For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivebord / Faste skrivebord / Skrivebord med t-stativ

Skrivebord med t-stativ

Det er flere fordeler med å designe med T-stativer. Fremfor alt er skrivebord med T-stativer et godt valg når du leter etter stabilitet.
Det blir stadig mer vanlig å dekorere arbeidsplasser og hjemmekontorer med skrivebord med T-stativer. Dette er slett ikke rart fordi pultene med T-stativer er stabile og enkle å bruke. Dette er stativene som gjør det mulig å heve og senke bordet, og som også gir maksimal plass på gulvet. Våre bord med T-stativer er av høy kvalitet og tilbyr smarte løsninger for kombinasjoner av bordplate og stativ. Kjøpsguide skrivebord med T-stativ>> 

Kjøpsguide skrivebord med T-stativ

Det er viktig med gode skrivebord hvis du skal innrede et lokale hvor medarbeidere sitter og jobber foran for eksempel en datamaskin over lengre perioder. Dårlige og ustabile skrivebord er verken bra for kroppen og ryggen eller for opplevelsen av arbeidsplassen. I dag finnes det en rekke forskjellige skrivebord med ulike funksjoner og finesser å velge mellom, som skrivebord med eller uten kommode, hev- og senkbare skrivebord, skrivebord med tilhørende skjermer som blir en egen liten arbeidsplass og skrivebord med ulike typer ben.

En vanlig type skrivebord på arbeidsplasser i dag er skrivebord med T-stativ. T-stativet skaper et stabilt bord som ikke vingler. De har også regulerbare ben så du kan tilpasse høyden som du vil ha den. Høyden er avhengig av alt fra personens lengde og preferanser til hvor høy kontorstolen som skal høre til bordet er. I dag finnes det også mange T-stativ som kan kjøpes separat. Det innebærer at du selv kan velge hvilken type bordplate du vil ha til, forutsatt at den er kompatibel med selve bordet.

 

Dette bør du tenke på når du skal kjøpe nytt skrivebord med T-stativ

Kvalitet holder i lengden

Skrivebord kommer i forskjellig kvalitet, akkurat som mange andre møbler. Å satse på et skrivebord med høy kvalitet lønner seg som regel i lengden. Sørg for at hev- og senkefunksjonen er smidig og enkel å håndtere. Sjekk også at ben og føtter er solide, så de står stødig.

Materiale og utforming

Materiale og utforming handler mye om personlig smak, men det er alltid bra å tenke så enkelt som mulig hvis møbelet skal plasseres på et kontor. T-stativet er ofte laget av stål, mens bordplaten kan være laget av for eksempel laminat eller tre. Disse materialene er slitesterke og enkle å rengjøre. T-stativ som base gir et stødig skrivebord og god plass til stol og ben.

Estetiske aspekter

Estetiske aspekter kan også være fint å ta hensyn til, og også her er det enkle å foretrekke. Naturfargede, grå eller hvite bordplater fungerer i de aller fleste lokaler. Selve T-stativet kan matche bordplatens farge eller brytes av med en annen nyanse, og selve bordplaten kan du enten velge i en varm trefarge eller hvorfor ikke en tøff stålgrå farge? Hvis du vil innrede med litt mer liv og farge kan du satse på fargeinnslag i form av gardiner, tepper eller planter i stedet.

Rengjøring av skrivebord med T-stativ

Møbler må rengjøres med jevne mellomrom. Det er viktig at kontormøbler er enkle å rengjøre. Skrivebord med T-stativ har ofte enkle og rette linjer, noe som gjør at det er enklere å komme til på alle delene under rengjøring. Et laminatmateriale er enkelt å rengjøre, som stål og plast. Vær også oppmerksom på at forskjellige farger og materialer kan oppleves ulikt. På hvite og svarte overflater synes for eksempel støv og flekker lettere enn på naturfargede treoverflater.

Ergonomiske aspekter

Et bord med T-stativ kan du heve og senke manuelt og tilpasse det ut fra hvem som skal bruke det. Still det inn så det stemmer med stolen som skal brukes og med lengden til den som skal bruke skrivebordet. Det er mulig å stille det inn slik at man kan jobbe stående eller sittende.


Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter