For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Skolemøbler

Skolemøbler

Vi tilbyr et bredt sortiment av skolemøbler med omgående levering. Normalt er samtlige av disse produktene på lager, og leveringstiden er bare noen arbeidsdager. I vårt utvalg har vi skolepulter, skolebord og stoler i ulike modeller. Ved større innkjøp av skolemøbler er det vanlig at man som kunde velger leasing gjennom Wasa Kredit. Kjøpsguide skolemøbler >>

Konferansebord Starko
Lagervare
Design Studio
fra 1 875 nok 2 275 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
Flere varianter
Karmstol Oldie, 2 modeller
Lagervare
SKAFAB
fra 1 487,50 nok 1 800 nok
  • Bjørk
Stol Nassau
et al.
fra 1 575 nok 2 387,50 nok
Flere varianter
Stol Alcudia, plast/stål, umontert, 4 farger, stabelbar
Lagervare
Stol Vinnaren, Tre, 3 farger understell
Lagervare
SKAFAB
fra 1 412,50 nok 1 712,50 nok
-34 %
Examen - 42 varianter
Lagervare
Design Studio
fra 1 600 nok 1 937,50 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
-23%
18 artikler

 

 

Kjøpsguide skolemøbler

Har du et undervisningslokale eller en skole som trenger skolemøbler, har du viktige valg å ta når det gjelder hvor møblene skal plasseres, hvordan lokalene skal brukes, og hvor mange deltakere du har. Avhengig av målgruppe stilles det ulike krav når det gjelder form, farge og kvalitet. Det skal være lett å flytte møblene rundt slik at en eventuell ommøblering ikke krever altfor mye styrke eller anstrengelser, om du vil at bordene skal stå ett og ett, eller om de skal flyttes sammen for gruppearbeid.

Er lokalet først og fremst for forelesninger, kan det være praktisk å møblere med større bord der flere deltakere kan sitte ved det samme bordet. Skal du derimot møblere et lokale der det foregår prøver eller deltakerne arbeider enkeltvis, er mindre bord for 1 person en nødvendighet.

Valget mellom skolestoler med trekk, plaststoler eller stoler av tre avhenger av målgruppen som skal benytte stolene, men også av hvor lenge deltakerne skal sitte på stolen. Plaststoler, kunstskinn eller treseter er lette å holde rene, noe som kan være verdifullt i et skolemiljø. Stolene med trekk gir mer komfort når man sitter lenge, for eksempel ved forelesninger. Alle stoler er stabelbare, og stolene med trekk kan også kobles sammen, noe som passer bra dersom du har tenkt å bruke dem ved foredrag eller større samlinger.

Viktig å tenke på når du kjøper skolemøbler

Kjøpsguide før skolemøbler  

Lokalets utforming

Lokalets størrelse har betydning når du kjøper møbler. Det skal ikke være for trangt, men skal være lett å trekke ut stolen og å sette seg ned og reise seg opp. Det bør også være plass til å bevege seg mellom bordene, samt at mange kanskje kommer til å ha med seg vesker i ulike størrelser som plasseres i tilknytning til sitteplassen ved bordet. Hvis det er nødvendig å ommøblere for at det skal være lettere å arbeide i grupper, kan det være mer funksjonelt å kjøpe mindre møbler og også ha i bakhodet om de er stabelbare og kan felles sammen. Skolemiljøer kan være spesielt krevende å møblere siden de skal være funksjonelle, men samtidig gi komfort nok til at man kan sitte i flere timer og arbeide.

Hvilket design

Designet spiller større rolle enn de fleste tror, men med vår store variasjon innen skolestoler og skolebord, vil det være enkelt å få det designet man ønsker. Når det gjelder skolepulter og bord har vi et antall ulike varianter. Størrelse, farge på understell samt farge på bordplaten kan velges. Uansett valg av bord er det viktig å tenke på hvor mange som skal få plass ved bordene, og hvor stor arbeidsflate hver person skal ha. Et nedfellbart bord gjør det lettere å flytte og oppbevare bordet når det ikke trengs. Alle skolepulter og bord er stabelbare og nedfellbare. De fleste av våre bord finnes i ulike størrelser med ulike understell og ulike typer plater. Dette gjør at det blir lett å kombinere bordene slik at de passer akkurat det de er tiltenkt for.

Hvilket materiale

Skolemøbler skal være slitesterke og lette å rengjøre. Plast, kunstskinn og tre er alle slitesterke materialer. Stoler med trekk føles litt mer elegant og komfortabelt, men er ikke like lette å holde rene.

Forflytning og lagring

De fleste bordene er både nedfellbare og stabelbare, noe som forenkler flytting og oppbevaring.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter