For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Eventmøbler / Eventbord

Eventbord

I vårt utvalg av eventbord er det stor variasjon når det gjelder størrelse og design. Det kan være vanskelig å bestemme seg og finne det riktige nedfellbare eventbordet, så kontakt oss gjerne for å få hjelp på veien. Vi tilbyr rentefri avbetaling ved kjøp av bord, og vi har alltid prisgaranti. Mange av våre bord ligger ikke ute på hjemmesiden, så hvis du ikke finner det du ser etter, ikke nøl med å kontakte oss på mail eller telefon. Gjør som flere av de største innredningsforetakene og kontakt oss i dag! Kjøpsguide eventbord >> 

Party klappbord – 3 størrelser
Lagervare
Design Studio
fra 987,50 nok 1 200 nok
-23%
Sammenleggbart bord Bistro
Lagervare
Design Studio
fra 1 262,50 nok 1 525 nok
Sammenleggbart ståbord Hamlet
Lagervare
Sammenleggbart bord Chopin
Lagervare
Design Studio
fra 1 625 nok 1 962,50 nok
Slagbord Zown New 90x90 cm
Lagervare
S Contract
fra 1 737,50 nok 2 237,50 nok
Konferansebord Starko
Lagervare
Design Studio
fra 1 875 nok 2 275 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
Flere varianter
Fellbart bord Planet, 4 størrelser
Lagervare
Klappbord Café rundt, 2 farger
Lagervare
Konferansebord Yack, 3 størrelser
Lagervare
22 artikler

 

 

Kjøpsguide eventbord

I forbindelse med valg av eventbord bør du overveie nøye hvilke behov og ønsker du har når det gjelder de nye møblene. Utvalget av eventbord er bredt, noe som gjør at det finnes varianter i ulike størrelser og design som er tilpasset for en bestemt type virksomhet. Derfor er det viktig at du har en omtrentlig oppfatning av hvilke funksjoner bordene bør ha, men også av gjestenes behov. Våre nedfellbare bord er perfekt for tilstelninger som bryllup, konferanser og forelesninger. Når det holdes sammenkomster for konferanser og forelesninger, er det en fordel om eventmøblene enkelt kan settes frem og ryddes unna, men også at møblementet enkelt kan utvides ved behov. Avhengig av hvorvidt deltakerne trenger å samhandle med de andre deltakerne eller ikke, finnes det bord som du kan plassere ut i mindre grupper, eller bord som enkelt og lett kan plasseres på rekke.

 

Er eventet i stedet et bryllup, en dåp eller en annen tilstelning der det vanligvis er mange gjester invitert, kan det være å anbefale å velge større eventbord der du får plass til mange personer, og som innbyr til samtaler gjestene imellom. Du kan velge mellom rektangulære og runde alternativer som både har sine fordeler og ulemper. De rektangulære er lette å møblere på en god måte, for eksempel i u-form, mens de runde gjør det lettere for alle rundt bordet å være delaktige i samtalen. Et tips kan være å kombinere både ståbord for mingling og bord med stoler. På den måten skaper man en herlig mix, samtidig som du sparer plass.

Å tenke på når du kjøper eventbord

Kjøpsguide for eventbord 

Velg et funksjonelt design for formålet ditt

Ved tilstelninger der menneskene oppfordres til å mingle med andre gjester eller deltakere, kan det være bedre å velge ståbord, mens det på finere middager i stedet er viktigere med et bord der gjestene kan sitte komfortabelt. Holdes eventet for fornøyelsens skyld, er ofte både mat og drikke inkludert, noe som gjør at eventmøblene utsettes for flekker og søl. Det kan derfor være smart å velge et bord i et materiale som er lett å rengjøre i forbindelse med slike tilstelninger, mens behovet ikke er like stort dersom det gjelder for eksempel forelesninger.

Overflater og håndtering av eventmøbler

Ytterligere en faktor å ha i tankene når du velger ut dine eventbord, er å tenke på lokalets utforming for å få så mye ut av den tilgjengelige plassen som mulig. Er lokalet stort, kan gjestene synes det er bra å velge runde bord som sporadisk kan plasseres utover i lokalet for å få det til å se mer velfylt ut. Gjelder det i stedet en tilstelning med mange gjester i et mindre lokale, gjelder det å plassere ut eventbordene på en måte så alle får plass. Hvis det er tilfellet, anbefaler vi at bordene plasseres på rekke og har en rektangulær form. På visse event er det bare behov for bordene i en bestemt periode, for eksempel i forbindelse med et måltid under et bryllup. Da anbefaler vi at du velger nedfellbare bord, som raskt kan hentes frem og ryddes bort. På den måten kan middagen lett forvandles til et dansegulv.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter