Lukk
(Salg kun til registrerte firma) Mandag–Fredag 9–18 +46 86602030
Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Metallstoler

Metallstoler

Metallstol

Vi har et bredt sortiment ulike typer metallstoler for restaurant og kafémiljø. Det som vises online i nettbutikken, er bare en liten del av alle stoler vi har å tilby. Finner du ikke den metallstolen du leter etter, kontakt da vår kundeservice, så får du hjelp på veien. Mange av våre stolmodeller fungerer like bra inne som utendørs. Vanligvis er det vanskelig å vite hvordan man best mulig møblerer en restaurant eller et kafémiljø. Kontakt oss gjerne, så kommer vi med tips og råd. Ved større bestillinger kan vi alltid tilby mengderabatt.Kjøpsguide metallstoler >>

14 artikler
Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:
Karmstol ALU10, stabelbar, utemiljø
INNSPARING
-40%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Global
457 nok Rek. pris: 765 nok
Karmstol Agri hvit, stabelbar
LAGERVARE
-22%
Mengderabatt
Brafab
496 nok Rek. pris: 635 nok
Stol Tulipan, valgfri farge sete / stativ
MANGE VALGMULIGHETER
-22%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Design Studio
526 nok Rek. pris: 676 nok
Stol Venus, valgfri farge sete / stativ
MANGE VALGMULIGHETER
-30%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Design Studio
571 nok Rek. pris: 810 nok
Stol Odessa, tre farger, stabelbar
LAGERVARE
-24%
Mengderabatt
Brafab
595 nok Rek. pris: 778 nok

Stol Babila 2740 med meier, stablebar
MANGE VALGMULIGHETER
-0%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Pedrali
1 003 nok Rek. pris: 1 008 nok
Stol Babila 2730, stablebar
MANGE VALGMULIGHETER
1 2 3 4 5
Pedrali
1 070 nok
Stol Nolita 3650 lav rygg, stål, 8 farger
INNSPARING
-1%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Pedrali
1 304 nok Rek. pris: 1 311 nok
Stol Link, 5 farger, stablebare
INNSPARING
-35%
Mengderabatt
Gaber
1 549 nok Rek. pris: 2 370 nok
Stol med armlener Link B, 5 farger, stablebar
INNSPARING
-34%
Mengderabatt
Gaber
1 877 nok Rek. pris: 2 831 nok

MNDTS-1
INNSPARING
-13%
Mengderabatt
Design Studio
1 893 nok Rek. pris: 2 181 nok
Stolen Net, 14 farger, stablebar
INNSPARING
-35%
Mengderabatt
Metalmobil
1 898 nok Rek. pris: 2 931 nok
Stolen Net med armlener, 14 farger, stablebar
INNSPARING
-33%
Mengderabatt
Metalmobil
2 116 nok Rek. pris: 3 160 nok
Stol intrigo 3715, stablebar, 10 farger
MANGE VALGMULIGHETER
1 2 3 4 5
Pedrali
2 166 nok

 

 

Kjøpsguide Metallstoler

En stor fordel med metallstoler er at de er veldig robuste og har lang holdbarhet, noe som gjør metallstoler til et prisgunstig alternativ. Metallstoler er et praktisk og flott valg av stol til både restaurant og kafé.

Stoler i metall er anvendelige stoler som fungerer like bra innendørs som utendørs, ettersom de tåler all slags vær. Velger du dessuten en stol med litt tyngde, vil den også stå stødig når det er mye vind ute. Derfor er det praktisk å bruke nettopp metallstoler til en uteservering på en restaurant eller kafé selv om stolene inne i lokalet er av en annen type. Skal du ha dem utendørs i sol, er en metallstol med plastsete et passende valg, ettersom en ren metallstol kan bli litt varm. Nettingstoler pleier å regulere dette bedre enn rene metallstoler. Er den dessuten laget i aluminium, er den mindre følsom. Du kan også ha en pute for at det skal bli mer personlig og øke komforten. 

Skal du ha metallstolen på for eksempel en kafé der folk treffes og blir værende en stund, bør du satse på komfort og kan med fordel velge en mer bakovervendt, komfortabel stol. Har du derimot servering av mat, trenger gjestene dine å kunne sitte komfortabelt under måltidet, og da kan en stol med armlener og mer rett ryggstø være å foretrekke.

 

Å tenke på når du kjøper metallstoler

Metallstoler for restaurant og kafémiljø

 

Lokalets utforming og størrelse

Metallstoler er ofte robuste og gir et stabilt inntrykk, men om lokalet er lite, bør du velge en nettere modell for at ikke lokalet skal føles for trangt. Gjestene skal ikke måtte klemme seg inn mellom bordene og stolene. Velger du stoler som gir et nett inntrykk, som for eksempel stoler i metallnetting, kommer lokalet til å føles mer luftig.

Stolenes design

Stolene må selvfølgelig passe inn med resten av innredningen, og ulike typer design på stolene kommer til å formidle ulike ting. En solid metallstol gir en robust følelse og kan passe for å gi et koseligere inntrykk, mens en mer luftig metallstol gir en nettere, enklere og mer moderne følelse. Du bør også tenke på at tunge stoler ikke innbyr til at gjestene flytter stolene rundt, dersom du vil gi gjestene den muligheten. Lette metallstoler er enklere å oppbevare om du velger stabelbare stoler, så dersom stolene skal flyttes mye rundt, kan det være lurt å velge metallstoler med lavere vekt.

Rengjøring av stolene

Metallstoler er generelt svært lette å holde rene, ettersom de tåler vann og rengjøringsmiddel, og de er enkle å skylle og tørke av. Derimot er stoler med mange hjørner, skjøter og lignende vanskeligere å holde rene, ettersom skitten kan feste seg på flere steder. En del metaller tåler ikke sterke rengjøringsmidler, og det bør du ha i tankene før du vasker av stolene dine.