For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Bord / Barbord / Ståbord

Barbord / Ståbord

Et stolpeunderstell er det beste understellet for et komplett barbord. Å ha ben i hvert hjørne kommer til å gjøre gjestene irritert og forstyrre dem. Derfor er det viktig å ha et stolpeunderstell som gjør at gjestene kan stå ved barbordet. Ved kjøp av barstoler til ståbordene blir det enklest med stolpeunderstell, alternativt at man selv kombinerer bordplater og ståbordunderstell. Hvis tanken er å servere mat i baren, slik at gjestene skal kunne sitte og spise, er et stort rektangulært barbord med høye stoler å anbefale. Kjøpsguide barbord / ståbord >>

Bordstativ Umeå, gulvfast
Lagervare
Design Studio
fra 1 000 nok 1 237,50 nok
Flere varianter
Bordstativ Lia
Lagervare
Design Studio
fra 1 100 nok 1 337,50 nok
Flere varianter
Bordsstativ Oslo
Lagervare
Design Studio
fra 1 137,50 nok 1 487,50 nok
Bordstativ Helsinki
Lagervare
Design Studio
fra 1 150 nok 1 387,50 nok
Bordstativ Flat Rund
Lagervare
Design Studio
fra 1 212,50 nok 1 612,50 nok
Flere varianter
Bordstativ Flat kvadrat, 3 modeller
Lagervare
Design Studio
fra 1 250 nok 1 687,50 nok
Flere varianter
Sammenleggbart ståbord Hamlet
Lagervare
RE10000D2ABS
Lagervare
Design Studio
fra 1 375 nok 2 000 nok
Barbord Flip - 42 varianter
Lagervare
Bordstativ Classic
Lagervare
Bordstativ Nouveau
Lagervara
StableTable
fra 2 937,50 nok 3 287,50 nok
Flere varianter
Bordstativ Rise
Lagervare
StableTable
fra 2 975 nok 3 337,50 nok
Flere varianter
Bordstativ Extreme
StableTable
fra 4 062,50 nok 4 550 nok
Flere varianter
Bord Tag dia 60 cm, 4 forskjellige høyder
Paged
fra 7 575 nok 8 737,50 nok
38%
31 artikler

 

 

Rektangulære BARBORD / STÅBORD

Barbord for restaurant


Ved kjøp av rektangulære barbord er det enda flere ulike alternativer når det gjelder bordhøyde. Det er vanlig at man har eksisterende barstoler og kompletterer med nye ståbord. Da er det viktig å velge bord som kan kombineres med barstoler i normal høyde, ellers vil prisen øke markant. Materialet på barbord er ofte laminerte bordplater med MDF-kjerne. Dette gjør at barbordet blir robust og ripebestandig, men også at det tåler vekten av at noen henger på bordet. For å få bordet mer elegant kan man legge på en glassplate. Både de laminerte bordplatene og glassplatene er lette å vedlikeholde. Hvis bordplaten er laget i massivt tre, får man et inntrykk av at det er et finere lokale/servering. Men for å beholde den fine overflaten er det viktig å behandle overflaten med møbelpolish regelmessig. Et understell laget av stål gjør at både vekten og formen gjør bordet stødig.

Barbord som er høye, skaper et naturlig og godt samlingspunkt som er utmerket ved pauser for at gjestene skal kunne småprate og mingle litt. Barbord passer ved konferanser og også på messer av ulike slag. Å investere i barbord som tåler utendørsbruk, gir flere alternativer i den varme årstiden.
Det finnes både runde og kvadratiske barbord, og flere understell å velge mellom for å få det akkurat som du vil. En plate i plast er å anbefale hvis bordet skal brukes utendørs. Ved messestands og fester anbefales et bordtrekk for å få en litt heftigere/spennende følelse.
Å ha vogner til barbord forenkler oppbevaringen og møbleringen. I serien Blowmould finner du vogner som passer utmerket til både barbord og stoler sammen.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter