For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Forretningsidé

AZ Design har eksistert siden 2009 og har lang erfaring innen møbelbransjen. Vi selger og produserer møbler for offentlige miljøer, først og fremst restaurant- og konferansemøbler, men også for hotell, kontor, event og skoler. Vi arbeider hovedsakelig business-to-business (B2B) og har et av Sveriges største sortiment innenfor restaurantmøbler for både inne- og utemiljø. Utover dette tilbyr vi også et stort utvalg til konferanse- og kontormiljøer.

Vi produserer og designer restaurantsofaer etter kundens egne tegninger og ønsker, men tilbyr også modulsofaer der kunden har begrensede valgmuligheter
men som forenkler prosessen for kunden. AZ Design kan her tilby raske leveringer med ekspressbud, noe som er unikt i bransjen.
Skräddarsydda möbler online

Hos oss prioriteres kundetilfredshet og høy service i kombinasjon med kvalitetsprodukter til beste pris. Med vårt store nettverk av leverandører og produsenter kan vi
tilby et av Nordens bredeste utvalg innen restaurantmøbler og med raske leveranser. Vi hjelper kundene våre med å finne en løsning der design og funksjon er i balanse
og som matcher deres virksomhet og forventninger. Med bred og lang erfaring samt høy ekspertise innen bransjen kan vi veilede og gi råd og tips til våre kunder.

Våre mest solgte produkter kan også prøvesittes og kjennes på i vårt Showroom i Stockholm. Se hele vårt utvalg i showroom >>

105 % Prisgaranti

Hos AZ Design får du alltid en 105% prisgaranti på våre allerede lave priser. Dette betyr at hvis du finner våre produkter til en lavere pris andre steder, legger vi 5% under deres pris.

Kvalitetspolicy

Vi etterstreber å oppfylle kundenes uttalte behov, krav og forventninger. Å ha 100 % fornøyde kunder er vårt fremste mål med kvalitetsarbeidet. Våre tjenester kjennetegnes av høy kvalitet til konkurransedyktig pris, samt at hvert oppdrag skal utføres slik at det blir en god referanse for videre oppdrag. Totalkvalitet skal gjelde i alt vi gjør, fra første kundekontakt til levering og fakturering. Selskapets virksomhet skal stadig utvikle og forbedre seg så vi kan tilby våre kunder kostnadseffektive og raske totalløsninger. 

1000-tals nöjda kunder Trygg E-handel

Miljøpolicy

Vårt miljøarbeid skal baseres på å skape en generell miljøbevissthet i selskapet. Gjennom forebyggende tiltak i vårt daglige arbeid skal vi verne om miljøet og stadig forbedre miljøarbeidet vårt ved hjelp av kontinuerlig reviderte miljømål. Med alles engasjement skal vi finne stadige forbedringer og minimum oppfylle gjeldende lovgivning på markedet. Vi skal i størst mulig grad kun benytte leverandører som har en uttalt miljøpolicy. Vi skal ha en stadig og pågående dialog med våre leverandører når det gjelder miljøaspekter, -krav og -tenkning. Vi skal med god margin følge de lover, retningslinjer og krav som gjelder for virksomheten. Videre skal vi øke vår kunnskap og vårt engasjement i miljøspørsmål som berører oss. Vi skal minimere de negative effektene på miljøet fra våre transportmidler ved hjelp av effektivisering og passende valg av transportmidler. Vi etterstreber å kun arbeide med produsenter som er sertifisert i henhold til standard ISO9001/14001 eller Öko-Tex Standard 100. For mer informasjon om sertifiseringene Öko-Tex: Swerea IVF eller ISO: Swedac. Vi har også svanemerkede og ecolabel-merkede produkter.
 
Her kan dere lese vår blogg.
Andreas Zwahlen

Andreas Zwahlen
Andreas Zwahlen, Founder & CEO 

Foretaksopplysninger Norge:
AZ Design NUF
Träffgatan 2
136 44 Handen (Stockholm)

Telefon: +46 86602030

Reg. nr: 922 940 347 MVA

Foretaksopplysninger Sverige:
AZ Design AB
Träffgatan 2
136 44 Handen (Stockholm)

Telefon: +46 86602030

Org. nr: 556777-4319
VAT-nr: SE556777431901
KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter