For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / kjøttkvern

kjøttkvern

Velkommen til vår samling av kjøttkverner som er skreddersydd for restaurantbruk! Utforsk mulighetene til å lage dine egne ferske kjøttprodukter direkte på kjøkkenet og ta matlagingen din til neste nivå. Med våre pålitelige og kraftige kjøttkverner er det bare fantasien din som setter grenser for hva du kan skape. La oss hjelpe deg med å gjøre matlagingen din til en sann kulinarisk opplevelse!

Sortering:
Artikler per side:
2 artikler
Kjøttkvern CE22NS5, benk
la Minerva
39 142,66 nok 40 895,33 nok
Kjøttkvern CGT70, benk
Lagervare
la Minerva
26 170,43 nok 27 342,23 nok
2 artikler

Hva kan man male i en kjøttkvern?

I våre robuste kjøttkverner kan du male en rekke forskjellige råvarer for å skape et variert utvalg av kjøttprodukter og retter. I tillegg til tradisjonelt kjøtt, kan du også male grønnsaker, fisk, kylling, og til og med nøtter og ost for å skape unike og smakfulle oppskrifter som imponerer gjestene dine.

Hvilket kjøtt kan man male til kjøttdeig?

Våre kjøttkverner er perfekte for å male en rekke forskjellige typer kjøtt til fersk og saftig kjøttdeig. Du kan bruke alt fra storfekjøtt og svinekjøtt til lam, kylling og kalkun for å lage din egen ferske kjøttdeig av høy kvalitet. Uansett hvilken type kjøtt du velger, kan du være sikker på å få en jevn og konsistent konsistens for de beste resultatene i rettene dine.
1.    Høyrygg: Høyrygg er et utmerket valg for å lage hjemmelagde hamburgere. Dens høye fettinnhold og rike smak gir burgerne en fantastisk saftighet og dyp smak som er vanskelig å slå.
2.    Lam: Å male lammekjøtt gir en unik og deilig smak til dine kjøttprodukter. Prøv å lage dine egne lammekjøttboller eller lammekjøttdeig for å tilføre en gourmettouch til dine retter.
3.    Svin: Svinekjøtt er allsidig og passer godt for å lage alt fra pølser til kjøttboller og kjøttdeigbaserte sauser. Bruk magert svinekjøtt for en lettere tekstur eller velg fetere deler for en rikere smak.
4.    Kylling: Malt kyllingkjøtt er perfekt for å lage kyllingburgere, kjøttdeigsauser eller fyll til ravioli og dumplings. Det er magert og allsidig, og gir et sunt og lettere alternativ til tradisjonelt rødt kjøtt.
5.    Storfekjøtt: I tillegg til høyrygg kan du også prøve å male andre deler av storfe, som for eksempel bryst eller ytrefilet, for å lage kjøttdeigsauser, biffer eller kjøttboller. Storfekjøtt gir en robust og fyldig smak til dine retter.

Hva bør sjekkes på en kjøttkvern?

Når du bruker en kjøttkvern, er det viktig å regelmessig sjekke og vedlikeholde enheten for å sikre sikkerhet og effektivitet. Her er noen ting som kan trenge sjekking:
1.    Skjæreblader og skruer: Sørg for at skjæreblader og skruer er skarpe og ordentlig montert for en effektiv og jevn maleprosess.
2.    Tetninger og pakninger: Sjekk at alle tetninger og pakninger er intakte og fungerer korrekt for å forhindre lekkasje og forurensning av maten.
3.    Rengjøring: Sørg for å rengjøre kjøttkvernen grundig etter hver bruk for å forhindre oppsamling av bakterier og forurensning av maten.
4.    Smøring: Smør eventuelle bevegelige deler i henhold til produsentens anbefalinger for å forlenge levetiden på enheten og sikre smidig drift.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter