For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Bord / Komplette bord

Komplette bord

Vi tilbyr et stort utvalg av ulike typer komplette bord for restaurant, kafé, hotell og barmiljøer. Man kan enten velge et ferdig komplett bord eller kombinere et unikt restaurantbord med valgfritt bordunderstell og bordplate. Mange av våre produkter er på lager for omgående levering. Vi har mange flere modeller å tilby enn det som ligger ute online i nettbutikken. Kontakt oss gjerne om du ikke finner det du ser etter her, så hjelper vi deg på beste måte. Vi tilbyr også avbetaling og prisgaranti på våre restaurantmøbler. Kjøpsguide komplette bord >>

Bord Step
Nardi
fra 1 187,50 nok 1 525 nok
Bord Spritz
Nardi
fra 1 187,50 nok 1 525 nok
Bord Aria
Nardi
fra 1 200 nok 1 525 nok
Lia komplett restaurantbord, 6 størrelser, 4 farger bordplate
Lagervare
Bord Net
Nardi
fra 1 575 nok 2 025 nok
 • Antrasitt
 • Duegrå
 • Korall
 • Pil
 • Sennep
 • Hvit
Flat Kvadrat komplett bord i svart, 3 størrelser, 4 farger bordplate
Lagervare
Flat komplett bord, 2 størrelser, 4 farger bordplate
Lagervare
Komplett marmorbord
Design Studio
fra 2 387,50 nok 2 900 nok
Bord Clip
Nardi
fra 2 612,50 nok 3 950 nok
 • Antrasitt
 • Brun
 • Duegrå
 • Hvit
 • Mosegrønn
Bord Paris diameter 50 cm, høyde: 54 cm
Lagervare
Bord Tag dia 60 cm, 4 forskjellige høyder
Paged
fra 7 575 nok 8 737,50 nok
38%
Bord Adapt, 2 størrelser
Lagervare
inoff.
fra 7 743,75 nok 10 487,50 nok
19 artikler

 

 

Kjøpsguide Komplette bord

Disse komplette bordene er bord som er spesielt designet for å passe i restaurant, kafé, hotell og barmiljøer. Du finner komplette bord, en også bordplater og bordunderstell som gjør at du selv kan designe ditt eget bord. Det finnes mange valgmuligheter når det gjelder komplette bord, og det gjelder å bestemme hvilken type og størrelse på bordet som er nødvendig. Tenk over hvordan lokalet der bordet skal stå er, og hva som skal serveres ved bordet.

Komplette bord for restaurant og kafé

Viktig å tenke på når du kjøper komplette bord

Lokalet

Tegn en skisse over spisesalen, kafeen eller baren og tegn inn bord med stoler. Tegn inn mål etter samme skala. Det finnes møbleringsprogram som kan lastes ned på nettet. Mange av disse programmene er gratis, og de er lettere å bruke enn penn og papir. Sørg for at du har alle målene for lokalet og målene for bord med stoler. Nå kan du enkelt designe lokalet ditt og se hvilke bord du vil ha, hvor store de skal være, og hvilke modeller som skaper den effekten du vil ha.

Bordets høyde

For at det skal være enkelt for gjester å sette seg og reise seg, bør det være minst 60 cm mellom bordets hjørner. Denne plassen gjør at det også er plass til at serveringspersonalet kan stå ved bordet. Vanlig spisebordhøyde er 72–73 cm, og stolene bør ha en sittehøyde på rundt 43 cm for at det skal være komfortabelt å sitte ved bordet. Vil du derimot ha et høyere bord, må stolens høyde tilpasses.

Sammenleggbare bord

Et bord som er enkelt og raskt å legge sammen, er en praktisk løsning som gir deg total fleksibilitet. Ved hjelp av sammenleggbare bord kan du raskt skape riktig konferansemiljø for ulike typer event. Runde sammenleggbare bord har imidlertid ikke like mange kombinasjonsmuligheter som rektangulære bord, men de passer utmerket til for eksempel kaffepauser i loungen ved forelesninger eller konferanser.

Hvilket materiale

I dag er mange komplette bord laget av en kombinasjon av ulike materialer, som tre, metall og plast. Du kan fortsatt finne bord i bare tre, metall eller plast om du foretrekker det. Utformingen på bordplaten er svært viktig dersom du vil kunne servere maten ved bordet uten å bruk en bordduk. Da må platen se fin ut. Bordplaten må også være slitesterk og tåle riper og slitasje. Et bord som brukes på kontoret, i et konferanselokale, restaurantmiljø eller som kafébord, må også være lett å rengjøre.

Hvilket bordunderstell

Kombiner bordplater med understell. Det finnes bordunderstell med stolpefot i flere ulike modeller. Bordunderstellet kan ha en eller to stolpeføtter, noe som gjør at du kan få en unik innredningsstil. Denne typen understell er praktisk for restaurantbord ettersom det blir mye benplass for gjestene. Det er også lett å rengjøre når bordet har stolpefot. Bordunderstell bør naturligvis være stabile slik at bordet står stødig. Mange bordunderstell er produsert i støpejern og stål, noe som gir dem god tyngde slik at de står stødig.

Hvilket design

En plate på et bord kan være firkantet, rektangulært, rundt eller ovalt og ha faste ben eller bordunderstell. Om man trenger et større bord, kan det være praktisk med modeller som har ileggsplater. Flere bord kan også kombineres for å skape et større bord.

Rektangulære, båtformede eller spoleformede konferansebord er vanlige modeller. Et konferansebord skal være så bredt at det er plate nok til å ha en laptop foran seg, og samtidig skal ikke deltakerne sitte for langt fra hverandre. 100–140 cm er en vanlig bredde.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter