For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Hotellmøbler

Hotellmøbler

Vi tilbyr et bredt sortiment av hotellmøbler. Ved større innkjøp må du gjerne kontakte oss for tilbud og om du ønsker hjelp. Vi tilbyr også avbetaling gjennom Wasa Kredit, som er vanlig ved større innkjøp. Alt vi tilbyr innenfor denne kategorien, er ikke lagt ut i nettbutikken, så kontakt oss gjerne dersom du ikke finner det du ser etter. Kjøpsguide hotellmøbler>>

Stol James
Lagervare
Design Studio
fra 1 712,50 nok 2 137,50 nok
Stol Madonna DS fløyel, 3 farger
Lagervare
Trestol Mattias, mørkebrun kunstlær
Lagervare
Karmstol Maya, kunstskinn
BM Sweden
fra 3 712,50 nok 5 000 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Karmstol Bristol svart stoff, tre farger stativ, stablebar
Lagervare
Loungestol Flora
BM Sweden
fra 6 987,50 nok 9 400 nok
  • Lys brun
Stol Elli, 8 modeller
S Contract
fra 1 212,50 nok 1 550 nok
Stol Style, 4 farger, stabelbar
Lagervare
Design Studio
fra 925 nok 1 112,50 nok
  • Svart melert stoff / krom
  • Svart melert stoff / svart ramme
  • Svart melert stoff / sølvramme
  • Svart Vinyl / Svart ramme
-43 %
Stol London, 2 farger, ben i krom
Lagervare
Stol Maya
BM Sweden
fra 3 050 nok 4 100 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Cocoa kunstskinn
  • Vintage Green kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Bankettstol, stabelbar
Lagervare
S Contract
fra 600 nok 900 nok
  • Blått stoff/ gråmelert ramme
  • Rødt stoff / gråmelert ramme
  • Svart stoff / gråmelert ramme
-43%
Lenestol Montreal, 3 farger
Lagervare
Lotus Furniture
fra 3 612,50 nok 4 512,50 nok
Stol Flora
Lagervare
BM Sweden
fra 4 087,50 nok 5 500 nok
  • Lys brun
Stol Aldon, 2 varianter
S Contract
fra 962,50 nok 1 187,50 nok
Stol Stefan
Lagervare
MG Furniture
1 887,50 nok 2 050 nok
Stol Boston, fire farger
Lagervare
Lotus Furniture
fra 3 112,50 nok 3 887,50 nok
Barstol Dublin sh.78,5 cm
Lagervare
BM Sweden
fra 4 087,50 nok 5 500 nok
Stol Venezia, 3 modeller
Sedex
fra 1 837,50 nok 2 862,50 nok
  • Flettet
  • Kledd
  • Tre
-26 %
Stol A-18, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 2 287,50 nok 3 462,50 nok
Lenestol B-165, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 3 037,50 nok 4 587,50 nok
Stol A-16, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 2 387,50 nok 3 612,50 nok
Sammenleggbar stol Ark, 3 farger
Lagervare
152 artikler

 

 

Kjøpsguide hotellmøbler

Når det gjelder stoler og sofaer for hotellmiljø, er både utvalget og valgmulighetene enorme. Det er egentlig bruksområdet som avgjør hva du skal velge. En stol i et hotellrom bør både kunne tilby en plass å legge fra seg klær på, men også en plass å slå seg ned på og lese eller ta en kopp kaffe. En stoppet stol er mer komfortabel, men tar mange ganger større plass. Er det et lite rom, kan det være bedre med en trestol eller en moderne, trendy plaststoler. Har du tenkt å bruke møblene på mer offentlige arealer, finnes det praktiske stabelbare stoler som er lette å oppbevare. Det innebærer at du kan øke og minske antallet stoler i rommet både enkelt og effektivt, avhengig av hvor mange gjester du har.

For lobbyen eller selskapslokaler er kanskje et par loungesofaer mer egnet sammen med en lenestol. Det innbyr til samvær og gir også et mer elegant inntrykk enn å bare utplassere stoler. Det er mange faktorer som er viktige når det gjelder valg av hotellmøbler. Her skal vi gå gjennom hvilke som er de viktigste, og som du bør ha i bakhodet.Hotellmøbler

Å tenke på ved valg hotellmøbler

Miljø

Selvsagt er det helt avgjørende hvor du har tenkt å plassere møblene. Avhengig av om de er tiltenkt for lobbyen, rommene eller restauranten, er det ulike krav til funksjon og utseende. I lobbyen vil man som regel ha et mykt og bekvemt møbel som gjestene kan synke ned i og sitte i over lengre tid. Skal stolen plasseres på rommet, kan det være litt ulike behov avhengig av formålet. Er det en stol beregnet for avslapning foran TV-en, kreves et mer komfortabelt møbel. Er den beregnet for arbeid på den lille kontorplassen, bør den kunne brukes til et eksisterende bord uten problemer. I restauranten trengs komfortable møbler som tåler litt ekstra slitasje, ettersom de brukes av et stort antall gjester, og de må også kunne tåle litt søl fra mat og drikke.

Design

En selvfølge er at stolen er fin og passer inn i hotellmiljøet. De må stemme overens med hvordan det for øvrig ser ut på hotellet når det gjelder innredning og fargekombinasjoner, for eksempel i rommene. Designet må være praktisk og formålstjenlig.

Materialer

Tenk på at du tilpasser materialet til det miljøet det skal brukes i. Det er i de fleste tilfeller mer komfortabelt med stolseter i tekstil, men de kan også være vanskeligere å holde rene hvis de brukes i for eksempel restauranten. Skal du derimot bruke møblene i lobbyen eller på rommene, er ikke risikoen for søl like stor, selv om det naturligvis kan skje. Men her handler det først og fremst om å inngi en mer koselig og personlig følelse.

Finesser og tilbehør

Når du velger møbler til for eksempel restauranten, kan det være et alternativ å velge stabelbare stoler som gjør det enkelt å oppbevare, møblere og flytte møblene. Til en del av disse finnes flotte stoltrekk som setter en piff på stolen dersom det for eksempel er en middagstilstelning for et bryllup eller et annet event som krever en viss type innredning. Glem heller ikke at du kan kjøpe praktiske transport- og oppbevaringsvogner som forenkler for deg når du skal hente frem og rydde bort stolene.

Hvis du kjøper inn stoler for å innrede rommene, tilpass da bordene til stolene. Et høyere bord kreves om det skal kunne brukes til å arbeide ved, eller et lavere sofabord dersom stolen skal brukes til avkobling foran TV-en eller for å lese.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter