For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Ovner

Ovner

Velkommen til vår samling av ovner for restauranter og storkjøkken, der hver rett tilberedes med presisjon og kvalitet for å gi deg den beste mulige matopplevelsen. Vi tilbyr et bredt utvalg av ovner som er designet for å møte ulike behov og matlagingsmetoder, enten du lager pizza, griller kjøtt, baker brød eller tilbereder sofistikerte retter.

Sortering:
Artikler per side:
18 artikler
Kombiovn VP CHEF
Stima
78 862,50 nok
Bakerovn, Genius MT backmaster 6-11
Eloma
fra 184 487,50 nok
Flere varianter
Bakerovn, EB 30XL MT, med vanntank
Eloma
fra 149 700 nok
Flere varianter
Kombiovn, Multimax 6-11
Eloma
fra 155 750 nok
Flere varianter
Kombiovn, GENIUS MT 6-11
Eloma
fra 172 837,50 nok
Flere varianter
Bakeovn, EB 30 MT
Eloma
fra 103 587,50 nok
Flere varianter
Bakerovn, EB 30 MT, med vanntank
Eloma
fra 111 150 nok
Flere varianter
Bakeovn EB 30XL MT
Eloma
fra 141 687,50 nok
Flere varianter
Kombiovn, GENIUS MT 10-11
Eloma
fra 241 187,50 nok
Flere varianter
Kombiovn, Multimax 10-11
Eloma
fra 191 587,50 nok
Flere varianter
Bakerovn, Genius MT backmaster 10-11
Eloma
fra 251 162,50 nok
Flere varianter
CiBO+ Turbo ovn
CiBO+
138 251,38 nok 145 527,75 nok
Flere varianter
CiBO Instant ovn, multifunksjon
Lagervare
CiBO
83 688,86 nok 88 093,54 nok
Flere varianter
18 artikler

Når skal man bruke en ovn?

Ovner er uunnværlige i restaurant- og storkjøkkenmiljøer for å tilberede et bredt spekter av retter og matvarer. De brukes til å bake, steke, grille, dampe og til og med for å røyke mat. Ovner er perfekte for å tilberede alt fra brød og bakverk til kjøtt, grønnsaker og desserter. De er også nyttige for å holde mat varm og klar for servering.
Hva skal man tenke på når man velger ovner? 
Når du velger en ovn for din virksomhet, er det viktig å tenke på flere faktorer. Blant annet bør du vurdere ovnens kapasitet og størrelse for å sikre at den passer dine behov og kjøkkenplass. 
Du bør også vurdere ovnens energiforbruk, funksjoner og innstillinger, samt dens kvalitet og pålitelighet. Å ta hensyn til andre restaurantieres anbefalinger og vurderinger kan også være til hjelp for å gjøre det beste valget.
Hvordan fungerer en ovn?
En ovn fungerer ved å generere varme som distribueres jevnt i ovnens indre for å tilberede maten. Avhengig av ovnstypen, kan varmen produseres gjennom forskjellige metoder som elektrisitet, gass eller damp. 
Maten plasseres inne i ovnen enten på en rist eller i en form og tilberedes deretter ved den ønskede temperaturen og tiden i henhold til oppskriften eller kokkens instruksjoner.

Hvilke typer ovner finnes det?

Det finnes ulike typer ovner for forskjellige formål, inkludert konvensjonelle ovner, dampovner, grillere, kombiovner og pizzaovner. Konvensjonelle ovner er vanlige for generell matlaging, mens dampovner brukes for å dampe mat og bevare dens fuktighet. 
Grillere gir maten en grillet smak og tekstur, mens kombiovner kombinerer flere matlagingsfunksjoner i én enhet. Pizzaovner er spesielt designet for å bake pizza med perfekt sprøhet og smak.

Hvorfor er ovner viktige i restauranter og storkjøkken?

Ovner er en kritisk del av utstyret i restauranter og storkjøkken fordi de muliggjør en rekke matlagingsmetoder og lar kokker tilberede et bredt spekter av retter med presisjon og kvalitet. 
Ved å bruke riktig type ovn kan restauranter og storkjøkken tilberede alt fra enkle måltider til avanserte retter med perfekte resultater hver gang.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter