For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Servering / Termosar

Termosar

Server gjestene dine god kaffe, te eller annen drikke fra en funksjonell og stilig termos i restauranten eller kafeen. Vi tilbyr termoser som holder drikken varm i lang tid, som er lette å helle av, og som tar seg så godt ut at du kan ha dem stående på for eksempel buffébordet eller dessertbordet. Det finnes forskjellige typer termoser for restaurantkjøkken: pumpetermoser, ståltermoser og termokanner. Her på www.azdesign.no kan du bestille en funksjonell og stilig termos av høy kvalitet, enkelt og rimelig. Vi har alltid lave priser og rask levering.

Sortering:
Artikler per side:
13 artikler
Termoskanne Qline
Lagervare
Bravilor Bonamat
fra 568,75 nok 700 nok
Flere varianter
Bestikkrus med hull, rustfritt stål
Lagervare
Pumpetermos, 2,2 L, glassinnsats, svart
Lagervare
Termokanne 1 L, rustfritt stål
Lagervare
Termokanne, 9,5 L, rustfritt stål
Lagervare
BBM
fra 1 513,75 nok 2 287,50 nok
Termoskanne
Lagervare
Bravilor Bonamat
fra 465 nok 563,75 nok
Flere varianter
Termokanne 1,5 L, rustfritt stål
Lagervare
Dryppestativ, med silikonmarkører
Lagervare
Ståltermos, 0,75 l.
Lagervare
Pumptermos Furento
Lagervare
Bravilor Bonamat
fra 1 400 nok 1 700 nok
Serveringstermos 10 L, rustfritt stål
Lagervare
Varmtvannsdispenser HWA 3
Lagervare
Bravilor Bonamat
fra 10 687,50 nok 12 975 nok
13 artikler

 

Kjøpsguide – Termoser

Skal det være en kaffe til maten? I restauranter og kafeer er det vanlig å tilby gjestene kaffe eller te. Kanskje har dere selv et kaffebord i buffeen? Her finner du en rekke forskjellige termoser til restaurantkjøkken og kafeer, blant annet pumpetermoser, ståltermoser og termokanner. Avhengig av hvor mange liter dere skal brygge, er det altså flere alternativer. Termoser til kafé og restaurant brukes flere ganger om dagen, med andre ord må kvaliteten være optimal, ettersom termosene må tåle å bli vasket både titt og ofte. Våre termoser til restaurant har volumkapasitet på opptil 10 liter, og vi har selvfølgelig også mindre termoser.

Velg riktig termos

Avhengig av hvor mange gjester du skal servere, samt om det skal tilbys varme eller kalde drikker, er det flere termoser som kan passe. Klassiske ståltermoser er blant annet mest praktisk til utflukter, ettersom de er laget av et slitesterkt materiale. For dere som leter etter en termos til restaurantkjøkken, er det andre, mer passende alternativer, blant annet termokanner eller pumpetermoser. Termokanner er å foretrekke hvis det er serveringspersonalet som skal servere kaffen. Dersom gjestene skal hente kaffen selv fra et buffébord, er våre pumpetermoser smarte, siden de reduserer risikoen for søl og er lette å helle opp kaffen med.

Velg riktig størrelse på termos

Som du ser i sortimentet vårt, kan man velge mellom en rekke forskjellige termoser samt produkter med forskjellig volumkapasitet. Sats på en termos som rommer tilstrekkelig mye til de gjestene som skal ha kaffe til maten. Da er det enkelt veksle med ny kaffe, samtidig som det ikke blir tomt. Vi har enda større termoser til servering i spisesaler med mange gjester hver dag. Ta en titt på våre serveringstermoser, disse kommer med volumkapasitet på opptil 10 liter og har også en praktisk serveringstut. Fordelen med våre termoser er at de holder på varmen utrolig lenge.

Termosene våre holder kaffen varm lenge

Det er ikke noe særlig å stresse over at det er tomt for kaffe midt i lunsjserveringen, når alle allerede er fullt opptatt med andre ting. Ved å helle opp kokende varmt vann i termosen kommer varmen til å holde seg flere timer. Etter de seks første timene vil temperaturen på vannet bare ha sunket til 87 grader, og etter tolv timer er temperaturen fortsatt på 81 grader. Det er en fordel siden man kan forberede mange liter kaffe eller tevann, og deretter la termosen ta seg av resten.

Andre finesser med våre termoser

Når det kommer til produkter som skal brukes i restaurantkjøkken, er det viktig å kjenne til forskjellige funksjoner og finesser. Våre store termoser har for eksempel deler av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å rengjøre termosen, samt at hygienen bevares mye lenger. Termosene kan naturligvis også vaskes i oppvaskmaskin for rask og trygg rengjøring.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter