For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Konferansebord / Trapetsformede konferensebord

Trapetsformede konferensebord

Har du også vært med på et møte der du har blitt distrahert på grunn av dårlig sikt? Det er riktignok hyggelig og samle så mange mennesker rundt et bord, men det kan også føre til at det blir vanskelig å se og høre hverandre. Ved å velge et trapesformet konferansebord skaper du enkelt et bedre arbeidsmiljø for deg og kollegaene dine. Hos AZ Design finnes det et stort utvalg av konferansebord designet for god oversikt, og den smarte utformingen gir store fordeler når det gjelder både deltagelse og effektivitet. Kjøpsguide trapetsformede konferensebord>>

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
1 artikkel

Kjøpsguide – Trapesformede konferansebord 

Tenk at noe så enkelt som formen på møtebordet kan bidra til både optimalisering av oversikt og effektivitet! I takt med at dataskjermer brukes mer og mer ved konferanser og møter, har utvalget av smarte konferansebord som gir best mulig oversikt økt. Dårlig overblikk i lange møter trenger ikke lenger være noe man tvinges til å holde ut med! Hos oss på AZ Design finner du trapesformede konferansebord i mange ulike størrelser. Vi tilbyr også en sjenerøs mengderabatt når du bestiller et større antall møtebord designet for god oversikt.

Viktigheten av å se godt

Ettersom nesten åtti prosent av inntrykkene våre kommer fra øynene, er det knapt nok en tilfeldighet at synet regnes som en av de viktigste sansene våre. Å se tydelig hva som skjer hjelper hjernen å tolke både inntrykkene og informasjonen, som igjen bidrar til økt forståelse for situasjonen. Naturligvis er det like viktig å se bra i konferanser som i andre tilfeller! Derfor er det en veldig god idé å benytte seg av konferansebord designet og optimalisert for god oversikt som vil gagne både bedriften og møtedeltakerne.

Møblering og plassering 

Når du skal velge et møtebord optimalisert for synsinntrykk, kan det være lurt å tenke over hvor du skal plassere bordet. En annen ting det kan være lurt å tenke på, er at et trapesformet konferansebord faktisk kan være lettere å møblere med enn et vanlig møtebord. Den avsmalnende formen gjør at du for eksempel kan plassere bordet langsetter skrå områder. Bare husk å la det være godt med plass rundt bordet, så møtedeltakerne enkelt kan både dra ut og sette inn stolene sine.

Bordets størrelse 

Ettersom vi vet at bedrifter ser forskjellige ut og har forskjellige behov, tilbyr vi hos AZ Design konferansebord optimalisert for god oversikt i mange forskjellige størrelser. Det aller minste trapesformede bordet vårt kommer i den praktiske størrelsen 200x142,5 cm. Hvis du i stedet ønsker et solid bord med plass til mange møtedeltakere, har vi bord som måler hele 500x236,5 cm! Begge størrelsene har den behagelige standardhøyden 75 cm og minimum dybde på 80 cm. Men ikke bekymre deg hvis ikke målene på det største eller minste bordet vårt faller i smak. Vi har også godt med størrelser imellom!

Formens betydning

Et trapesformet skrivebord gir ikke bare fordeler når det kommer til optimalisering av synsinntrykk. Bordets spennende geometriske form gir også rommet en moderne og stilsikker look som settes pris på av de fleste. I tillegg til den smarte trapesformen, kommer våre konferansebord optimalisert for god oversikt også med vakre avrundede hjørner for en myk og behagelig følelse.

Fargevalg og materialer 

Hos oss finner du trapesformede skrivebord laget av slitesterkt laminat. Den glatte overflaten gjør laminat til et godt materialvalg når det gjelder akkurat konferansebord, for det er lett å fjerne både flekker og smuss. Dessuten kan laminatet fås i mange ulike farger. På www.azdesign.no velger du enkelt om du ønsker bordplaten din i hvitt, lysegrått eller antrasitt. For et helhetlig uttrykk kan du også velge en matchende fargenyanse på understellet. Hvis du vil leke med kontraster i stedet for å matche, går det også selvfølgelig fint. Så hvorfor ikke teste en hvit bordplate sammen med et par svarte bordben for et både grafisk og spennende uttrykk?

Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter