For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Tegningskap

Tegningskap

Har du en jobb hvor du må holde orden på mange tegninger og papirer? For at du skal slippe å brette arkene unødvendig, eller lete i dype skuffer, er det ekstra viktig å ha en oppbevaringsløsning som er ment for nettopp tegninger. Heldigvis tilbyr vi en rekke skap til tegninger som passer alle forskjellige bedrifter og behov. Et tegningsskap er et klassisk møbel som er like pent som smart. Ettersom tegningsskapene våre enkelt kan stables oppå hverandre, er det lett å skape en fleksibel og skreddersydd oppbevaring. Kjøpsguide tegneskap>>

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
3 artikler

Kjøpsguide – Tegneskap 

Et klassisk tegningsskap utstråler like mye kreativitet som orden. Takket være skapets smarte utforming, slipper du å brette arkene dine unødvendig og kan dermed holde alle dine tegninger, kart eller papirer i god stand. Hos oss på AZ Design finner du en rekke prisgunstige tegningsskap i mange ulike farger og størrelser. Du kommer langt med en smart oppbevaring av tegninger!

Hold orden 

Er du også lei av å grave i dype skuffer etter papirer og tegninger? Uansett hvor ryddig du er, er det vanskelig å lage en struktur hvis forutsetningene mangler. Når du skal velge oppbevaring til tegningene dine, er det viktig å tenke på at tegningsskapet bør ha grunne skuffer. På den måten får du godt med oppbevaring, samtidig som du enkelt kan organisere innholdet i skuffene.

Størrelse 

For å få en skreddersydd oppbevaring av tegningene dine, er det lurt å tenke over hvilke dimensjoner tegningsskapet bør ha. Kanskje du trenger plass til store tegninger i A0-format? Eller holder det kanskje med et litt mindre skap som passer til tegninger i A1 eller A2? Hvis du har tegninger i mange forskjellige formater, kan det være lurt å investere i flere forskjellige tegningsskap.

Plassering

Når det er på tide å velge hvor tegningsskapet skal stå, kan det være lurt å tenke på hvordan forutsetningene dine ser ut. Har du godt med gulvplass? Da er det kanskje en god idé å plassere skapene etter hverandre, for å få enda flere overflater oppå selve tegningsskapet. Slike overflater kan med fordel fungere godt for oppbevaring av for eksempel permer, penner eller andre ting du vil ha tilgjengelig. Hvis du derimot har dårlig med plass, er det en god idé å utnytte muligheten til å bygge i høyden. De pene og smarte tegningsskapene våre fra Cumwex kan stables opptil tre stykker oppå hverandre. Og vips … plutselig har du 15 skuffer og godt med oppbevaring på et svært begrenset areal!

Farge og form 

Ta gjerne en titt rundt deg når du skal velge farge på tegningsskapet ditt. Hvordan ser den øvrige innredningen ut? Vil du at oppbevaringen din for tegninger skal synes og ta plass, eller foretrekker du noe som smelter inn så mye som mulig? Hos oss finner du skap til tegninger i svart, hvitt og tre ulike grånyanser. Hvitt gir som kjent alltid en frisk og lys følelse, mens mørkegrått eller svart kan skape dramatiske og fine kontraster. Hvis du heller ønsker den naturlige følelsen av tre, er det en god idé å satse på en laminatplate med mønster av eik, bøk eller bjørk. Følelsen av naturmaterialer gir en luftig opplevelse som går godt sammen med den populære skandinaviske innredningsstilen. Du kan også velge farge på understellet, hvis du ønsker å ha det. Hos AZ Design finnes det tegningsskap for alle – uansett om du ser etter en løsning for det kreative arkitektkontoret eller en smart oppbevaring i et minimalistisk kontorlandskap.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter