For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivebord / Justerbare skrivebord / Hjørneskrivebord

Hjørneskrivebord

Et hjørneskrivebord lar deg utnytte kontorets areal fullt ut. Hev- og senkbare modeller gir deg muligheten til å variere kroppens arbeidsstilling i løpet av dagen, så du slipper problemer med skuldre, rygg og nakke. Hjørneskrivebordene våre finnes i forskjellige størrelser og er tilpasset for både høyre- og venstreplassering – dermed passer de til alle kontorer. Takket være de praktiske funksjonene er de justerbare skrivebordene med hjørner veldig populære blant kundene våre. Hos AZ Design finner du prisgunstige modeller av høy kvalitet. Vi har også mengderabatt på mange av våre hev- og senkbare hjørneskrivebord hvis du kjøper flere! Kjøpsguide hjorneskrivebord>>

  Sortering:
  Artikler per side:
  2 artikler
  Hev- og senkbart skrivebord PREMIUM, buet skrivebord
  Lagervare
  AZ Design
  fra 8 237,50 nok 13 387,50 nok
  • Bjørk
  • Lys Eik
  90 varianter
  Hev- og senkbart skrivebord PREMIUM, hjørnepult
  Lagervare
  AZ Design
  fra 11 362,50 nok 14 347,50 nok
  • Bjørk
  • Lys Eik
  90 varianter
  2 artikler

  Kjøpsguide – Hjørneskrivebord

  Vi har mange justerbare hjørneskrivebord som passer i både store og små rom. For å finne riktig modell for akkurat deg, kan det være lurt å tenke over hvilken funksjon du vil at skrivebordet skal fylle. Skal skrivebordet stå plassert for seg selv eller kombineres med andre bord? Skal bordet hovedsakelig brukes som skrivebord, eller vil du også kunne ha møter eller presentasjoner rundt bordet hvis det er nødvendig? AZ Design hjelper deg gjerne med å finne riktig hjørneskrivebord for akkurat din bedrift.

  Motorisert justering av høyden

  De justerbare hjørneskrivebordene våre kommer med motorisert justering av arbeidshøyden. Funksjonen gjør det lett å både heve og senke skrivebordet uten at du må gjøre et større avbrudd i arbeidet. Det er selvfølgelig en stor fordel å kunne tilpasse bordhøyden. I tillegg til at man kan variere kroppsstillingen i løpet av dagen, kan det også være nyttig å ha muligheten til å heve bordet i ulike arbeidssituasjoner. Noen oppgaver er til for å løses stående on the go – mens andre krever at man sitter ned en stund. Et hev- og senkbart skrivebord gir deg mange valgmuligheter.

  Størrelse og dimensjoner

  De hev- og senkbare hjørneskrivebordene våre kommer i forskjellige størrelser. Fra mindre og smidige modeller med to ben, til større seksjoner med tre ben og dimensjoner på hele 200 x 220 cm. De store bordene fungerer også bra å bruke som møtebord, ettersom det er godt med plass rundt bordplaten. Man kan gjerne velge et litt større bord når man velger en hjørnemodell, siden formen kan tilpasses rommet på en bedre måte enn med et vanlig rektangulært skrivebord. Skrivebordene våre kommer i både høyre- og venstremodell for at de skal passe på ditt kontor på en optimal måte. Hvis man ønsker store arbeidsoverflater, kan man dessuten plassere skrivebordene sammen. På www.azdesign.no kan du få et enkelt overblikk over alle de ulike størrelsene og modellene våre for å kunne gjøre et så godt valg som mulig.

  Maksvekt

  Når du velger et av våre justerbare skrivebord med hjørne, kan det være lurt å tenke på hva du skal sette på bordet. Stasjonære datamaskiner, printere, bøker og annet veier selvfølgelig litt, noe det er lurt å ta hensyn til. I spesifikasjonene til våre hev- og senkbare hjørneskrivebord fremgår det tydelig hvilken maksvekt de tåler – alt for at du skal føle deg trygg og vite at du har en stabil og pålitelig arbeidsplass.

  Materiale og stil

  De hev- og senkbare hjørneskrivebordene våre kommer med bordplater i slitesterkt laminat. Materialet er en stor fordel i kontormiljøer hvor overflater lett får flekker og merker fra kaffe, tusjer eller blekk til printere. Når du tar en titt i nettbutikken vår, kommer du til å merke at hjørneskrivebordene våre også finnes med forskjellig typer ben. De svarte bena i T-form gir et grafisk og moderne inntrykk, mens ben i aluminium gir en lys og fresh look. Hjørneskrivebordene finnes også med varierende formspråk. Noen av modellene våre har skarpere og rettere linjer, mens andre har myke og avrundede kanter. Hos oss finner du skrivebord for enhver smak!


  Kilde

  KONTAKT OSS

  LES HVA KUNDENE SKRIVER


  Din handlevogn(0 st)

  Handlevognen er tom
  Totalt 0 nok
  Til kassen
  ✓ Prisgaranti
  ✓ Trygg og sikker e-handel
  ✓ Betale med Svea Finans

  Favoritter(0 st )

  Du har ingen favoritter