For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Servering / Borddekking

Borddekking

Porselen og glass har stor innvirkning på borddekkingen, i tillegg til at de har en viktig funksjon. Med våre fine serviettringer, stilfulle linduker og vakre lysestaker setter du enkelt prikken over i-en på borddekkingen din. Her har vi samlet produktene våre innenfor borddekking for restaurant og kafé. Sett et mer personlig preg på serveringen ved å matche fargene på dukene og serviettene. En av tingene som skiller en hurtigmatkjede fra en finere lunsjrestaurant, er detaljene i borddekkingen. Tøyservietter omkranset av en vakker serviettring oppleves betydelig mer eksklusivt enn papirservietter som hentes av serveringspersonalet. Bli inspirert av det store utvalget vårt av produkter til borddekking for kafé og restaurant! Kjøpsguide borddekking >>

Sortering:
Artikler per side:
14 artikler
Linneduk Natural, 160X330 cm
Lagervare
Xantia
fra 1 188,75 nok 1 797,50 nok
Linneduk, 160x250 cm, hvit
Lagervare
Xantia
fra 936,25 nok 1 415 nok
Linneduk, 160X330 cm, natural
Lagervare
Xantia
fra 1 188,75 nok 1 797,50 nok
Linneduk 160X330 cm, svart
Lagervare
Xantia
fra 1 188,75 nok 1 797,50 nok
Lysestake bronse, 1 lys, farget aluminium
Lagervare
Lysestake, svart, 1 lys, farget aluminium
Lagervare
Serviett ringer, Ø3,5 cm, 4-stk, svart skinn
Lagervare
Serviett ringer, gjutjärn, Ø4 cm, 4-stk
Lagervare
Menyholder med ring
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 87,50 nok 132,50 nok
Menyholder, rustfritt stål
Lagervare
Menymappe, sort, 4 blader
Lagervare
BBM
fra 262,50 nok 396,25 nok
Noteark, svart, imitert skinn
Lagervare
BBM
fra 135 nok 203,75 nok
14 artikler

 

Kjøpsguide – Borddekking

La gjestene dine bli omfavnet av en innbydende og hjemmekoselig følelse så fort de kommer innenfor døren til restauranten eller kafeen din, ved å dekke vakre bord. Hjemmekoselige linduker, brennende stearinlys i elegante lysestaker og servietter som omsorgsfullt er rullet sammen i fine serviettringer kan gjøre en stor forskjell når det gjelder atmosfæren i lokalet. Sørg derfor for at du aldri mangler dette viktig tilbehøret til borddekkingen, og les tipsene under om hva du bør tenke på for å skape en vakker og innbydende borddekking i restauranten eller kafeen din!

Tilpass borddekkingen etter sesong

Et godt triks når du vil gi en følelse av personlighet og kvalitet, er å dekke på bordene dine med inspirasjon fra årstidene. Om våren og sommeren kan det passe å dekorere bordene med lyse linduker i hvitt eller beige, mens om høsten og vinteren kan de byttes ut med en duk i en mørkere nyanse for å gi en varmere og lunere følelse. Til høytider som påske og jul kan det også være hyggelig å dekorere med litt elegant pynt! Hva som passer til din restaurant eller kafé, kommer selvfølgelig også an på det øvrige interiøret og hvilken følelse du vil skape. Hos AZ Design finner du mange ulike produkter fra flere velkjente merker, slik at du alltid skal kunne skape den borddekkingen du er ute etter.

Sats på luksuriøse linservietter

Bryt gjerne opp nyansene i duken med linservietter i en kontrastfarge, og legg til serviettringer for en ekstra elegant oppdekking. Serviettringene er tilgjengelig i slitesterke materialer som støpejern og ekte skinn, og de kommer til å utgjøre en stor forskjell for helhetsinntrykket. Servietter i lin av god kvalitet føles dessuten ikke bare utrolig mye mer luksuriøst ut enn vanlige papirservietter – de er også et bærekraftig valg, ettersom de kan vaskes og brukes igjen og igjen. Bra for både miljøet og virksomheten din!

Skap en varm atmosfære med levende lys

For å gi borddekkingen din den unike og personlige følelsen er et godt tips å dekorere med friske blomsterbuketter, kvister og andre fine detaljer. Akkurat som med duken kan du tilpasse etter de ulike årstidene, og også hva naturen har å tilby for anledningen! Suppler deretter med levende lys i lyslykter og lysestaker for å skape en ekstra varm og innbydende atmosfære, både for sene sommerkvelder og mørke ettermiddager i vinterhalvåret.

Ikke glem porselenet

Med duker, stoffservietter, serviettringer, lyslykter og lysestaker fra oss hos AZ Design kommer du raskt og enkelt til å kunne dekke opp til herlige middager og måltider i restauranten eller kafeen din! Ikke glem å ta en titt på vårt store sortiment av tallerkener, fat og serveringsskåler hvis du trenger å oppdatere kjøkkenutstyret ditt med litt nytt porselen i god kvalitet. Det blir prikken over i-en i borddekkingen din, og du kan gjerne bruke litt ekstra tid på å plassere det på en fin og innbydende måte for en ordentlig luksuriøs følelse. Hos AZ Design finner du alt du trenger til restauranten eller kafeen, og ettersom vi forhandler av noen av markedets mest anerkjente merker, kan du alltid stole på at du får høy kvalitet til riktig pris hos oss. Velkommen!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter