Lukk
Mandag–Fredag 9 - 17 +46 86602030

For privatpersoner tilbys bare kontormøbler - Akkurat nå er alle høydejusterbare skrivebord på lager!

Hjem / Andre kategorier / Pleie/Omsorg

Pleie/Omsorg

Møbler til pleie/omsorg

Vi tilbyr et bredt sortiment av møbler innen pleie og omsorg.  Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet og stilrent design. Ved større innkjøp kan du gjerne kontakte oss for tilbud og hjelp om det er ønskelig. Finner du ikke det du ser etter online, kontakt gjerne vår kundeservice for best mulig hjelp til å finne det du leter etter. Kjøpsguide pleie/omsorg>>

Sortering:
Artikler per side:
14 artikler
ScreenIT Health & Care - Gulvskjerm inkl. fotpakke
3 FARGER
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
fra 8 240 nok Rek. pris: 9 590 nok
Lenestol Montreal, 3 farger
LAGERVARE
-35%
1 2 3 4 5
Lotus Furniture
2 560 nok Rek. pris: 3 966 nok
Stol med armlener Ester, valgfri farge ramme, valgfri farge stoff / kunstlær
VALGFRI FARGE PÅ TREKK / RAMME
-4%
1 2 3 4 5
inoff.
fra 2 470 nok Rek. pris: 2 580 nok
Stol Ester med armlener xl, valgfri farge ramme, valgfritt stoff/kunstlær
VALGFRI FARGE PÅ TREKK / RAMME
-4%
inoff.
fra 2 980 nok Rek. pris: 3 110 nok
Stol Ester valgfri farge på setet / Ramme
VALGFRI FARGE PÅ TREKK / RAMME
-4%
inoff.
fra 2 070 nok Rek. pris: 2 160 nok
Saga Gyngestol bjørk klarlakk, helkledd
VALGFRI FARGE PÅ TREKK
-4%
inoff.
7 010 nok Rek. pris: 7 320 nok
Lenestol Saga XL, bjørk klarlakk, valgfri farge stoff/kunstlær
VALGFRI FARGE PÅ TREKK
-4%
inoff.
6 370 nok Rek. pris: 6 640 nok
Sofa Ester, valgfri farge trekk
VALGFRI FARGE TREKK
-4%
1 2 3 4 5
inoff.
fra 7 790 nok Rek. pris: 8 130 nok
Saga lav rygg, bjørk klarlakk, valgfritt stoff/kunstlær
VALGFRI FARGE PÅ TREKK
-4%
inoff.
5 370 nok Rek. pris: 5 600 nok
Saga Sofa valgfri farge ramme, valgfritt stoff/kunstlær
VALGFRI FARGE PÅ TREKK
-4%
inoff.
10 030 nok Rek. pris: 10 460 nok
Saga høy rygg, bjørk klarlakk, valgfritt stoff/kunstlær
VALGFRI FARGE PÅ TREKK
-4%
inoff.
5 860 nok Rek. pris: 6 110 nok
Bord Saga, 3 størrelser
LAGERVARE - 3 STØRRELSER
-4%
inoff.
fra 5 830 nok Rek. pris: 6 080 nok
  • 140
  • 180
  • 210
Bord Saga, to størrelser
LAGERVARE - 2 STØRRELSER
-4%
inoff.
fra 3 940 nok Rek. pris: 4 110 nok
  • 65 x 65
  • 100 x 65
14 artikler

 

 

Kjøpsguide pleie/omsorg

Møbler til helsestasjonen, pleiehjemmet eller tannlegemottaket behøver ikke å være kjedelige bare fordi de skal være i et pleie- eller omsorgsmiljø. Men de må være praktiske for venterommet eller oppholdsrommet. Det gjelder uansett om det er stoler, bord, sofaer eller møbelgrupper som er spesielt tilpasset pleie- og omsorgsmiljøer.

Hva bør du da tenke på når det gjelder møbler til disse miljøene? Her får du noen tips å ha i bakhodet når du skal velge møbler til pleie- og omsorgsmiljøer.

^Å tenke på når du velger møbler til pleie- og omsorgsmiljøer

Miljø

En svært viktig faktor er selvfølgelig hvor møblene skal brukes. Avhengig av om møblene er tiltenkt et legemottak, et behandlingshjem eller en helsestasjon, varierer naturligvis behovet. Den kanskje aller viktigste forskjellen går mellom private og offentlige miljøer. En besøksstol må ha en viss grad av komfort, og en stol i lunsjrommet bør ha andre egenskaper. Til oppholdsrommet på en dagenhet kan det være en mulighet å kjøpe litt mer komfortable møbler, som gyngestoler, fotpaller eller sofaer.

Materialer

Lyse materialer og myke farger gir en rolig og avslappet følelse. En trestamme gir liv og gjør det mer koselig og varmt enn om du skulle velge stål. Stilrent design gjør dessuten møblene lette å holde rene, ettersom det ikke er så mye krimskrams som samler støv og smuss. Setene må være robuste eller kunne dekkes med materialer som tåler urin og andre væsker. De skal være vaskbare og enkle å holde hygieniske og pene. Perfekte stoler innenfor eldreomsorgen er der setet blant annet kommer med et fastsatt urintrekk som beskytter stolen.

Tenk på brukerne

Når du går til anskaffelse av møbler til pleie-/omsorgsmiljø, er det viktig å ta med i betraktningen at det ofte er mennesker med spesielle behov som skal bruke møblene. Det kan handle om gamle og skjøre mennesker, syke og skadde. Derfor stilles det litt ekstra krav når det gjelder komfort, stabilitet og funksjon. Det kan handle om ting som ryggstø, stopping i setet eller funksjon i armlenene. Et viktig aspekt når det gjelder alle møbler for disse miljøene, er at de skal være enkle å sette seg i, stødige og lette å reise seg opp fra. Velger du karmstoler, blir det dessuten enklere å reise seg opp fra stolen, ettersom armlenene fungerer som støtte. Unngå lave møbler med dyp stopping, ettersom de ofte er vanskelige for eldre å komme seg opp av. Også bordene må være stødige, ettersom de ofte kan brukes som støtte, og da må de ikke risikere å velte. De tenkte brukerne må alltid settes i sentrum når du kjøper inn disse møblene.

Møblering skaper atmosfære og trygghet

Om det i stedet handler om møbler til venterommet eller besøksrommet, er kanskje ikke disse behovene til stede på samme måte, selv om møblene naturligvis skal være funksjonelle og solide. Her handler det kanskje mer om å inngi fred og ro, og om å gi en komfortabel sitteplass den tiden kunden venter. Da føles det mer møblert og koselig om du plasserer ut sofaer og lenestoler, og ikke bare noen stoler. Sett gjerne ut stoler eller små sofaer langs veggene i passelig avstand for å kunne tilby en sitteplass dersom ikke bena orker så mye, eller for at brukerne skal kunne få igjen pusten. Disse møblene kan med fordel matches med annen innredning i sortimentet.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans