For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Paller / Barpaller

Barpaller

Ved kjøp av en barpall er det viktig å tenke på at den skal tilfredsstille kravene for offentlige miljøer, det vil si ekstra høye krav når det gjelder slitasje og holdbarhet. Vi selger kun barpaller av god kvalitet og med lang levetid. Våre mest populære barpaller kommer fra italienske Pedrali, Metalmobil og Paged. Ettersom utvalget vårt stadig øker, har vi mye mer å tilby en det som vises i nettbutikken. Finner du ikke det du leter etter, kontakt g jerne vår kundeservice for best mulig hjelp på veien. Kjøp her i dag med rentefri avbetaling og prisgaranti. Kjøpsguide barpaller>>

29 artikler

Kjøpsguide Barpaller

Skal du innrede med stoler og bord på et serveringssted og ser etter noe originalt? Da er et godt tips at du varierer høyden og størrelsen på bord og stoler. Bland lave sittegrupper for en lengre kaffepause med høyere bord og barpaller for en rask kaffekopp. Når du innreder med bord og stoler i et offentlig miljø, er det flere ting å ta hensyn til. Besøkende skal føle seg komfortable med innredningen, og den skal også kunne flyttes rundt. Det å tenke praktisk ved innredning av for eksempel restauranter og kafeer er derfor viktig, men ikke glem designet og det estetiske inntrykket. Om det er nødvendig at møblene dine skal være lettstelte, bør du ikke velge en barpall med utsmykning, ettersom det lett samler støv og smuss, noe som gjør at de er vanskelige å holde rene.

Barpaller for offentlige miljøer

 

Å tenke på når du kjøper barpaller

Restaurant, kafé eller bar?

Hvilken type virksomhet og miljø barstolen skal plasseres i, spiller en stor rolle. Hvem er kundene dine, og hvor lenge sitter de og spiser eller drikker? Barpaller til kafé eller en fastfoodrestaurant eller alternativt et spisested med takeaway krever kanskje ikke i like høy grad at man tenker over komfort og funksjonalitet. Barpaller til restaurant eller en bar/pub der mennesker forventes å sitte litt lenger, stiller derimot høyere krav til stolenes komfort, for eksempel i form av sitteputer, komfortable ryggstø og fotstøtter.

Valg av materiale

Det er viktig at du velger et slitesterkt materiale som dessuten fungerer godt i det miljøet barstolen skal stå i. Skal de for det meste stå utendørs eller innendørs? Ulike materialer er mer eller mindre følsomme for vær og vind. Stolene bør dessuten kunne rengjøres raskt og enkelt uten å etterlate permanente flekker. Stoff er for eksempel vanskeligere å rengjøre enn plast eller tre, men kan samtidig bidra til en koselig og komfortabel opplevelse. En god impregnering av stoffet før du begynner å bruke barpallene forenkler rengjøringen for deg.

Design

Når det gjelder stoler, og ikke minst barstoler, kan du velge å fokusere mye på designet. Ta utgangspunkt i spisestedets øvrige innredning og stil og match med barstolen. En barpall i tre og en barpall i plast skaper helt ulike typer atmosfære og følelse. For den rustikke puben eller restauranten kan tremateriale være å foretrekke, mens plast gjør seg godt på kafeer og i utendørsmiljøer. Tenk alltid på hvordan bordet passer sammen med stolen før du bestemmer deg for materiale og stil på barstolen. Du vil ikke at det skal se ut som om lokalet er møblert med tilfeldig valgte møbler.

Kilde: www.telekomidag.se/partnermedia/valj-ratt-barstolar-till-motet-och-lunchen/

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter