+46 86602030

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Bord

Bord

Restaurantbord / kafé / barmiljø

Vi har et bredt utvalg av bord for restaurant, kafé, hotell, konferanse- og barmiljøer. Nedenfor kan du se et lite utvalg av det vi har å tilby, men vi har mye mer enn som så. Mange bordunderstell og bordplater finnes på lager for omgående levering. Finner du ikke ditt bordunderstell, bordplate eller restaurantbord, kontakt gjerne vår kundeservice for best mulig hjelp til å finne det du leter etter. Om du er usikker på hvordan møbleringen kan gjøres optimal, så hjelper vi gjerne til med forslag. Vi tilbyr rentefri avbetaling samt prisgaranti på samtlige av våre bord for restaurantmiljø. Kjøpsguide bord >>

Sortering:
Artikler per side:
318 artikler
Bordstativ Valencia, 2 varianter
Xirbi
fra 637,50 nok 1 125 nok
Bordplate rustfri
S Contract
fra 637,50 nok 877,50 nok
Bordplate Sevelit
Design Studio
fra 645 nok 975 nok
  • Concrete
  • Ferro Metall
  • Granite
  • Vintage Pine
Bordstativ Deluxe - KAMPANJEPRIS
inoff.
fra 887,50 nok 1 787,50 nok
Bord Aria
Nardi
fra 950 nok 1 500 nok
Bord Step
Nardi
fra 975 nok 1 587,50 nok
Bord Spritz
Nardi
fra 987,50 nok 1 587,50 nok
Bordstativ Lia, h.48/72/110 cm
Design Studio
fra 887,50 nok 1 243,75 nok
Bordsstativ Marbella, 2 varianter
Xirbi
fra 987,50 nok 1 762,50 nok
Bordstativ Barcelona, h.72 cm
Xirbi
fra 987,50 nok 1 762,50 nok
Bordplate sintret stein
Xirbi
fra 987,50 nok 1 762,50 nok
  • Svart
  • Hvit
Bordstativ Sevilla, h.72 cm
Xirbi
fra 1 000 nok 1 787,50 nok
Sammenleggbart bord Bistro
Design Studio
fra 1 025 nok 1 337,50 nok
318 artikler

 

 

Kjøpsguide Bord

Runde bord, ovale bord, firkantede bord og rektangulære bord. Det finnes bord i alle mulige former, så det er lett å finne et bord som passer til akkurat din innredning. Bord er et av det viktigste møblene i offentlige miljøer, enten det gjelder restauranter, hotell, barmiljøer eller kafeer der det for eksempel tilbys mat og drikke.

I vårt utvalg finner du et enormt utvalg av bordunderstell og bordplater for å kunne kombinere og skape din egen unike stil. Bord med minimalistisk design som er produsert i marmor med et understell i metall, passer dersom du vil ha et stilrent moderne design. Eller vil du kunne tilby en mer antikk og varm følelse, så velg et understell med dreiet design og kompletter med en bordplate i ubehandlet grov teak. Trebord er ettertraktet, spesielt som kafébord, og de passer inn i en rekke ulike innredningsstiler.

For kafeen eller baren finner du lekre trendy barbord i ulike lengder og høyder. Perfekt å plassere foran et vindu, eller hvorfor ikke ved muren på uteserveringen. Plasser et lavere bord foran loungesofaen for et koselig og innbydende miljø for samtaler og kanskje kveldens siste drink.

Bord for restaurant, kafé, hotell og barmiljøer

Viktig å tenke på når du skal kjøpe bord

Lokalets utforming

Lokalets størrelse er viktig å tenke over når du skal kjøpe bord. Du vil ikke at det skal bli for trangt, og samtidig skal det ikke se livløst ut. Bland gjerne litt lavere bord med noen høyere barbord for å skape et levende og innbydende miljø. Tenk på at hvis du har et langt barbord ved et vindu, kan du med fordel gruppere ut mindre bord med stoler, noe som gir flere dimensjoner i lokalet. Hvis du leter etter et sofabord, er det viktig at bordet bidrar til å skape en fin balanse.

Hvilken lengde

Først og fremst bør du tenke over hvor mange stoler som skal få plass rundt bordet eller langs langbordet. Skal du ha stoler med armlener eller barstoler? Er det et restaurantbord der større grupper skal få plass? Mål bredden på stolene for å få en oppfatning av plassen. Bordbena kan imidlertid begrense antallet stoler som får plass.

Hvis du skal dekke på med tallerkener på begge sider av bordet, bør et ovalt eller firkantet bord være minst 80 cm. Skal det derimot bare brukes til en kaffekopp eller en øl eller to, kan du ha en mindre bordplate.

Rengjøring og vedlikehold

Et levende naturmateriale som marmor har et unikt mønster, men estetisk vakre marmorbord krever en del vedlikehold, og det er følsomt for søl av ulike typer væsker. Bruk produkter som er spesialutviklet for rengjøring av marmor, se produktbeskrivelsen som følger med bordet for ytterligere informasjon.

Laminatbord er hardføre og lette å rengjøre med oppvaskmiddel og en fuktig klut. Det finnes mange ulike laminattyper, så les alltid medfølgende rengjøringstips. Trebord har et varmt preg. De krever et visst vedlikehold, men pleier å bli mer sjarmerende med litt slitasje. Tenk på å beskytte ubehandlet tre for å beskytte overflaten. Bord laget av finér er kanskje følsomme mot riper og er mindre egnet i pubmiljøer. Derimot passer de utmerket som konferansebord.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans