For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Lenestoler / Lenestoler i plast

Lenestoler i plast

Vi tilbyr mange varianter av ulike plastlenestoler til restaurant, kafé, hotell og konferansemiljøer. De fleste av våre lenestoler i plast fungerer like bra inne som utendørs. Bruksområdene er mange. Våre mest populære plastmøbler kommer fra de italienske varemerkene Pedrali og Metalmobil. Deres produkter kjennetegnes av høy kvalitet og moderne design. Finner du ikke det du ser etter online i nettbutikken, kontakt vår kundesupport for best mulig hjelp. Vi har alltid mye mer å tilby enn det som vises på nettet, ettersom utvalget vårt stadig øker, og nye produkter lanseres daglig. Kjøp dine lenestoler i plast her i dag med prisgaranti og rentefri avbetaling. Kjøpsguide lenestoler i plast >>

Sortering:
Artikler per side:
2 artikler
2 artikler

 

 

Kjøpsguide lenestoler i plast


En lenestol i plast gir et moderne inntrykk, noe som passer for deg som vil møblere restaurantens terrasse i samme stil som innredningen innendørs. De er robuste og tåler å stå ute selv om det regner, uten å bli ødelagt. Men de passer også fint som loungemøbler i baren, kafeen, konferanselokalet eller på hotellet. De garanterer et stilrent, moderne design og er av høy kvalitet.

Hvorfor ikke skape en koselig følelse på utendørskafeen med en lenestol med høyere rygg? Det innbyr til kos, samtaler og kanskje en liten stund med avkoblende lesning, siden de gir en mer atskilt følelse. Lenestoler i plast kan enkelt arrangeres i komfortable sittegrupper, og velg en farge som setter standarden for hvor de skal plasseres. Lave modeller på takterrassen gir en åpenhet og inviterer til mingling, mens en rundere og høyere modell passer bra på balkongen på hotellrommet der overflaten er mindre. Et sett med to lenestoler passer utmerket for en avslappende stund.

Å tenke på når du kjøper lenestoler i plast

Plastlenestoler til restaurant, kafé, hotell og konferansemiljøer

Plassering

Hvor skal de plasseres? Dette er et viktig aspekt, siden en for stor eller for liten lenestol kan gi feil budskap. En større plastlenestol for utendørsterrassen gjør at gjestene føler seg hjemme og vil bli værende lenger. Men blir det for trang mellom lenestolene, mister de litt av sin funksjon, og gjestene må gå i sikksakk mellom de ledige områdene. Har du derimot for få lenestoler, kan det gi inntrykk av en litt tilfeldig innredning. Prøv derfor å skape hjemmekoselige sofagrupper som innbyr til samtaler. De høyryggede lenestolene passer utmerket med en pute på og rundt et firkantet bord, eller for hyggelige samtaler ved after work. Med en fotpall kan du lett skape et koselig lesehjørne, både i en lounge og i en kafé.

Design

Designet på den plastlenestolen du velger, er viktig på den måten at det forteller hvordan du vil at gjesten skal bruke møbelet, og hvilken type etablissement du vil presentere. En lenestol med komfortabel støtte for rygg og albuer innbyr til en avslappet atmosfære. Plasseres de utendørs med utsikt, blir det straks en attraktiv plass. En enklere lenestol innendørs inviterer mer til formelle eller uformelle samtaler, lunsjer og middager, og denne atmosfæren kan skapes med helhetlige farger eller fargekombinasjoner som gjør det hele mer oppsiktsvekkende. En loungemodell med både sofa og karmstol er perfekt for sommeraktiviteter og på utedelen på restauranten som alltid er populær i fint vær. Dette er et møbel som ikke bare er moderne, men som også er mulig å stable for å kunne settes bort om kvelden eller i vinterhalvåret. En designet plastlenestol er elegant i alle miljøer og skaper en innbydende og hjemmekoselig atmosfære både innendørs og utendørs.

Materiale

Plastmaterialet i lenestolene gjør at de er lette å flytte og oppbevare, og det gir en fleksibilitet ved møblering. Siden de kan brukes både inne og utendørs, kan du enkelt flytte dem rundt dersom antall gjester krever flere sitteplasser eller hvis du har et event på gang. Lenestolene er laget i materialer som bikarbonat og polyethylen, noe som gjør dem lette og enkle å rengjøre. Dette kan trengs hvis de står utendørs. Dessuten tåler de mye slitasje og kan brukes i mange sesonger.

Det er alltid mulig å forandre plastlenestolens utseende med et trekk, en pute eller en tilhørende fotpall som enkelt kan tas bort ved behov. Det gir deg enda mer fleksibilitet til å endre, fornye og forbedre for gjestene dine, eller til å tilpasse dem etter ulike høytider.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter