For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Servering / Glass / Ølglass

Ølglass

For den rette ølen trenger du det rette glasset. Våre ølglass er nøye designet for å intensivere hver bryggs unike karakter. Fra skumkronens konsistens til ølets farge og aroma, realiserer dette glasset hver øls potensial. Enten du foretrekker en lys lager eller en robust stout, vil disse glassene heve din ølopplevelse. Når kvalitet teller, kan du stole på våre ølglass.

Sortering:
Artikler per side:
7 artikler
Ølsmakeglass Sublime, 35 cl
Lagervare
Ølglass Cervoise, 50 cl
Lagervare
Ølglass Cervoise, 38 cl
Lagervare
Ølglass Cabernet, 47 cl
Lagervare
Vinum, Gourmet Glas, 37 cl
Lagervare
Ouverture, Beer, 50 cl
Lagervare
Veritas, Beer, 40 cl
Lagervare
7 artikler

Hvilket ølglass er best?

Valget av det beste ølglasset avhenger av flere faktorer, inkludert øltype, personlige preferanser og formålet med bruken. Et ølglass som anses å være best for en bestemt øltype, er kanskje ikke like egnet for en annen. For eksempel er tulipanformede glass utmerket for å fremheve duftene i ales og IPAer, mens pilsnerglassets koniske form bidrar til å bevare kullsyren og skape en fin skumkrone for lysere øltyper.

Hvordan skal et ølglass se ut?

Utseendet på et ølglass er avgjørende for å forbedre opplevelsen. Et godt ølglass bør ha riktig form og dimensjoner for å fremme den riktige aroma- og smaksprofilen for den spesifikke øltypen. Her er noen generelle retningslinjer for hvordan et ølglass bør se ut: Form: Glassets form bør tilpasses øltypen for å forbedre lukt og smak. Tulipanformede glass passer godt for ales og IPAer, mens pilsnerglassets koniske form passer best for pilsner og lysere øltyper. Materiale: Ølglass er vanligvis laget av glass eller krystall og bør være klare og fri for feil for å gi en optimal visuell opplevelse. Størrelse: Størrelsen på ølglasset kan variere avhengig av øltype og personlige preferanser. Generelt er et ølglass av middels størrelse ideelt for å gi nok plass for ølen til å utvikle sin duft og smak.

Hva bør man tenke på?

Når du velger et ølglass, er det viktig å vurdere følgende faktorer: Øltype: Tilpass glasset etter øltypen du skal drikke for å forbedre opplevelsen. Materiale: Velg et glass av høy kvalitet som ikke påvirker smaken på ølen. Design: Sørg for at glasset er ergonomisk utformet og behagelig å holde og drikke fra. Vedlikehold: Tenk på hvor lett glasset er å rengjøre og lagre for langvarig bruk og nytelse.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter