Hos AZ Design finner du mange bordplater til konferansemiljø. Hvis du velger ut en ny bordplate hos oss, kan du oppgradere bordet ditt på en enkel og effektiv måte, og fortsatt få følelsen av et helt nytt bord – til en svært overkommelig pris. At det er et miljøvennlig alternativ er selvfølgelig også en stor bonus!

Rund eller rektangulær bordplate?

Det er viktig å ta hensyn til formen når man velger bordplate til konferansemiljø. Hvordan bordet er utformet, påvirker interaksjonen mellom menneskene som sitter rundt det. Runde bord pleier å være mer avslappende og familiære på grunn av den funksjonelle og innbydende formen. En stor fordel med den runde bordplaten er at alle ved bordet ser hverandre, og at det er enklere å ha diskusjoner mellom personer som sitter langt fra hverandre. Hvis man ønsker et mer tradisjonelt bord til konferanser, er den rektangulære bordplaten alltid en klassiker. De rette linjene gjør at det er lett å plassere papir eller andre gjenstander foran seg på bordet. På den måten blir møtene effektive og strukturerte. Både de runde og rektangulære bordplatene leveres i flere ulike størrelser.

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Bordplatene våre til konferanser finnes i mange forskjellige størrelser. Når man skal velge størrelse, er det viktig å tenke på at bordplaten skal passe til bordunderstellet, men også hvilke behov bedriften har. Store bord gir en helhetlig løsning som er perfekt for større grupper, mens mindre bordplater og bord lett kan deles opp eller settes sammen når situasjonen krever det. Hvis du ser etter bordplater til nedfellbare bord, kan det være lurt å tenke på at jo større bordplaten er, desto tyngre blir bordet. Noen ganger vil man ha små bord som er lette å flytte og ikke veier så mye, mens store, stasjonære bord har fordelen av å være stabile og robuste.

Materiale

Det er ingen tilfeldighet at så mange bordplater til konferanser er laget av laminat. Laminat er et veldig holdbart og slitesterkt materiale. Den glatte overflaten gjør at bordet blir lett å tørke av og smussavvisende, noe som er en fordel når det gjelder bord til konferanser. Når mange mennesker samles, blir det lett flekker og søl.

Bordplatens utseende

Når du skal velge bordplate til konferansemiljø, kan det være lurt å tenke over hvilken farge du vil gå for. Hvis det gjelder ensfargede bordplater, kan det være lurt å tenke over hvordan bordet kommer til å bli oppfattet i rommet. Hvite bordplater gir et lyst inntrykk, mens svart antrasitt kan skape en spennende kontrast til den øvrige innredningen. Hvis man ønsker en overflate som etterligner treets vakre årringer, er laminatplater med en look av bøk, bjørk eller eik selvsagte valg. Laminat som ligner bjørk eller bøk har et lysere og mer moderne uttrykk, mens eik gir en klassisk og luksuriøs følelse.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter