For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Potetskreller

Potetskreller

Velkommen til vår samling av automatiske potetskrellere, din løsning for rask og effektiv potetskrelling på restaurantkjøkkenet! Med en elektrisk potetskreller kan du enkelt skrelle store mengder poteter på kort tid, noe som sparer tid og krefter samtidig som du får jevnt skrelte poteter for dine retter. La oss finne ut hvordan man bruker en slik praktisk enhet i restaurantmiljøet!

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
Potetskreller benk PP5, 1-fase/3-fase
la Minerva
fra 39 010,88 nok 40 757,63 nok
Flere varianter
Potetskreller gulv PP5TF 1-fase/3-fase
la Minerva
fra 51 531,25 nok 53 838,63 nok
Flere varianter
PP10TF
la Minerva
56 012,23 nok 58 520,24 nok
3 artikler

Velkommen til vår samling av automatiske potetskrellere, din løsning for rask og effektiv potetskrelling på restaurantkjøkkenet! Med en elektrisk potetskreller kan du enkelt skrelle store mengder poteter på kort tid, noe som sparer tid og krefter samtidig som du får jevnt skrelte poteter til dine retter. La oss finne ut hvordan man bruker en slik praktisk apparat i restaurantmiljøet!

Hvordan bruke en elektrisk potetskreller?

Å bruke en elektrisk potetskreller er enkelt og effektivt. Her er stegene for å bruke den:
1. Forbered potetene: Start med å vaske potetene grundig for å fjerne eventuell skitt og jord. Sørg for at potetene er tørre før du fortsetter.
2. Plasser potetene: Åpne lokket på den elektriske potetskrelleren og plasser potetene en etter en i de dedikerte rommene eller på spindelen.
3. Start apparatet: Slå på den elektriske potetskrelleren og velg ønsket innstilling for skrellingshastighet og skrellingstykkelse, om mulig.
4. La den jobbe: La den elektriske potetskrelleren automatisk skrelle potetene. Maskinen vil rotere potetene og fjerne skallet mens du kan fokusere på andre oppgaver på kjøkkenet.
5. Fjern skrelte poteter: Når potetene er ferdig skrelt, vil de mates ut av apparatet. Fjern dem forsiktig og sjekk at alt skallet er fjernet.
6. Rengjør maskinen: Etter bruk, slå av den elektriske potetskrelleren og rengjør den grundig i henhold til produsentens instruksjoner for å sikre langvarig ytelse og hygiene. Slik rengjør du din potetskreller Å rengjøre en potetskreller er viktig for å sikre at den fortsetter å fungere riktig og for å opprettholde god hygiene på restaurantkjøkkenet. Her er en guide for å rengjøre en potetskreller. Slå av og koble fra enheten: Før du begynner å rengjøre potetskrelleren, sørg for at den er slått av og at den ikke er tilkoblet strømkilden for å unngå ulykker. Fjern avtagbare deler: Hvis potetskrelleren har noen avtagbare deler, som for eksempel skrellingskammeret eller materplaten, fjern dem forsiktig i henhold til produsentens instruksjoner. Vask med varmt vann og oppvaskmiddel: Bruk varmt vann og et mildt oppvaskmiddel for å vaske alle deler av potetskrelleren grundig. Bruk en myk børste eller svamp for å fjerne matrester og skitt fra overflater og spor. Desinfiser deler: Etter vask, hvis mulig, desinfiser alle deler av potetskrelleren ved å legge dem i en desinfiserende løsning i henhold til anbefalinger eller ved å bruke en matvennlig desinfiserende spray. Dette hjelper til med å eliminere eventuelle bakterier og sikre god hygiene. Tørk av og la tørke: Etter rengjøring og eventuell desinfisering, tørk av alle deler av potetskrelleren med en ren håndduk eller la dem lufttørke helt før du setter sammen enheten igjen. Rengjør maskinen: Glem ikke å også rengjøre selve maskinen, spesielt hvis det er matrester eller skallrester som har satt seg fast rundt mekanismen eller i andre deler av enheten. Bruk en fuktig klut og oppvaskmiddel for å rengjøre overflater og vanskelig tilgjengelige områder. Monter sammen enheten: Når alle deler er rene og tørre, sett sammen potetskrelleren i henhold til produsentens

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter