For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivetavler / Skrivetavle glass

Skrivetavle glass

Glasstavler har økt raskt i popularitet. Glasset er både lett å skrive på og enkelt å tørke av, og derfor er en glasstavle en utmerket løsning på kontoret. Siden glasstavlene våre er magnetiske, kan du også feste papir og lapper på dem for å få bedre oversikt over prosjektene dine. På AZ Design er det et bredt utvalg av glasstavler av høy kvalitet fra Lintex i mange trendsikre nyanser. Dessuten finner du varianter med lyddempende materiale, for deg som ønsker et mer stille og harmonisk lydnivå. Kjøpsguide skrivetavler glass>>

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
3 artikler

Kjøpsguide – Glasstavler 

Glasstavler er like vakre som de er smarte! En fin glasstavle i en spennende farge på veggen blir både personlig og moderne! Dessuten er en tavle med glass perfekt når du skal holde orden på alle oppgavene og ideene dine. Du kan både skrive på tavlen og feste lapper på den magnetiske overflaten for enkelt å skape et moodboard, prosjektoversikter og smarte huskesystemer. Vi hos AZ Design guider deg gjerne i valget av glasstavle.

Glasstavlens unike design

Hvis du er på jakt etter en tavle som fungerer som en stilmarkør og innredningsdetalj, er en glasstavle et utmerket valg. De vakre glasstavlene våre har avrundede hjørner som gir et luftig og svevende inntrykk når platen plasseres på veggen. Glasset har også en speilende effekt som fanger opp og gjengir andre detaljer i rommet. Og akkurat som et speil «forstørrer» glasset rommet, noe som passer spesielt fint på trange kontorer eller i små arbeidsrom.

Magnetisk tavle med glass 

Endelig kan du si farvel til papir med stygge stiftehull! Ved hjelp av glasstavlens smarte magnetiske overflate fester du enkelt alle løse lapper som ellers fort havner på ville veier. Du kan også skrive på tavlen, slik at du slipper å kladde unødvendig mye på papirene dine.

Lydabsorberende halvdel

Hos AZ Design finner du glasstavler fra Lintex som også fungerer som lydabsorbent! Uansett om du ønsker en lydabsorberende variant til å feste på veggen eller en mobil glasstavle med hjul på, har vi noe som passer. Den sistnevnte modellen fungerer dessuten ypperlig hvis du også vil bruke glasstavlen til avskjerming eller til å skape et rom i rommet. Glasstavlenes lydabsorberende deler er laget av et moderne stoff med vakker struktur som blir en fin kontrast til det glatte glasset.

Antall og form

Når du skal velge antall glasstavler, kan det være en god idé å tenke over hvordan bedriften skal bruke tavlene. Kanskje du vil ha flere glasstavler som brukes på forskjellige måter? Noen ganger ønsker man en tavle der man skriver og kladder fortløpende, mens man andre ganger trenger en overflate der teksten kan bli stående en periode. Derfor er det alltid en god idé å kombinere flere glasstavler. Hvis du velger en variant med lyddemping, blir lydkvaliteten dessuten bedre jo flere tavler du har!

Vakker list i ulike nyanser 

De fine glasstavlene våre fra Lintex kommer med mange ulike rammer. En ramme av eik gir deg et eksklusivt uttrykk, mens en lakkert grånyanse føles både moderne og stilren.

Glasstavlens farge

Hvorfor ikke la glasstavlen fungere som et bilde? Det moderne designet og alle fargevalgene gjør det enkelt å skape et vakkert innslag på kontoret. Vi har fine farger i nøkterne og matte nyanser, og sterke farger for deg som ønsker en mer iøynefallende tavle. Hvis du kombinerer flere av glasstavlene, kan det være spennende å velge ulike farger. På www.azdesign.no finner du mange vakre nyanser som passer fint sammen!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter