For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Servering / Kurver

Kurver

Fine kurver av tre eller plast et utmerket alternativ vid servering! AZ Design tilbyr fine kurver til restaurantkjøkken i en rekke forskjellige varianter fra velkjente merker som BBM og Xantia, noe som gjør at du alltid kan regne med gjennomtenkt design og høy kvalitet til veldig god pris. De er dessuten like dekorative som de er praktiske, og nedenfor får du noen tips og ideer til hva du kan oppbevare eller servere i våre fine og innbydende kurver. Alt i lager til lave priser. Kjøpsguide kurver >>

Sortering:
Artikler per side:
16 artikler
Brødkurv, Ø23 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 88,75 nok 135 nok
Brødkurv, 50X32 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 176,25 nok 267,50 nok
Brødkurv, Ø18,5 cm, polypropylen tråd, svart
Lagervare
Brødkurv, Ø23 cm, polypropylentråd, brun
Lagervare
Krydderapotek, 4-rom, pil
Lagervare
Xantia
fra 137,50 nok 207,50 nok
Brødkurv, 44X35 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 420 nok 635 nok
Brødkurv, 38X29 cm, polypropylen tråd, svart
Lagervare
Brødkurv, 45X34 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 172,50 nok 261,25 nok
Brødkurv, Ø14,5 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 63,75 nok 97,50 nok
Brødkurv, Ø23 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 63,75 nok 97,50 nok
Brødkurv, Ø23 cm, polypropylentråd, svart
Lagervare
Brødkurv, Ø18 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 73,75 nok 111,25 nok
Brødkurv, 53X32,5 cm, polypropylen tråd, brun
Lagervare
Brødkurv, 30X20 cm, pil
Lagervare
Xantia
fra 128,75 nok 193,75 nok
Brødkurv, brun, 29x18,5 cm, polypropylentråd
Lagervare
16 artikler

 

Kjøpsguide – Kurver

Noen ganger vil man bytte ut klassiske anretningsfat av porselen og vakre serveringsskåler av glass med noe rustikt og enkelt. Da er fine kurver av tre eller plast et utmerket alternativ! AZ Design tilbyr kurver til restaurantkjøkken i en rekke forskjellige varianter fra velkjente merker som BBM og Xantia, noe som gjør at du alltid kan regne med gjennomtenkt design og høy kvalitet til veldig god pris. De er dessuten like dekorative som de er praktiske, og nedenfor får du noen tips og ideer til hva du kan oppbevare eller servere i våre fine og innbydende kurver.

Brød og bakverk i kurver

Legg frem brødet til frokostbuffeen på dekorativt vis, eller skap en rustikk og innbydende anretning for bakverkene dine ved hjelp av fine kurver. Velg mellom kurver av plast eller tre til restaurant og kafé. De kommer i en rekke størrelser og former, slik at de passer akkurat dine brød og bakverk. Lange bagetter og store brød krever en litt høyere eller bredere kurv, mens boller og småkaker ser søte ut i en mindre modell med en fin duk eller linserviett som underlag.

Bestikk, servietter og duker i kurver

Og når vi snakker om duker og linservietter – kurvene våre passer også perfekt til oppbevaring! Du som jobber i restaurant eller kafé, trenger for eksempel noe å legge bestikk og servietter i for å presentere dem fint og praktisk for gjestene dine. Da passer våre kurver av plast eller tre perfekt! De passer også fint til å holde orden på alle dukene og linserviettene dine når de ikke brukes. Velg en størrelse som passer til det du vil oppbevare, og bestill med rask levering fra www.azdesign.no.

Frukt i kurver

Noe annet som er perfekt å servere i lekre kurver, er fargerik, frisk frukter. Her kan en plastkurv passe bedre enn en modell av tre, mest for å være på den sikre siden i tilfelle en frukt skulle bli skadet eller begynne å renne. Kurver av plast er nemlig utrolig enkle å rengjøre og vaske etter bruk hvis de skulle bli skitne. Samtidig gir de et utrolig fint og naturlig inntrykk, siden polypropylentråden de er laget av, ligner på ekte pil. Plastkurvene kommer i både svart og naturfarge samt i en rekke forskjellige former og størrelser.

Krydder i kurver

Hold orden på krydder, sauser og marinader med våre smarte kurver med flere rom. De er like praktiske i et restaurantkjøkken som til en buffé eller på gjestenes bord. Du kan pent og enkelt sette frem salt, pepper, ketchup, dressing eller hva du enn vil by på til maten. De forskjellige rommene gjør dessuten at krydderboksene ikke havner hulter til bulter, og at større flasker holder seg oppreist uten å lage søl. En nødvendighet i alle typer restaurant, spisesal eller kafé!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter