Bisnode
 
(0)

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Kontorstoler

Kontorstoler

Med ergonomiske kontorstoler får rygg og nakke god støtte når du sitter og gode kontorstoler kan kombineres godt med høydejusterbare skrivebord.
Gode ​​kontorstoler er komfortable og gir god ergonomisk støtte. Vi vet at bordstoler må utformes for deres formål. Det er også derfor vi har et så stort utvalg. Du kan ta en titt nedenfor på de mest populære modellene eller kontakte oss for hjelp til å finne den rette. En kontorstol fra AZ Design har ikke bare en moderne og stilig form. Det er enkelt å kombinere med faste og høydejusterbare skrivebord. Kjøpsguide kontorstoler >>

Sortering:
Artikler per side:
55 artikler
Direktør kontorstol, netting rygg
Design Studio
fra 2 653,75 nok 3 892,50 nok
Kontorstol Ottawa
SKAFAB
fra 3 300 nok 4 000 nok
Kontorstol For_U
Sarpsborg Metall
fra 5 812,50 nok 7 050 nok
Kontorstol Nelson
SKAFAB
fra 6 100 nok 7 412,50 nok
Kontorstol Hamilton
SKAFAB
fra 6 175 nok 7 487,50 nok
Nero High Back, 2 modeller
Sarpsborg Metall
fra 6 687,50 nok 8 125 nok
Kontorstol Toronto
SKAFAB
fra 7 662,50 nok 9 300 nok
55 artikler

Kjøpsguide kontorstoler


Hvis du vurderer å kjøpe kontorstoler, finnes det en rekke modeller å velge mellom. Hvilke egenskaper ser du etter, og hvor skal stolen brukes? En kontorstol må være ergonomisk riktig og bør kunne justeres i setet, ryggstøtten og høyden.

Hvis det for eksempel er behov for en besøksstol til skrivebordet, er det ikke like viktig at den er ergonomisk og oppfyller like høye krav som den stolen du skal sitte hele dagen på ved et skrivebord. Du må også bestemme deg for om du vil ha kontorstoler med hjul eller kontorstoler uten hjul. Er det en arbeidsplass hvor det kreves mye forflytting til arkivskap osv., er en stol med hjul å foretrekke.

Köpguide Kontorsstolar

Viktig å tenke på når du kjøper

Ryggstøtten

Ryggstøtten til stolen bør være høy og gi støtte til hele ryggen. Ryggstøtten bør også ha en svak kurve for å gi naturlig støtte til ryggens naturlige kurve. På flere stoler kan man regulere støtten til korsryggen. Dette kan være lurt hvis du kjøper samme slags stoler til flere forskjellige personer, ettersom alle rygger er unike.

Armstøtte

Vil du ha en stol med eller uten armstøtte? Det kan ofte være komfortabelt med armstøtte, men hvis du sitter mest og skriver på en data ved skrivebordet ditt bruker du som regel ikke armstøtten, og den kan være i veien og oppleves forstyrrende.

Kontroller på stolen

Stolen må ha flere kontroller for å være funksjonell. Du vil absolutt at stolen din skal kunne være hev- og senkbar ettersom alle mennesker ikke er like lange og det er viktig at føttene når ned til gulvet og har god støtte. Personen må også kunne rekke ordentlig opp til skrivebordet uten å ha armene i feil vinkel. Det er også ønskelig at det er mulig å stille inn hellingen på ryggstøtten for å kunne gi best mulig komfort til den aktuelle brukeren av stolen. Hvis stolen har armstøtte, er det også fint hvis disse kan justeres sidelengs, så det blir nok plass i stolen.

Med eller uten hjul

Det finnes kontorstoler på hjul og det finnes kontorstoler uten hjul, og begge kan være bra i forskjellige sammenhenger. Vanligvis er det mest praktisk å ha hjul på stolen så det er lett å dra den inn og ut og flytte den rundt. Det er best å ha et plastteppe under stolen for å beskytte området som stolen ruller mest på.

Tekstilen på kontorstolen

I tillegg til at tekstilet på stolen selvfølgelig har mye å si for utseende avhengig av hvilken farge du velger, er det også viktig at du har et veldig slitesterkt materiale, spesielt om du bruker stolen hele dagen. Hvor hardt et stoff slites måles i noe som kalles for Martindale, og for kontormøbler som brukes hele dagen bør verdien ligge på ca. 30 000.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans