For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Sittebenker

Sittebenker

Vi tilbyr ulike modeller av sittebenker, og disse kan fås i en rekke ulike utførelser og farger. Det er viktig å tenke på at en sittebenk for offentlige miljøer skal tilfredsstille høyere krav når det gjelder slitasje og holdbarhet. Kontakt gjerne vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne de sittemøblene som passer best for akkurat din innredning. Det kan være vanskelig å vite hvordan man møblerer best mulig, og vi hjelper gjerne til. Kjøpsguide sittebenker >>

    Sortering:
    Artikler per side:
    5 artikler
    Munich Benk, Brun topp, Grønt understell
    Lagervare
    Fellbart bord Munich
    Lagervare
    Design Studio
    fra 2 375 nok 2 875 nok
    Berlin Premium Ståbord, høyde: 110 cm
    Lagervare
    Berlin Benkesett Premium – 3 størrelser
    Lagervare
    Munich benkesett 220x67cm
    Lagervare
    Design Studio
    fra 5 675 nok 6 587,50 nok
    5 artikler

     

     

    Kjøpsguide Sittebenker

    Møbler som kan brukes på ulike steder og med ulike formål, er både praktisk og prisgunstig. Sittebenker er et godt eksempel på et slikt møbel, og de kan brukes både i foajeen og på uteserveringen. Her gir vi deg inspirasjon og tips før kjøp av din neste benk.

    sittebenker

    Mengder av modeller og materialer

    Sittebenker kommer i mange ulike materialer – både metall, tre, plast og aluminium. Materialet er fremfor alt avhengig av om sittebenken skal brukes i utemiljø eller innendørs. Om du vil ha en sittebenk utendørs, bør du bruke impregnert tre eller rustfritt metall. Dersom sittebenken skal ha puter, bør de være avtakbare. Innendørs spiller materialet mindre rolle, og du kan velge fritt avhengig av smak, kvalitet og design.

    Når det gjelder modellenes design, finnes en jungel av produkter å velge mellom. For klassiske miljøer passer større sittebenker i tre, som gir en luksuriøs følelse. Ellers tilbys moderne løsninger med sittebenker i avrundede og firkantede former. Tenk på at møbelet skal smelte inn og bli en naturlig sitteplass som gjør det enklere for de besøkende i virksomheten din. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser når det kommer til innredningssmak.

    Praktiske løsninger

    Mange sittebenker har praktiske løsninger når det gjelder plass og oppbevaring. Hvis hensikten er å plassere møbelet utendørs, kan det være smart å se over de modellene som er hule. Ved å fjerne sittebenkens øvre del er det stor plass der du kan oppbevare puter, tepper eller noe annet som er hensiktsmessig å ha for hånden. Andre modeller består av en enkel benk med ben. For skofrie plasser er det praktisk å plassere skoene under sittebenken for å unngå uhell og rot i for eksempel foajeen. For ganger med mindre plass finnes det også sittebenker som kan felles sammen eller foldes, samt varianter som også er en kombinert skohylle.

    Enkel rengjøring

    Med tanke på at sittebenker er tiltenkt for ganger eller utemiljøer, har de en tendens til å bli skitne. Kafeer eller restauranter anbefales å velge puter i kunstskinn eller polyester, ettersom disse er enkle å gjøre rent med en våt klut, samtidig som de tåler belastninger. Alternativet er å velge sittebenker uten fastsydde puter, ettersom faste modeller er vanskelige å sy i stand. Risikoen er stor for at disse havner i bosset ved slitasje – noe som verken er positivt for lommeboken eller miljøet.

    Er det heller designet som spiller en rolle, finnes det herlige stoffer i mengder av myke materialer å velge mellom, som egner seg best for innendørsbruk. Hva sier du for eksempel til fløyelstrekk til en fluffy sittepute? Også fargemessig er det rom for den kreative. De fleste modellene kommer i mange farger – både på sittebenkens ben og stoff. For deg som ofte endrer innredning eller liker å eksperimentere, kan sittebenker med avtakbare puter være det beste alternativet. Da begrenses du aldri av møbelet, men kan fritt utforme og designe møbelet som du vil.

    Sittebenkens komfort

    Komfort handler ikke bare om gode sitteunderlag. Like viktig er møbelets høyde og eventuelle støtte. Tenk ergonomisk, ettersom ryggen belastes når du bøyer deg frem, for eksempel for å knytte skoene. Sittebenken skal være tilstrekkelig lav for at ryggen ikke skal belastes. Samtidig skal den være i komfortabel høyde slik at du i det minste sitter med knærne i 90 graders vinkel. Har brukeren ryggproblemer eller vansker med å gå, anbefales sittebenker med ryggstø eller armlener. De koster vanligvis et par hundrelapper ekstra, men er ofte verdt det, siden vondt i rygg og knær unngås for dem som benytter benken.

    KONTAKT OSS

    LES HVA KUNDENE SKRIVER


    Din handlevogn(0 st)

    Handlevognen er tom
    Totalt 0 nok
    Til kassen
    ✓ Prisgaranti
    ✓ Trygg og sikker e-handel
    ✓ Betale med Svea Finans

    Favoritter(0 st )

    Du har ingen favoritter