For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Kontorstoler / Ergonomisk kontorstol

Ergonomisk kontorstol

Når du sitter og jobber er det veldig viktig at du sitter på en måte som er bra for deg. Velg en ergonomisk kontorstol som fungerer like bra som en datastol som en gamingstol. Vi har ergonomiske kontorstoler som gir den støtten du trenger for å føle deg bra selv om den sitter godt. De er et utmerket supplement til andre viktige ergonomiske kontormøbler som høydejusterbare skrivebord.

Kontorstol Lysekil, rygg netting
Lagervare
Kontorstol Basic, vippefunksjon, 2 varianter
Lagervare
Konferansestol Juel
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 2 525 nok 3 062,50 nok
Lagervare
Direktør kontorstol, netting rygg
Lagervare
Konferansestol Zareto
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 2 675 nok 3 237,50 nok
Lagervare
Luxemburg kontorstol
Lagervare
Design Studio
fra 3 100 nok 3 587,50 nok
Charley konferansestol
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 3 137,50 nok 3 812,50 nok
Lagervare
Kontorstol For_U
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 3 225 nok 6 687,50 nok
Kontorstol Jenna, svart stoff, armlener, hjul
Lagervare
Kontorstol Ottawa
Lagervare
SKAFAB
fra 4 125 nok 5 000 nok
Kontorstol Slim, svart stoff, armlener, hjul
Lagervare
Ergonomisk kontor-/stillstol, Toretta 2023
Lagervara
Arozzi
fra 4 862,50 nok 5 900 nok
Flere varianter
Kontorstol AS6000
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 5 437,50 nok 6 612,50 nok
Flere varianter
Ergonomisk kontor/spillstol, Vernazza
Lagervare
Arozzi
fra 5 887,50 nok 7 150 nok
Flere varianter
Kontorstol Adenau XL
Lagervare
Design Studio
fra 6 212,50 nok 7 762,50 nok
Kontorstol Nelson
Lagervare
SKAFAB
fra 6 487,50 nok 7 875 nok
Kontorstol Hamilton
Lagervare
SKAFAB
fra 6 550 nok 7 962,50 nok
Kontorsstol Nero High Back
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 6 687,50 nok 8 125 nok
Flere varianter
Ergonomisk kontor/spillstol, Vernazza XL
Lagervare
Arozzi
fra 6 987,50 nok 8 487,50 nok
Flere varianter
Konferanse/kontorstol Styrelse, høy rygg, grå
Lagervare
Kontorstol Ronna
Lagervare
Lanab Group
fra 7 900 nok 9 600 nok
Kontorstol Toronto
Lagervare
SKAFAB
fra 8 137,50 nok 9 887,50 nok
76 artikler

 

Kjøpeguide ergonomiske kontorstoler

Det er mye snakk om at det ikke er bra å sitte for mye. Det er også derfor mange investerer i de høydejusterbare pultene for å kunne stå mer på jobb. Men ikke alle kan stå opp og jobbe. Lider du av ryggproblemer eller rett og slett har konsentrasjonsvansker på denne måten, er det viktig å se på kontorstoler som er ergonomiske.

For å sitte sunt er det essensielt at du kan bevege deg og at du kan justere stolen slik at den passer din arbeidsplass. En stol som kan heves og senkes er veldig praktisk å ha ved et skrivebord. Den kan justeres slik at du kommer opp i riktig høyde.

For å sitte riktig for helsen din, bør du:

  • Beveg deg rundt i stolen . Kontorstoler kan være svært fleksible og lette å flytte rundt på. Et godt eksempel på et merke som produserer ergonomiske kontorstoler av denne typen er Herman Miller . Stolene deres har mange detaljer som kan justeres og du får bevegelighet i ulike ledd selv om du sitter.
    Det er ikke bare å skaffe seg en stol som kan heves og senkes. Tenk på at du kan vippe bakover og sidelengs og at du blir litt mer gyngende i setet. Da kan du bevege bena, armene og hele kroppen uten å reise deg. Synes du det er vanskelig å gynge frem og tilbake i stolen, bør du likevel reise deg fra den hvert tjuende minutt. Dette er for å unngå at kroppen går i dvalemodus, noe som kan gjøre at du føler deg sliten.
  • Sett føttene på gulvet . Å sitte og dingle føttene et stykke over gulvet kan hjelpe deg med å få mer bevegelse på stolen til skrivebordet. Men det er viktig at du kan sette føttene godt på gulvet. Senk bordplaten eller bruk fotstøtte hvis du har en kontorstol med høy sittehøyde for å oppnå riktig holdning.
  • Løft haken og blikket . Sitter du i en komfortabel kontorstol men har skjermen langt nede i blokken din, blir det problematisk. Dette er en stilling som setter deg i fare for en bøyd nakke. Jobber du med bærbar er det ikke så dumt å koble til en vanlig skjerm som er høyere opp slik at du løfter haken og ser. Da får du mye bedre plass i kontorstolen din.
  • Bestill en ergonom – Det er bedrifter som har for vane å invitere en ergonom med jevne mellomrom, og det er veldig givende. Ergonomisten kan sette billige datastoler til uvurderlig bruk. Det spiller ingen rolle om du har en liten kontorstol eller en diger datastol som også er til spill og rekreasjon. Ergonomisten kan vise deg hvordan du sitter for å beskytte nakke, skuldre og rygg.

Kjøp en kontorstol med stilig design

En ergonomisk kontorstol skal selvfølgelig først og fremst være behagelig og bra for helsen din. Selv om det ikke er noe som sier at ergonomiske kontorstoler ikke kan være fine å se på. Det blir tross alt viktig for følelsen på arbeidsplassen.

Du vil kanskje ha en kontorstol med hvit farge, men tenk nøye gjennom dette. Selv om det føles fresht med et skrivebord og en stol i hvitt, kan det over tid skje at fargen endrer seg. Datastoler vil samle støv og det kan skje at du søler drikke og mat på stolen.

En hvit kontorstol blir snart grå med et flekket mønster. Det kan være mye klokere å velge blant datastoler i farger som sort, grå og kremhvit. Da er det en sjanse for at datastolen din holder seg frisk lenger selv om du bruker den fritt.

Stoff- og stoffmønstre vil også påvirke hvordan en datastol oppfattes. Et mesh-stoff er ofte det beste valget for datastoler rett og slett fordi det bidrar til stolens friske følelse. I tillegg til dette vil formen på stolen signalisere forskjellige ting.

En liten kontorstol som kanskje ikke engang har armlener kan oppleves som pen og smart å ha. Den kan hentes når det kommer en gjest som trenger å jobbe litt ved et felles skrivebord. Dette kan også være en stol som kan heves og senkes, men den ser neppe imponerende ut.

For lederen som ønsker å sitte komfortabelt og i tillegg formidle følelsen av lederskap, er kanskje ikke en billig kontorstol helt nok formmessig. Her er det kanskje bedre med en ergonomisk kontorstol som har en form som gir følelsen av vekt og stabilitet. Samtidig er dette en komfortabel kontorstol fordi de større stolene har funksjonene som gjør at du kan sitte lenger uten å synes det er vanskelig.

For møterom kan det fungere med billige datastoler, men det er igjen lurt å tenke litt på hvordan stolene oppfattes av de som sitter rundt bordet. På viktige møter med potensielle kunder og nye forretningspartnere kan det virkelig være en fordel å sitte på ergonomiske kontorstoler som også er vakre å se på.

Vurder ting som farge, materiale og form for å finne den rette. Det er også lurt å se på hvordan en kontorstol passer sammen med de andre møblene i rommet. En datastol som kan sendes under bordet når den ikke er i bruk kan bidra til en mer luftig følelse i et rom som er mindre i størrelse.

Hvor mye bør du bruke på en ergonomisk kontorstol?

Kontorstol billig og bra høres ut som den perfekte kombinasjonen, og det er absolutt en mulighet. Hvis du trenger en kontorstol hjemme, har du kanskje ikke lyst til å bruke så mye på den som du ville gjort på en skrivebordsstol på din daglige arbeidsplass.

Hvor mye en kontorstol kan koste avhenger helt av hvor mye du er villig til å investere i den. Men du skal vite at vi kan hjelpe deg med billige kontorstoler som har de funksjonene du trenger for å sitte riktig. Tenk på at du kan få en bedre pris for en dyrere datastol. Da kan du se det som en billig skrivebordsstol med tanke på hva du får for pengene.

Når du ser på priser på dyre og billige kontorstoler er det selvsagt viktig at du tenker fremover. Dels handler det om at man med en ergonomisk kontorstol kan unngå skader som kan være ganske kostbare. Til dels varer selvfølgelig kvaliteten lenger.

Billige datastoler kan være det riktige valget for ekstra stoler du må ha for frilansere og gjester. Når det gjelder stolen du skal sitte på hver dag i mange timer, er det god grunn til å investere litt mer i den.

Et tips er å teste en skikkelig god datastol i noen timer for å kjenne forskjellen. Hvis du for tiden bruker en enkel hvilestol med hjul, kan du oppleve at den føles fleksibel og god. Men når du sitter noen timer på en ergonomisk kontorstol av høyere kvalitet, skjønner du umiddelbart hva du går glipp av.

Det kan være så enkelt som å sitte på en kontorstol med høy sittehøyde fordi du ikke har mulighet til å justere den slik at den blir riktig. Når du prøver å sitte på en måte som passer din kropp og din arbeidsplass perfekt, får du et mye bedre utgangspunkt for å holde deg frisk og energisk på jobb.

Oppsummering

Ergonomiske kontorstoler er viktige for helsen din i dag og i morgen. Det spiller ingen rolle om du ønsker en høy arbeidsstol eller trenger noe som kommer veldig nær gulvet. Hvis du kun forsker på hvordan din datastol skal se ut for at du skal være komfortabel med den, har du kommet langt. Da kan du velge den perfekte kontorstolen for deg.

Ta gjerne kontakt om du ønsker litt veiledning for å finne den rette i vårt velsorterte utvalg av moderne ergonomiske stoler for arbeidsplasser!

 

Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter