For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Barstoler / Barstoler med stofftrekk

Barstoler med stofftrekk

Er du ute etter en barstol til din restaurant, bar eller kafémiljø, har du kommet til riktig sted. Vi har et stort sortiment av ulike barstoler i mange ulike slags design og materialer. Barmøblene våre kjennetegnes av høy kvalitet og tilfredsstiller de ekstra høye kravene når det gjelder slitasje og holdbarhet som kreves for offentlige miljøer. Mange av våre modeller kan man også velge valgfritt stoff, kunstskinn eller skinn til. Derfor er det lett å kunne matche hele restaurant- eller barinnredningen. Finner du ikke det du leter etter her, kontakt gjerne vår kundeservice for best mulig hjelp. Kjøpsguide barstoler med stofftrekk>>

Barstol Zeta, Svart/Krom
Lagervare
fra 1 587,50 nok
Barstol Elina, wenge, svart kunstlær
Lagervare
Barstol Wales sh.77 cm
BM Sweden
fra 2 962,50 nok 3 987,50 nok
  • Lys brun
Barstol Wales sh. 67cm
BM Sweden
fra 2 962,50 nok 3 987,50 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Barstol Paris sittehøyde: 76 cm, 4 farger
Lagervare
Barstol Paris sittehøyde: 63 cm, fire farger
Lagervare
Barstol Lissabon, sittehøyd: 77 cm
Lagervare
BM Sweden
fra 3 050 nok 4 100 nok
  • Lys brun
  • Svart
-14%
Barstol Lissabon sh.67 cm
Lagervare
BM Sweden
fra 3 050 nok 4 100 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
-13%
Barstol BST-18, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 3 287,50 nok 4 962,50 nok
Barstol Madonna DS vintage, 3 farger
Lagervare
Barstol Madonna DS Premium, 5 farger
Lagervare
Barstol Flora sh. 63 cm
BM Sweden
fra 4 150 nok 5 575 nok
  • Lys brun
78 artikler

 

 

Kjøpsguide barstoler med stofftrekk


Hvis du tenker på å gå til anskaffelse av barmøbler til virksomheten din, kan vi anbefale barstoler, ettersom de passer uansett om du skal ha dem i en kafé, en restaurant, en hotellobby eller en bar. Vi har et bredt utvalg av barstoler med stofftrekk i ulike typer design og farger som tåler den slitasjen de utsettes for i offentlige miljøer. Det er høy kvalitet på våre barstoler, som kommer fra kjente designermerker, og du kan velge stoff og ben etter din egen smak eller lokalets utseende. Hele baren eller restauranten kan dermed matches i samme stil for et mer helhetlig inntrykk.

Vil du at gjestene skal sitte ved baren, eller skal det være mulighet for at de kan sitte på barstoler ute i lokalet? For en restaurant eller en kafé er muligheten å møblere med barstoler et utmerket tillegg til øvrig innredning for å skape liv i lokalet, men også for å gi flere sitteplasser. Tenk over om en barstol med metall- eller treben passer best til lokalets design, og hva de ulike stoffene signaliserer i det offentlige miljøet. Hva vil du formidle? Det gir et profesjonelt, gjennomtenkt og flott inntrykk å ha barstoler med trekk og paller i samme stil.

Å tenke på når du kjøper barstoler med stofftrekk

Barstol til din restaurant, bar eller kafémiljø

Lokalets utforming

Tenk på om en litt bredere barstol med ryggstø får plass, eller om de litt høyere pinne- og kromstolene passer bedre i din bar. Er det en liten bar eller en kafé, kan det også være bedre å satse på færre stoler, slik at de blir attraktive og det ikke blir trangt sammen med den øvrige innredningen.

Design

Designet er også viktig og signaliserer hvilket fokus din virksomhet har overfor gjestene. Med komfortable barstoler er sjansen større for at kundene trives og blir værende lenger. Tenk gjennom hva som er målgruppen din før du velger barstol. Skal det være en enklere variant i tre der stoffsetet er separat, eller en mer lenestollignende barstol som kan plasseres ute i lokalet sammen med et litt høyere bord. Siden mange av våre modeller kommer i ulike varianter med ryggstø og barpall i samme design, kan det være et poeng å velge en spesifikk type stol. Velg barstol med ryggstø for middagsselskapet, og barpaller for bardelen der det ikke er meningen å sitte en hel kveld. Her kan du dessuten velge ulike treslag for at de skal smelte inn i miljøet.

Valg av materiale

Tenk også på hvilket materiale som passer best i ditt lokale for å få riktig atmosfære. Vil møblene bli brukt på et diskotek, er kanskje kunstskinn å foretrekke fremfor stoff, siden det er lettere å tørke av og holde rent. Stoffstolene tåler det offentlige miljøet, men passer ekstra bra til anledninger da gjester skal sitte litt lenger, siden de gir en mer komfortabel følelse. En god barstol skal passe til alle klimatyper og årstider, og velg materiale etter ditt klima og det miljøet der virksomheten din befinner seg.

Velg en lett barstol som er enkel å flytte rundt ved ommøblering eller renovering. Har du allerede bestemt et design som passer og ikke vil at stolene skal komme på avveie, kan du skru fast stolene i gulvet. Våre stoler er spesialdesignet for restaurantmiljø, og du behøver derfor ikke å være redd for at de skal være vanskelige å rengjøre. Barstoler i tre kan dessuten males for å skape et helt nytt utseende i lokalet hvis og når du vil forandre eller fornye.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter